|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
25.4.2012 15:35:08   
Beatris
Аман бе што е со ова дувањево, цигара една на прозор не можам да запалам, се внатре ми се враќа!!! Неповолен ветер! user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 601
25.4.2012 16:08:31   
Olivia
Мене ветеров ми се погоди денес , сум пустила 3 машини со алишта и сите ми се суви user posted image ама кој ќе ми ги испегла сегаuser posted image
а у меѓувреме праам палачинки на тераса, прај бутај работава еuser posted image , никако да ми се наполни тањиров user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 602
25.4.2012 16:11:21   
vezilka RR
Хе,хе..да не дупнат нешто тањирот user posted image .

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 603
25.4.2012 16:14:05   
Olivia
Хахаха дупнат ми е желудникотuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 604
25.4.2012 18:52:37   
Pepelaska *
Леле, Оливиа шо е ова бе, , какви палачинки јас денес со тебе се мотивирам до 2 бев само на овошје и кафе а таа палачинки овдеuser posted image , ручав и сега пак на овошје И овде дува корнеееее, цел ден ама за алиштата е закон.Јас правев торта чистев малку ( повеке нафрлав по регал) user posted image гости ни се најавија и такааа.А за мај нека не врне бе , аман нас ние годишнина да отидеме негде

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 605
25.4.2012 19:10:43   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Беатрис не му се секирај сончево ќе е 100%, нема дожд да видиме
Туку мамичка77 па најди бре друштво за 1-ви, 2-ри што ако нема да биде мт тука. Договори се со твоите, со роднини, не ќе да ти е само мт најдобро друштво и момак за свеuser posted image

pa eve gledate   epten golemi baksuzi sme so mm,luci a za drustvo ne mi se odi sama so user posted image mnogu e placliva i saka se vo race taka da sama kade ke izdrzam celo vreme nema sasni a i ne sme naviknati eden bez drug da odime kade edniot tamu drugiot  site ke bidat familijarno samo jas sama nekako ne mi odi

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 606
25.4.2012 19:14:22   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Леле, Оливиа шо е ова бе, , какви палачинки јас денес со тебе се мотивирам до 2 бев само на овошје и кафе а таа палачинки овдеuser posted image , ручав и сега пак на овошје И овде дува корнеееее, цел ден ама за алиштата е закон.Јас правев торта чистев малку ( повеке нафрлав по регал) user posted image гости ни се најавија и такааа.А за мај нека не врне бе , аман нас ние годишнина да отидеме негде

aha  olivija palacinki a jas piroski se stavam vo  posluzavnikot i nikako da se napolni se neto isti si stojat hahahahha kako i da e koga mi se napolni stomakot pocnaa da se nasobiraat poveke inaku gi pravev za mm da si nosi na straza utre ke bide 7 dena pa da si kasne barem utre nesto ubavo pa od petok ke gi jade mandzite  so kromid i luk i glava da si mie so niv

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 607
25.4.2012 22:39:34   
mamicki
Ноќва службено патувам на три дена. Како ли ќе го прифати тоа моево срцуленце?
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 608
25.4.2012 23:25:14   
Maca25
Ќе мора да прифати. Ајде па и ти мамички што се секираш, не се 3 недели user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 609
26.4.2012 8:10:02   
arh_diz
Dobro utro spankiuser posted image
Jas sum super naspana me pocasti M nokeska prvpat so ubavo spienje se probudi samo ednas duri nemozam da poveruvamuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 610
26.4.2012 8:27:11   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro i od mene,ja menuvam Kikicka nasha eve turif tursko da ve rasoni ova utro i da vi gi razbistri glaviteuser posted image
I lokum ima,abe se po propis e

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 611
26.4.2012 8:29:47   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Ноќва службено патувам на три дена. Како ли ќе го прифати тоа моево срцуленце?
user posted image user posted image user posted image

Jas ne se somnevam vo user posted image  no vo tebe mamicki nemam doverba,na bebush nishto nema da mu fali a tebe ke te utepa misla i griza zaludnouser posted image

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 612
26.4.2012 9:03:44   
JovanaJ
Dobro Utro i od mene. Denes mnogu tesko se razbudiv pa kafevo super ke mi dojde user posted image
Vi posakuvam na site ubav i prijaten den...

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 613
26.4.2012 9:08:23   
Pepelaska *
Добро утро девојки, денес сонце пука , ветер нема засега, се наадевам нема ни да се појави да удриме една дооолга прошетка со М.Вчера се побудале дома затворен а кај да го носам по тој ветер.
Мене ми се спие како на бебе, незнам што ми е ,а како ви кажам каков сон сум сонувала леле мајко, свекрва ми била бремена , абе луднициuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 614
26.4.2012 9:36:49   
temjana
Ајде и од мене добро утро, ние си јадеме овошна салата и какао си пиеме па кај и да е и пауза ќе дојде. Убав ден ви посакувамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 615
26.4.2012 9:41:20   
kikicka
Добро утро убаво време конечно ,ние се наспавме па сега ке испаднеме ,се сме раскитани на времето убаво!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 616
26.4.2012 9:43:48   
Yummy Mammy
Dobro utro i od mene.
Jas ne sum vi ja posetila terasata do sega ama gledam nikoj ne mi odgovara na "kade da najdam", pa ajde i tuka da ve prasam.

Znaci kade da najdam gotvac na parea na Avent? Vo Mothercare i vo Enci Menci nemaat. Koj drug drzi Avent? Ili ako imate drugo iskustvo so drug gotvac na parea i blender (2 vo 1) pisete mi pls.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 617
26.4.2012 9:44:29   
Annet
dobro utro i od mene,od rano sum stanata ama eve si pojaduvam-povelete,i ve citkam.bebe nana i taka.i jas gledam nema veter moze da setame so I...... mm
ajde imajte ubav den pa i vikendov da se pogodi,tuff meracinja ke bide....user posted image user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 618
26.4.2012 9:48:18   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Добро утро девојки, денес сонце пука , ветер нема засега, се наадевам нема ни да се појави да удриме една дооолга прошетка со М.Вчера се побудале дома затворен а кај да го носам по тој ветер.
Мене ми се спие како на бебе, незнам што ми е ,а како ви кажам каков сон сум сонувала леле мајко, свекрва ми била бремена , абе луднициuser posted image

Пепелашка, ти да не си бремена? Како сомнителна си ми user posted image

Како сте девојки? Јас еве чекам да почне дооооолгиот викенд...изгледа нема до среда да работиме...одвај чекам! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 619
26.4.2012 9:52:23   
Beatris
Добро утро женски, јас само што влегов на работа, бев до Рагуза да ги дефинираме деталите за роденденот на А, испив две кафиња и ми се слоши зашто ништо не јадам, плус сум и настната, кашлам бувтам... ваљда ќе се оправам брзо..

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 620
26.4.2012 10:06:29   
Calypso
Добар ден и од мене, само да ве поздравам и да прошетам по темите, пред да се фрлам на средување по дома и готвење... уф, понекогаш ми е ептен тешко, понекогаш е песна, како денес. Ех колку сонцето влијае на расположение.
Ај да ставам ново кафе за тие што не стигнаа да пијат, она од Тања одамна е потрошено user posted image
user posted image

Yummy Mammy, а да провериш во BabyCentar? Мислам дека тие држат Авент производи. Ама не ми ја отвора страната, ај пробај ти, Клик

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 26.4.2012 13:08:29 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 621
26.4.2012 10:15:47   
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Yummy Mammy, а да провериш во BabyCentar? Мислам дека тие држат Авент производи. Ама не ми ја отвора страната, ај пробај ти

Немет, проверено и таму. user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 26.4.2012 13:08:49 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 622
26.4.2012 12:14:54   
Beatris
Кај сте тераски, денес времево топ, а терасава ни е празна, кога беше ладно сите се пикавме тука user posted image user posted image user posted image  Ај и јас да ставам по едно кафенце може ќе дојде некој

user posted image

Извинете на шлаговиве, ама морав некако да ве намамам user posted image

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 623
26.4.2012 12:57:47   
penelopa
Еве јас се пријавувам Беатрис за кафенце, user posted image спие јас одма да ве подружам малку. Јуху кај нас од утре се празници не ми се верува се е споено до следниот Четврток има да се изнашетаме- утре малку на море и на шопинг во Трст, викендов најверојатно ќе го носиме user posted image во ЗОО а во Понеделник хехехе уште не издавамuser posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 26.4.2012 12:58:25 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 624
26.4.2012 13:11:14   
kikicka
АААА пенелопа тајни криеш од нас ,не кажуваш за во понеделник а? Ако ако ,ајде може и изненадувања не е лошоuser posted image

Ние се прибравме,јас мртва гладна сега со стокмив,јајце,портокал и секако к.млекоuser posted image
Л фино лепо си играше и заспа како нормално дете сама во количка и то,сега мене чека посао у кујна аз јужуал!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?