|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27....
15.4.2012 20:39:40   
AcidBurn
Od sto ocajno sakam da najdam resenie za problemov, ne ni cestitav praznik :). Hristos Voskresna, za mnogu godini na site!

(Одговор на членот AcidBurn)
Непосредна врска до пораките: 276
16.4.2012 15:04:14   
Cipi Ripi
Hunny пиши ни во темамта Во која болница се породивте поопширно, за собите, сестрите, чистота, лебарки user posted image , мене барем се ме интересира. Поздрав и среќни празници. Бацки до твојата кукла.

Непосредна врска до пораките: 277
17.4.2012 23:19:28   
Debora
Jas bev denes na pregled, otvorena sum 2-3 cm, posle pregledot pocna da mi tece krv i pocnav da cuvstvuvam bolki. Ama bolkite se izdrzuvaat taka da ne znam dali se vistinskite bolki. Ke si pocekam uste malku, pa ako ne utre sabajle ke im se nacrtam u drzavna :)

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 278
18.4.2012 13:07:11   
Cipi Ripi
Јас вчера шетнав малце, пошто др ми рече сеа да одам да шетам, а јас кутрата едвај одам. Бев до Стружанка (што е на 200 метри од мојата зграда) и сега ме боли половината, препоните и како да ме сече нешто напред (кога одам во вц)
Почнувам веќе да се секирам што ќе биде, како ќе биде. Поздрав Дебора.

(Одговор на членот Debora)
Непосредна врска до пораките: 279
18.4.2012 19:09:12   
Just baby
Cipi ripi toa mozebi znaci deka veke pocnal procesot :) ajde ke bide za brzo.
jas sum 30 ta nedela. bebenceto e tesko 1500 grama i edvaj cekam da go drzam vo racete user posted image

Непосредна врска до пораките: 280
22.4.2012 14:21:44   
gabi11
dragi moi da vi se pofalam..dojde na svet moeto angelce.imam since.se rodi na 14.04,3830 tezok i 55 sm dolgso carsi.sega sme doma,odmarame,se mazime i cuvame.pozdrav i vi posakuvam brzo zapoznavanje so vaseto najmilo.

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 281
22.4.2012 14:33:03   
Annet
ajdee stom pocnalo taka da ve boli ke bide za nekoj den ili saat samo so lesno i bez panika.a neka e zdravo i zivo tvoeto since,gabi;-))))))))))))))))))))))0

(Одговор на членот gabi11)
Непосредна врска до пораките: 282
22.4.2012 18:15:19   
ketrin 77

ИЗВОРНА ПОРАКА: gabi11

dragi moi da vi se pofalam..dojde na svet moeto angelce.imam since.se rodi na 14.04,3830 tezok i 55 sm dolgso carsi.sega sme doma,odmarame,se mazime i cuvame.pozdrav i vi posakuvam brzo zapoznavanje so vaseto najmilo.

Neka ti e zivo i zdravo sinceto,uzivkajte si sega vo ovie migovi nepovtorlivi

(Одговор на членот gabi11)
Непосредна врска до пораките: 283
23.4.2012 12:11:00   
tattoo mama
zdravo na site rruser posted image jas sum 35 nedela od bremenosta i imam problemi so spienjetouser posted image nemozam da spijam cela nok i se mi e poremeteno zasto si legnuvam vo 5 sabajle i spijam samo 3-4 saati user posted image plus ovie denovi user posted image me kloca se nadole i me pritiska ,kazete ako znaete nesto za mojov slucajuser posted image pozzzzzzz

(Одговор на членот ketrin 77)
Непосредна врска до пораките: 284
23.4.2012 12:17:18   
kikicka
user posted image Ме насмеа татумама ,па ти веќе се спремаш да се гушкаш со твоето злато,не е тоа ништо страшно што ти се случува,најнормална ситуација,бебето те припрема за тоа што те чека,а тоа што те клоца и притиска е бебувко си мрдка си се мести. Не се секирај се ти е супер. Јас така по цела вечер не спиев последниот месец,кога ке станев има болки на препоните.
ИЗВОРНА ПОРАКА: tattoo mama

zdravo na site rruser posted image jas sum 35 nedela od bremenosta i imam problemi so spienjetouser posted image nemozam da spijam cela nok i se mi e poremeteno zasto si legnuvam vo 5 sabajle i spijam samo 3-4 saati user posted image plus ovie denovi user posted image me kloca se nadole i me pritiska ,kazete ako znaete nesto za mojov slucajuser posted image pozzzzzzz

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот tattoo mama)
Непосредна врска до пораките: 285
24.4.2012 11:53:42   
Debora
Dragi moi, i jas da se pofalam, na 18.04 se rodi Jovan tezok 3650, dolg 50 cm.Se porodiv prirodno, sega si se guskame i se oporavuvame :)

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 286
24.4.2012 12:22:42   
Hunny
Da ti e ziv i zdrav sinot, golem da raste i da ima srekno i bezgrizno detstvo! Znaci batkoto e 1 nedela pomal od nas:)) Kako pomina vo GAK?

(Одговор на членот Debora)
Непосредна врска до пораките: 287
24.4.2012 13:50:28   
Cipi Ripi
Da ti e ziv i zdrav debora.user posted image
Znaci uste jas ostanavuser posted image

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 288
24.4.2012 14:33:14   
tattoo mama
da ti e zivo i zdravo sinceto i golemo da raste,se najubavouser posted image

Непосредна врска до пораките: 289
24.4.2012 22:03:36   
mmbucko
Здраво на сите. И јас дочекав 27 недела па да Ви се приклучам.user posted image user posted image Еве ме во 27 недела по 3 патuser posted image Кога само ќе се сетам колку пари и низ што се не поминавме за да ги добиеме оние два терористи по дома (10 и 5 год) а ова ни дојде гратис. Платиш 2 добиеш трето гратис user posted image
Им посакувам златни сонца на сите што сте тука а мирни вечери на тие што се веќе породени.
Се дружиме!

Непосредна врска до пораките: 290
25.4.2012 13:17:46   
Debora
Pa, Hunny dobro pominav, zadovolna sum od doktorite, od sestrite, cisto e, vo soba sme po dve i sekoja soba ima sopstveno kupatilo. Ama doma si e doma, dobro e so ne drzat samo 1 i pol den :)

(Одговор на членот mmbucko)
Непосредна врска до пораките: 291
25.4.2012 23:19:54   
sharlot
eve me i mene so polni 32 nedeli.vcera bev na kontrola.bebceto si e super tezi 2300 grama,masala masala,sepak doktorto mi rece da si prodolzam so terapijata so utrogestan ,poradi laznite kontrakcii sto gi imav vo 28 nedela i so magneziumot,drugi vitamini ne mi dava ,i pesacenje samo do 100 metri i nazad. ama ke se izdrzi uste dva meseci

Непосредна врска до пораките: 292
26.4.2012 9:46:40   
Ananija
Eve me i mene stignav nekako do 35 nedela, i sega sto popravo da e doma e se vo potpoln nered pokraj bebeskata soba ispadna eden kup drugi raboti banja rabotna terasa prozori i se e vo prasina cel mesec sme kaj majka mi na spienje i pokraj toa sto treba da lezam e ajde de sedi koga se e rastureno..i denes konecno resiv navistina da odmoram..prijaten den na site trudnicki

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 293
26.4.2012 13:25:53   
tattoo mama
zdravo zenskiuser posted image jas eve ja privrsuvam 35 nedela i denes bev na kontrola,ama user posted image cela bremenost mi e karlicno postaveno i uste mi e takauser posted image neznam so kako ke bide i dali nekoj znae ako ne se svrti kako gi poroduvaat vakvite slucaiuser posted image pozz

(Одговор на членот Ananija)
Непосредна врска до пораките: 294
27.4.2012 14:12:38   
Mary
Zdravo na site, nie stignavme do 28 nedela pocnavme mnogu intenzivno da mrdkameeee,Bevme na Doktor pred 1 nedela bese se super i kaj nas e glavceto gore jas malce se ispaniciv ama doktorot mi rece ne se sekiraj koe bebe ne ni doslo na ovoj svet,ako ne prirdono carski i gotovo,baska rano tie e, si se vrti toa non stop, so se vika poslednata nedela moze da se namesti.Taka da tatto mama ne se sekiraj kako si resilo toa da ni dojde na ovoj svet taka neka bide:))) Samo opustanje.Pozdrav

Don''t Worry Be Happy!!!

Непосредна врска до пораките: 295
27.4.2012 14:33:12   
ketrin 77

ИЗВОРНА ПОРАКА: tattoo mama

zdravo zenskiuser posted image jas eve ja privrsuvam 35 nedela i denes bev na kontrola,ama user posted image cela bremenost mi e karlicno postaveno i uste mi e takauser posted image neznam so kako ke bide i dali nekoj znae ako ne se svrti kako gi poroduvaat vakvite slucaiuser posted image pozz

Јас сум влезена во 38 недела,и мене бебето ми е карлично поставено,обично викаат царски ама мене во ГАК ми рекоа дека зависи дали е наместено со газето доле и така мислам дека може спонтано да се породиш,какко што се надевам и јас или пак дали ти е наместено со ноџињата да излегува па така со царски.

Непосредна врска до пораките: 296
   RE: Колешк Трудници во третото тромесечје IV-...
28.4.2012 20:47:38   
Hunny
Ципи Рипи ни ја нема:) Да не има нешто ново ? Пиши да не те мислиме:)

(Одговор на членот ketrin 77)
Непосредна врска до пораките: 297
   RE: Колешк Трудници во третото тромесечје IV-...
28.4.2012 22:28:48   
Cipi Ripi
Tuka sum Hunny, ve citam sekoj den. Moevo bebce aber nema od izleguvanje, mangup se prai, tolku problemi napravi, a sega nigde go nema. Bev vcera na ctg na klinika, se e vo red, nema kontrakcii, me pregledaa i vaginalno, ne sum otvorena ni eden prst. Sega mi ostanuva samo da setam za da se otvoram.
Ti prativ privatna poraka uste pred nekoj den, mozebi ne si ja videla. Kako ste vie so bebkata?
Pozdrav do site.

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 298
28.4.2012 22:42:30   
elenak
zdravo zenskiuser posted image jas eve ja privrsuvam 35 nedela i denes bev na kontrola,ama user posted image cela bremenost mi e karlicno postaveno i uste mi e takauser posted image neznam so kako ke bide i dali nekoj znae ako ne se svrti kako gi poroduvaat vakvite slucaiuser posted image poz

tattoo mama isto cela bremenost mi bese user posted image karlicno i ne se svrte do kraj pa se porodiv so carski. Kako sto mene mi kazaa niedna bolnica vekje ne prifakja rizik za spontan porogjaj vo vakov slucaj. Ti posakuvam da pomines lesno kako i da e, no vo sekoj slucaj za mene nema podobro od carski rez.

Непосредна врска до пораките: 299
28.4.2012 23:37:40   
janevab
jas poleka no sigrurno vleguvam vo 37 ,ama user posted image moe nikako ne se spusta dole uste e mnogu visoko dr veli deka do kraj ke butkam a jas imam strasni bolki vo polovinata osobeno nokeska dodeka spijam za da se svrtam kako ukocena sum user posted image so vikat vie ke bide brzo ili ????

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Koj go zema vaset_o dete od gradinka?

Mama (0%)

Tato (50%)

Baba (0%)

Dedo (0%)

Nekoj drug (50%)

Број на сите гласови: 2

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!