Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас инаку се решив конечно да почна да го спремам правосудниот,книгите се спремни на маса ме чекаат,само кој да ги отвори .
охоохохох Натушке со среќа со правосудниот. Мм кога го спремаше година дена мислам дека не се видовме како што треба а кога ќе се видевме се каравме бидејќи беше нервозен Ајде добро утро убавици, што убаво сонце огреало надвор за мерак. Давајте по едно капучино со повеќе млеко и еве ви по една гушка од мене
Знам дека и мене ќе ми треба толку време со работава и со . Планирам негде октомври дури да го пријавам
kikicke i nie sme pak bolni ne povtori,sega kupiv aspirator i stavam kapki ,aman veke ,a kolku e ubavo nadvor za setanje,nie pak doma vo karantin....................ne vidov bel den od nova godina navaka..aj od mene pozdrav za site bidete dobri i setnete i za nas..........
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Здраво женски јас таман ја пофалив Л дека е супер демек пу пу да не а подречам АМА.....температурата манифестира со вироза некоја си која нема др.симптоми освен тем и воспалено грло.Ете такаа
Ана моли како сте се оправивте ли? Ај од утре натаму ве чекаме некој ден. Јас сега го успав , мм отиде да пазари па јас да зирнам што има и пак седнувам на книга додека стане ,а после одиме да го искористиме сонцето
Да, подобар е. До душа ништо страшно не беше, само кашлаше и киваше три дена и толку, сега е како нов. Јас сум дома од понеделник и ќе ти се јавам да се договориме.
Zeniii iskacajte nadvor koj moze soncevo e lek za dusa!!! Jas vcera napraviv 3 zaba na zabar i doktorkata mi vika utre uste dva....si vikam jas ne ti doagjam nedela dena sigurno, da se oporavam psihicki posto bez anestezija mi rabotese, taka se dogovorivme, poradi mlekoto....edinstveno malku lidocain mi stavi bidejki ke se onesvestev edno vreme hahahahha. Me pofalija deka sum bila mnogu hrabra!
Nedela e i jas normalno prva prilika i na RR Denes vremenceto tuka e soncevo, pa pretpladneto go iskoristivme za setanje.Posledni podgotovki pred rodendenot na Martin, kupivme se sto ni treba
Епа дреми дома на затнат нос му годе времето надвор будалче едно па јас не дремам дома ја шетам еве денес до кај мајка бевме преспа и надвор пола саат да се надиши "чист" воздух не е опоравена скроз ама таква е малку зашеметена ама подобра е од предходните два дена.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
kikicke i nie sme pak bolni ne povtori,sega kupiv aspirator i stavam kapki ,aman veke ,a kolku e ubavo nadvor za setanje,nie pak doma vo karantin....................ne vidov bel den od nova godina navaka..aj od mene pozdrav za site bidete dobri i setnete i za nas..........
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Здраво женски јас таман ја пофалив Л дека е супер демек пу пу да не а подречам АМА.....температурата манифестира со вироза некоја си која нема др.симптоми освен тем и воспалено грло.Ете такаа
Ние бевме пред месец скоро, крвна слика, тежина, висина, заби и докторка како за пред вакцина што ги прегледува на слушалки и долу курето и толку. Само види на поканата во колку саатот ти пишува да не те вратат како нас што ни направија
Од сабајле шетање низ парк, па потоа заглавивме 4 саати во игротека Убаво го искористив последниот ден од породилното. Сега пред да седнамна РР си се изнаплакав убаво бидејќи не ми се оди на работа. Не дека не ми се работи, не ми се остава Ј дома , да има како ќе си го земам со мене на работа.
Женииии, добро утро И јас еве пак дома. Како што ви кажав во четвртокот почнав на обука за на раб. ама вчера одлучивме со мм дека нема да можам да ја прифатам работата (во викенди требаше да останувам до кај 23 на вечер), отидов во саботата и заклучив дека ќе барам друга работа . Денес че одам на филозофски факултет да се запишам на педагошка доквалификација за да можам работам со мојата струка во образование ( па ако некогаш излези таква раб. да не ми е криво). Многу тешки муабети од сабајле направив Плус дома сум со свекрва некое време, ама не е страшно Ајде пријатен ден на сите
Ајде и јас да се пријавам ние спиевме добро немаме Т добри сме се излечивме треба да одам на забар уште денес и петок и готово завршив со забите сите се средени ама некако не ми се оде денес сакам да сум дома да се средам т.е пролепшам со еден добар туш ми фали ,коси да пуштам доста ми се репчиња,ама тоа кога ке заспие Л.и да заборавив да УЧАМ
Добро утро! Еве и јас да се пријавам, денес малку повеќе поспавме со Филип, дури до 8:20! Па уште 15-20 минути се гушкавме во кревет со мојата маза, јадевме и сега тој си е кај свеки, а јас веднаш да се залепам за компјутерот
Од денес сум дома две недели, само утре ќе одам на работа, имам еден филм за преведување и после домче до 5 март! Ќе се дружиме повеќе.
Pozdrav od mene zenicki, dobri ste mi denes? Libra, bez gajle, ke si najdes druga rabota i podobra Blond, ajde so arno da ti pocne rabotata... veruvam deka si im nedostigala na kolegite
Jas castam toplo cokolado
od mojava dieta - dozvoleno e blago, i zatoa sum happy
Добро утро и од мене женски, како сте? јас на работа, подработувам по малце Анет фала за кафето, ама да имаше некој и цигарче да понуди не ќе беше лошо, а? Кафе без цигара можев да си замислам единствено во бременоста
Lellele vcera kakov den...nie ne se pribravme doma mislam i go umoriv maximalno..ama pa vecerta nesto mi se budese cesto...cekam edna drugarka da mi dojde na kafe se reshivme so mm kje ja prodavame kukjata vo vizbegovo..pa da ja slikne... Natushke85 AnnaMolly pishete za druzba...baska i duzham kafe na AnnaMolly,..ne se vidovme proshliot pat koga bese domce
backii
Добро утро и од мене девојки. Јас од рано, рано денес се фатив за работа. Викам да завршам денес порано, па порано да излезам, сакам да го носам Никола на контрола оти пак ми поткашлува и носот му тече. Блонд ајде среќен почеток..денес прв ден, хм. И сестра ми денес прв ден после породилно, ја носевме сабајле на работа, се возиме во кола и таа си потлачнува, си шмрка. А само денес ќе седи од утре ќе си го земе одморот и уште три недели ќе биде дома, ама пак си потплачнуваше, хе,хе.
Блонд ајде среќен почеток..денес прв ден, хм. И сестра ми денес прв ден после породилно, ја носевме сабајле на работа, се возиме во кола и таа си потлачнува, си шмрка. А само денес ќе седи од утре ќе си го земе одморот и уште три недели ќе биде дома, ама пак си потплачнуваше, хе,хе.
Леле јас не верував дека ова ќе доживеам таков емоционален шок. За одмор не размислувам сега за сега, ќе си го чувам за кога ќе се застопли малку
Калипсо, фала на т.чоколадо, ама мене ми се пие нееее, еве дур сега најдов да се напијам. Бацни го И и гушкајте се дома.
А инаку досадно бе жени, само од преска штракам, барам нешто интересно. Дури и тортата од памперси ја простудирав цела
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.