|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27....
9.4.2012 21:54:50   
sharlot
devojki jas vo 29 nedela veka primetuvam deka koga ke gi pritisnam gradite mi izleguva prozirna tecnost.ne mnogu nekolku kapki,dali mu se ima sluceno toa nekomu ,dai se raboti za mleko ili samo gradite se podgotvuvaat za doenje?

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 251
9.4.2012 22:01:44   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: sharlot

devojki jas vo 29 nedela veka primetuvam deka koga ke gi pritisnam gradite mi izleguva prozirna tecnost.ne mnogu nekolku kapki,dali mu se ima sluceno toa nekomu ,dai se raboti za mleko ili samo gradite se podgotvuvaat za doenje?

Bez sekiracii, toa e najnormalna rabota i proces....toa e kolostrum ili prvoto mleko...

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 252
10.4.2012 11:27:35   
bebuska*
здраво рр, еве и јас да ви се придрузам, јас сум 30+5 и се чувствувам супер,поправена сум 16 килограми и малку сум загризена, pred 5 dena bevme na kontrola i bebusot tezese 1671kg, dr. rece deka e ok za vozrasta no mene nekako malku mi se vide, backi do site so vas i malite bebuski i so lesno....

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 253
10.4.2012 11:42:11   
dostickage
ehe kilo i sesto duri e i napredno a ne malce.
ic ne se sekiraj se e super.

(Одговор на членот bebuska*)
Непосредна врска до пораките: 254
10.4.2012 11:52:56   
Annet
isto i kaj mene bese,ama ne se stiskaj user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: sharlot

Bez sekiracii, toa e najnormalna rabota i proces....toa e kolostrum ili prvoto mleko...

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 255
10.4.2012 15:34:25   
sharlot
fala ti Annet,jas probav nekolku pati da stisnam da vidam kolku bi isteklo no veke nema :)ke si go cuvam za bebeceto:)

Непосредна врска до пораките: 256
11.4.2012 11:35:27   
Debora
Hunny, Cipi Ripi, kade ste? Jas vcera bev na pregled 38+6 sum i doktorot mi rece za edna nedela da odam pak na pregled, togas ke sme napravile CTG i vaginalen pregled. A jas se molev vcera da mi kaze nesto na pr otvorena si, ajde odma u bolnica :)))ama mojata flegma aber nema..

Непосредна врска до пораките: 257
11.4.2012 13:10:37   
Cipi Ripi
Jas sum denes od 5 na pregled, pa ke vi kazam kako sum pominala na CTG. user posted image do vas.

(Одговор на членот Debora)
Непосредна врска до пораките: 258
11.4.2012 13:12:07   
AnnaMolly RR
Со среќа, Ципи рипи!!! user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 259
11.4.2012 13:23:49   
Cipi Ripi
Fala ti Annamolly.Bas ke vidime kolku se popravilo user posted image
user posted image i user posted image do tebe.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 260
11.4.2012 13:44:49   
Debora
ajde cipi ripi, pa da ne izraduvas :)

Непосредна врска до пораките: 261
11.4.2012 16:20:42   
tattoo mama
ajde so ubavo samo i ubavi vesti da ni kazes user posted image

Непосредна врска до пораките: 262
11.4.2012 16:28:31   
Beatris
Ехх кога ќе ми текне како со нетрпение го чекав секој нов преглед... Слично како сега, само сега брзам од работа да ја гушнам user posted image  

Затоа, Ципи Рипи, после прегледот право тука на рапорт user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот tattoo mama)
Непосредна врска до пораките: 263
11.4.2012 18:50:48   
Cipi Ripi
Eve sum, stignav za raportuser posted image Mi pravea CTG, se e vo red so bebceto, srcenceto mu cukase kako sto treba i nemase nitu edna kontrakcija. Ne me gledase na eho posto bilo se vo red so kurto (taka mi rece dr) Da sum setala sega i da go lazam da izlezeuser posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 264
12.4.2012 10:21:30   
Luci
Супер Ципи Рипи, сега само шетај и нагоре надоле по скали....мислам ова ако сакаш да убрзашuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 265
14.4.2012 14:31:20   
Hunny
Еве ме и мене! Дебора баш кога си ме барала, јас бев во Гак. Мојата принцезичка реши порано да не израдува. Веке сме дома и се запознаваме и уживаме.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 266
14.4.2012 14:34:40   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

Еве ме и мене! Дебора баш кога си ме барала, јас бев во Гак. Мојата принцезичка реши порано да не израдува. Веке сме дома и се запознаваме и уживаме.

Hunny честито ќеркичка, да е жива и здрава, голема да растеuser posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 267
14.4.2012 14:46:26   
kapina
CESTITKI HUNNY NEKA VI E ZIVA I ZDRAVA KERKICKATA I NEKA NE MI ZAMERAT OTI PISUVAM SO GOLEMI BUKVI OTI NEZNAM USTE DA RABOTAM SO NOVATA TASTATURA KAKO STO TREBA

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 268
14.4.2012 14:58:02   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

NEKA NE MI ZAMERAT OTI PISUVAM SO GOLEMI BUKVI OTI NEZNAM USTE DA RABOTAM SO NOVATA TASTATURA KAKO STO TREBA

Притисни на Caps Lock капинаuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 269
14.4.2012 15:21:31   
Junona
Hunny,нека вие жива и здрава керќичката!!инаку да ми кажеш кој те порагаше,дали беше со врски и како си помина во новата ГАК
Поздрав

„Не стануваме попаметни од она што сме го чуле,туку од она што сме го доживеале“.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 270
14.4.2012 15:22:12   
Debora
Cestito Hunny, da e zdrava i ziva, golema da raste user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 271
14.4.2012 18:04:00   
Cipi Ripi
Cestito Hunny, da ti e ziva i zdrava, samo radost da vi nosi.user posted image user posted image user posted image
Kako pomina na poraganje?

Непосредна врска до пораките: 272
14.4.2012 21:41:51   
Hunny
На ГАК поминав супер во поглед на времетраењето и на персоналот. Во болница бев во 14:00, но поради процедурите за прием во претпородилна бев во 15:00. Сите бремени прво одат во таа сала, мислам дека се 3 такви с до раѓањето. Јас немав болки, но бев отворена 4 прсти. Ми ставија провокација. за болките и самиот чин нема да ви пишшувам бидејќи тоа е индивидуално, а не сакам да ве плаѓшам, подобро е кога не знаеш што те чека:) Провокацијата ми ја ставија во 17:00, откако ми го пукнаа водењакот, нешто од кое се плашев, а за чудо не ме болеше. Се породив во 19:00 пред сите. Инаку имаше родилки кои дури 2 дена се мачеа да се породат со провокации. Ме породи д-р Ливринова, без врски, но ме знаеше бидејќи одев кај неа на прегледи. Од мое искуство, станува зор за голем професионалец и човек. Ако нешто друго ве интересира прашајте:)

Непосредна врска до пораките: 273
15.4.2012 13:44:53   
tattoo mama
neka ti e ziva i zdrava kerkickata i se najubavouser posted image

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 274
15.4.2012 20:37:41   
AcidBurn
Zdravo na site...bi ve zamolila za pomos dokolku nekoj se pronajde vo mojot problem :(. Bremena sum 36 nedeli i 4 dena i uste na pocetok od bremenosta pocnav da ne go osekam mestoto nad levoto koleno na nogata (kako zdrveno da mi e i otrpnato) i mislev ajde ke pomine i kako sto pominuvaa mesecite sega dojdov do situacija (poslednava nedela posebno) da osekam kako nekoj da mi bode igli vo nogata, jako peckanje, pa stanuvam i se dvizam, go masiram mestoto so nadez deka mozebi ke pomine ama dzabe :(. A uste koga mi se javi ovoj problem se konsultirav so eden nevrohirurg i toj mi rece deka nekoj nerv pritiskal na nogata od tezinata i taka ke mi bilo do kraj na bremenost. E sega citam deka na nekoi im se javuvale grcevi vo nozete, megjutoa ova ne go osekam kako grc tuku kako trpki da mi pominuvaat bas na toa mesto. Denski nekako se podnesuva, mozebi zasto se dvizam i ne osekam premnogu, ama taman ke legnam i pocnuvaat "iglite" da rabotat i strvarno e nepodnoslivo, doagam do situacija na placenje. Ako nekoja se soocila so slicen problem i nasla nekakvo, bilo kakvo resenie ke ve molam spodelete stvarno ke vi bidam blagodarna. Sum slusala deka krajot na bremenosta e najtezok, ama deka do olku ne se nadevav :)

(Одговор на членот tattoo mama)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

kolicka
kaja123

Ve molam pomognete. Dali nekoj od vas koristel NEONATO knlicka i kako ste zadovolni? Ve molam za komentar.

da (35%)

ne (65%)

Број на сите гласови: 46

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!