|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: слабеење
2.4.2012 14:44:49   
kikicka
user posted image Иканаа .Јас сега се вратив од теретана и пола саатна орбитрек и пола саат на лентата брзо одење чат пат потрчнував и кога се зацрвев лелее user posted image ама издржав без прекини.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 951
2.4.2012 14:48:58   
Џесика
Браво Икана!!! Јас вчера се мерев кај мајка ми,ми покажа 60кг, значи 3 кила скинав без конкретна диета, само намалена количина и ги скратив јадењата после 21-22 часот, за почеток бар да се прилагодам, па после ќе терам пак диета строга.

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 952
2.4.2012 14:54:35   
Maca25
Браво!!! Јас денес почнав, јес да го прескокнав денес појадокот, ич не ми се јадеше, и еве сега за ручек си правам пилешко во сос од домати и салата. Се надевам дека ќе успеам да симнам едно 15 кг до летоuser posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 953
2.4.2012 18:48:18   
nade85
Zenski site gore napisani dieti gi drzite i vo isto vremi i gi doite bebusite user posted image user posted image user posted image Da znam dali i jas da pocnam so nekoja so ne smeta za vreme na doenjetouser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 954
2.4.2012 18:57:51   
kikicka
Икана дои само...ја држи обединети нации диета.
ИЗВОРНА ПОРАКА: nade85

Zenski site gore napisani dieti gi drzite i vo isto vremi i gi doite bebusite user posted image user posted image user posted image Da znam dali i jas da pocnam so nekoja so ne smeta za vreme na doenjetouser posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот nade85)
Непосредна врска до пораките: 955
2.4.2012 19:02:26   
Maca25
Јас додека доев не држев диета. Само што преставав се фрлив на слабеење user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 956
2.4.2012 19:17:34   
brineta88
Дали некој има користено некој препарати за слабеење или само се придржувате до исхраната?
Имам слушнато за медобил дека добро делувал и не се повраќале кг, па ме интересираше ако некој има искуство нека пише.
Јас едно време не вечерав и ослабев некои 5 кг, но одма ги вратив (нормално кога само јадам)
Пред да остана бремена имав 65 кг а сега имам 78.
Мора некако да ги намалам особено околу стомакот зошто стварно ми смета, се осеќам како мечка, а да не зборам за тоа дека неможам да најдам гардероба што ме собира

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 957
2.4.2012 19:20:45   
nade85
Fala kikicka za brziot odgovor :) Pa Ikana gledam deka veke oslabela 10kg Bravoooo za Ikana pa ke pocnam i jas so taa dieta.

(Одговор на членот brineta88)
Непосредна врска до пораките: 958
2.4.2012 19:30:18   
kikicka
Јас прашував во претходните постови ,Надица рр ми кажа дека пак се враќале.Пробај прво со Кардиолошката диета штоја држевме сите .Јас еве сега 7 денвната ја држам прв ден ми е,ке ви кажам во недела колку кг сум ослабнала.
ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88

Дали некој има користено некој препарати за слабеење или само се придржувате до исхраната?
Имам слушнато за медобил дека добро делувал и не се повраќале кг, па ме интересираше ако некој има искуство нека пише.
Јас едно време не вечерав и ослабев некои 5 кг, но одма ги вратив (нормално кога само јадам)
Пред да остана бремена имав 65 кг а сега имам 78.
Мора некако да ги намалам особено околу стомакот зошто стварно ми смета, се осеќам како мечка, а да не зборам за тоа дека неможам да најдам гардероба што ме собира

(Одговор на членот brineta88)
Непосредна врска до пораките: 959
3.4.2012 1:52:55   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас сум од денес на диета. На онаа Обединети Нации или како и да се вика. Додуша најдов книга дома со рецепти за секој ден од диетата. Има различно јадење за секој ден и тоа за сите 90 дена, колку што треба да се држи диетата.
Ако некој ја држи можам да пишам некои од рецептите што ги има внатре.

Ja demek 4 den utre...ne e loso...se drzi bez problem...sami mi trebase malku vreme za da vlezam u stos user posted image ama Ikana helpna a mozes i na mene nekoj recept copy-paste

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 960
3.4.2012 9:00:42   
Maca25
Адријанче ти срцка денес на овошје а?!?! user posted image

Мене ми е денес ма репертоар скроб. Уште се мислам што да правам, леќа или компир.

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 961
3.4.2012 9:12:37   
Pepelaska *
И јас од денес ве дружам пак со ОН, прв денuser posted image јаболка за појадок

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 962
3.4.2012 9:14:58   
Џесика
90 дена диетата??? Ја ќе цркнам бре!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 963
3.4.2012 9:20:08   
Maca25
нема да цркнеш, лесна е се додека не дојде овошен ден user posted image
треба само да се прилагодиш дека денес на пр. јадеш месо, утре грав, леќа, компир, грашок, задутре тестенини и после следи испостување со овошје.

Непосредна врска до пораките: 964
3.4.2012 9:20:11   
Mihaela 2010
jas eve kako vtora nedela sum na dvopek,nekoi integralni grisini na rabota,doma koga idam rucam normalno,i ne veceram i se osekjam oslabeno,i u faca nekako ispiena,oslabena,koga odam kako da letam,ama na vaga koga ke zastanam ista pa ista kilaza,pa se tesam deka sega e taka,a po izvesno vreme ke se pojavat rezultati...

Непосредна врска до пораките: 965
3.4.2012 9:45:14   
kikicka
Јас сум денес на зеленчук и зеленчукови супи цел ден неограничено,вчера цел ден овошен едвај чекав да дојде денес малку солено да ставам ми здосади овошјето.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 966
3.4.2012 9:48:21   
Beatris
Значи кој баксуз невиден сум бреееееј!!! Таман вчера фатив втора тура електростимулации + антицелулитни масажи, таа кога почна да ме гмечи како тесто, што убаво ми беше после, како да ми излегоа сите заостанати течности, ама денес добиввв user posted image  А не смее стимулации и масажи на добиено. У пм ќе си пукнам од мука. Таман си реков што убаво ќе ме испеглаат неделава, секој ден, плус диетата.... Ама цврц!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 967
3.4.2012 9:55:48   
Џесика
Еј тие антицелулитни масажи ги обожавам. Ја едно време имав пакет во Силуете со масажи со алги, абе после масажата кога одев, ко да летам ми беше лесно... уф сега све би дала за една масажа...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 968
3.4.2012 10:00:29   
kikicka
За два дена ке спласнеш нагло ...од менс па ке пишеш како се осеќаш
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR. Мене за чудо ништо не ме боли од вчерашното вежбање абени мускул ништоо како да не сум вежбала,а мислев дека нема да се мрднам од кревет.

Значи кој баксуз невиден сум бреееееј!!! Таман вчера фатив втора тура електростимулации + антицелулитни масажи, таа кога почна да ме гмечи како тесто, што убаво ми беше после, како да ми излегоа сите заостанати течности, ама денес добиввв user posted image  А не смее стимулации и масажи на добиено. У пм ќе си пукнам од мука. Таман си реков што убаво ќе ме испеглаат неделава, секој ден, плус диетата.... Ама цврц!

< Поракaта ја уредил kikicka -- 3.4.2012 10:01:26 >

Непосредна врска до пораките: 969
3.4.2012 10:10:50   
Beatris
Да бе, а јас се чудев што сум толку здуена викендов, ама мислев дека ќе добијам при крај на неделава, нешто побркав баби и жаби, претходните 3 дена бев како балон, сега денес веќе сум ист'нчена user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 970
3.4.2012 10:16:40   
Bjanka
IKANA... daj kazi ja tvojava dieta.. i kolku vreme ja drzis?? TNX user posted image

Непосредна врска до пораките: 971
3.4.2012 11:29:53   
Ikana
Бјанка здраво!
Ја дрзам обединети нации диетата, се наоѓа неколкус трани поназад, Пепелашка убаво ја има опишано. Се слабее меѓутоа има долг период на стагнација, кај мене скоро 20 дена траеше. И еве сега тргна пак надолу. Ја држам 2 месеци без некој ден. Поздравче!

(Одговор на членот Bjanka)
Непосредна врска до пораките: 972
3.4.2012 11:34:09   
Ikana
Ајдеее Нации Обединети, што папаме денес? ЈАс на јаглехидратен ден, дајте идеичка некоја, не можам шпагети више, сакам сендвиче пак мх мх мхuser posted image
Беатрисче, видов некои купони на колектива со попуст за антицелулитни масажи, види ако има уште симај, мене ми е страв уште да ме раздрмаат со царскиот, а може и нема везе, ама акоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 973
3.4.2012 12:02:57   
Viktori
Икана, а кафето со млеко може секој ден? И кога е денот со јхидрати може торта, сладолед, чоколадо, колачи, пиво, пита итн?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

И од каков ден се почнува?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 974
3.4.2012 12:15:13   
riba79

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Ајдеее Нации Обединети, што папаме денес? ЈАс на јаглехидратен ден, дајте идеичка некоја, не можам шпагети више, сакам сендвиче пак мх мх мхuser posted image
Беатрисче, видов некои купони на колектива со попуст за антицелулитни масажи, види ако има уште симај, мене ми е страв уште да ме раздрмаат со царскиот, а може и нема везе, ама акоuser posted image

ikana,mene mi e denes 9 den i imam -2 kg..denes roteinski
za jh-pita so zelka,so praz,so spanak,ili leb so ajvar i maslinki,pica so pecurki,tomatelo,maslinki,makaroni so proprzeno lukce tomatelo i maslinki...tolku sega mi teknuva
inaku denesno moe meni
d-2 portokali
r-lepce crno so meso so pecurki i salata
v-1/2 od rucekot ama bez leb
aj so lesno neka ni e

inaku mislam da se otvori nova tema UN Ili ON-da pisuvame recepti.pozz

Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?