|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
27.4.2012 11:00:01   
dostickage
maco ic ne se sekiraj sekoe zlo za dobro.
ako nisto drugo barem mene mi dade idea da si napravam sladoled user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 651
27.4.2012 11:08:57   
Maca25
едвај чекав да биде готов и да го јадам!!сега се нервирам затоа што немам друго благо а ми се јаде ептен....треба да добијам и само ми се јаде нешто.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 652
27.4.2012 11:12:51   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Luci mislam deka te vidov vcera te vcera vecer.
Mislam deka se razminavme vo Vero Aerodrom. Ako ti teknuva koga vleguvase mu se nasmea na edno detence vo tocace na butkanje.
M bese vo kolicka i bese mnooogu sladok.

Mi bese nezgodno da upagjam vikam aj da ne pogresam da ne ne si ti posto neli ne sme se videle samo sto gledam tuka sliki.

ako bese ti user posted image user posted image user posted image

a ako ne bese onda gadno sum se preslauser posted image

Ejj vo aerodromskoto Vero i jas vcera vecerta se shlaev,mozda i mene si me primetila,edno tripati zastanav na kasa i se vrakjav vo raftovite zaedno so gundjanjeto na mojot sinuser posted image

Непосредна врска до пораките: 653
27.4.2012 11:14:23   
Tanjat7880
user posted image
Nekoja za kafe?!Odam jas da za zavrsham taa dolznost!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 654
27.4.2012 11:27:28   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Mislam deka se razminavme vo Vero Aerodrom. Ako ti teknuva koga vleguvase mu se nasmea na edno detence vo tocace na butkanje.

Mi bese nezgodno da upagjam vikam aj da ne pogresam da ne ne si ti posto neli ne sme se videle samo sto gledam tuka sliki.

Ejj vo aerodromskoto Vero i jas vcera vecerta se shlaev,mozda i mene si me primetila,edno tripati zastanav na kasa i se vrakjav vo raftovite zaedno so gundjanjeto na mojot sinuser posted image

user posted image user posted image user posted image  dusicka. I mojot gmecese vo pred Tobaco-to . Ako slusna nekoe dete da vreska sin mi beseuser posted image  

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 655
27.4.2012 11:53:23   
Natuska85
Абе петок денес јухууууууууу,плус убаво времееuser posted image .Земав слободен ден понеделник,ќе си се гушкам цел ден со user posted image ,а викендов ќе си се изнашетаме по убавово време.Шо праите бе вие женички.Јас јадев кикирики сега и се прејадов,се заборавив јадејќи и сега тешко ми еuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 656
27.4.2012 12:05:15   
Luci

Јас сум била т.е ние сме биле, туууууууу па што не ме заџапа за рака онака кај си маааааа Луциииии и баш ќе бев збунка за Луци ама ќе знаев дека си некоја РР-каuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 657
27.4.2012 12:07:11   
dostickage
trebase user posted image

ama pak se sobrav vikam aj da ne e nekoja druga pa da mi ja bapnese

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 658
27.4.2012 15:36:49   
Beatris
Женски ја комотно може да ви кажам дека денес ми се еuser posted image а мајката user posted image user posted image user posted image  Која километража ја набив, еднаш од работа до гтц, па назад, па после во рамстор, па од рамстор пак у гтц, жива вода станав, а како што не јадам не знам како стигнав на работа, раце ми се тресеа. Сега еве 'уживам' во ручекот колку да не приумрам. Ама скоро сите работи ги завршив за крштевкава, уште 1-2 ситници што не е страшно.

Идам после работа до дома само туш, и на депилација и педикир од 7, ќе главам гарант до 10, значи денес денов има да ми биде тирурирууууу user posted image  Се надевам А дека ќе ме памти утре, со оглед на тоа што скоро цел ден нема да ме види user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 659
27.4.2012 15:53:24   
kikicka
Тиииирррууууууурирууу не се секирај де А сигурно нема да и фалиш user posted image . Се зезам бе.
Ние се накркавме сега,па ке одиме да испазаруваме ,фриџот е скоро празен,а се знае како се оди да се пазарува ,најаден а не гладен па се да изнакупиш и тоа пто треба и што не треба.user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 660
27.4.2012 18:04:34   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Женски ја комотно може да ви кажам дека денес ми се еuser posted image а мајката user posted image user posted image user posted image  Која километража ја набив, еднаш од работа до гтц, па назад, па после во рамстор, па од рамстор пак у гтц, жива вода станав, а како што не јадам не знам како стигнав на работа, раце ми се тресеа. Сега еве 'уживам' во ручекот колку да не приумрам. Ама скоро сите работи ги завршив за крштевкава, уште 1-2 ситници што не е страшно.

Идам после работа до дома само туш, и на депилација и педикир од 7, ќе главам гарант до 10, значи денес денов има да ми биде тирурирууууу user posted image  Се надевам А дека ќе ме памти утре, со оглед на тоа што скоро цел ден нема да ме види user posted image

C c c cznachi samo ja ne sum na dieta ahhahah, vikas pri kraj so podgotovkite a??? da ne imas onaka edna check lista..cisto da se proveram i jas a?? kaj mene mislam ostana uste samo ja da se oblecam ahahhaha..ja denes se ulepsavam..ustvari vcera nokti a denes pedikir i depilacija i da zalicam na zena...a u ponedeljak kje se shatiram konecno...

nie denes malku u parkce..bree edno 30 stepeni bese garant....sega odmaram i vecer opet na gosti...

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 661
27.4.2012 18:53:11   
mamicka77
eve me i mene nesto tintara me mska  kako pijana kokoska sum,sum zadremala 5min dodeka M gledase miki maus ama babai vleze da ja ostavi fritezata nemoj nekoj da ja ukrade nadvoruser posted image i pocna da plaka zosto en ja zema i morav da stanam i sega ne sum sposobna za nisto a ona samo kvici nisto ne i se ugoduva saka da izigravam bolen majmun non stop pa ne sum sposobna vekea me mrzi da si svaram kafe

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 662
27.4.2012 18:54:45   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

C c c cznachi samo ja ne sum na dieta ahhahah, vikas pri kraj so podgotovkite a??? da ne imas onaka edna check lista..cisto da se proveram i jas a?? kaj mene mislam ostana uste samo ja da se oblecam ahahhaha..ja denes se ulepsavam..ustvari vcera nokti a denes pedikir i depilacija i da zalicam na zena...a u ponedeljak kje se shatiram konecno...

nie denes malku u parkce..bree edno 30 stepeni bese garant....sega odmaram i vecer opet na gosti...

andrijance pa stom pravite vo kafana nema potreba da se grizis se e od tamu   ako ne se lazam od vas samo torta i  za da se oblecete barem taka e kaj nas se e od kafana samo plates i nemas gajle od doma samo torta

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 663
27.4.2012 19:15:31   
arh_diz
Jas i M denes izlegovme za setanje mi se javija od rabota , i otidovme na objekt.A bidejki prethodno tamu sme bile Marko pozna ne sakase da vleze edvaj zavrsiv rabota.Ama zatoa posle go odnesov vo park da se iznaigra

Биди тоа што си

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 664
27.4.2012 19:39:53   
kikicka
Јас немам нозеее веќе,ова дете мепукна за тие едни лулки,а тргнеме за дома или на др.место она седнува на патот и седе,дреме додека да се завртиш она станува и шиба пак кај лулките.
Утре одам на пикник малку во природа,времево жива вода ме направи,барем ветрето ме сушешеuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 665
27.4.2012 21:40:48   
Annet
ahhhaha aa ke ima zemjotres haha ,toa kikirikite opasni se ama stom si preterala...hahhahahahhaahhahah
nie nasetani najadeni sega ke si ja gusnam pernicata ,ke spijam sama a mm so bebe ,bebe neke veke krevetce saka da se guska ,ooooooo dobra nokk lepoti najmili;-)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Абе петок денес јухууууууууу,плус убаво времееuser posted image .Земав слободен ден понеделник,ќе си се гушкам цел ден со user posted image ,а викендов ќе си се изнашетаме по убавово време.Шо праите бе вие женички.Јас јадев кикирики сега и се прејадов,се заборавив јадејќи и сега тешко ми еuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 666
27.4.2012 23:25:47   
Pepelaska *
Петок навечер се заспало тукаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 667
27.4.2012 23:34:25   
mamicka77
jas ne sum seuste sum budna ama kaj i da e ke odam veke me pecat ocite a i sabajle koj znae do kolku ke naname od kokoskite aman veke sabajle M se razbudi uste vo 7i20  od niv komsijata tuka epten do prozor go zalepi kokosarnikot i sega M ne moze da spie sabajle tam zamise edna kukuriku  pak tamn zamize druga kukuriku i veke nemam zivci ako stane sabajle ne ja ni vrakam ima da sede budna uste u 7

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 668
27.4.2012 23:54:59   
Melanija RR
Добро вечер еве ме и мене петочки навечер излегувам на тераса да ме дувне.Има некој за коктелче?user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 669
28.4.2012 1:18:41   
kuklicka26
Може едно и за мене .Сега си дојдов од работа и пaк сум утре сабајле,подобро во касино да работам смачено ми е веќе.Туку дај и за мене едно коктелче да се расположам па да го започнуваме пополека празникот...

еве и од мене нешто мммммммммм убавко да ве почастам.
user posted image

< Поракaта ја уредил Olivia RR -- 28.4.2012 5:12:52 >

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 670
28.4.2012 9:25:42   
kikicka
user posted image

Добро утро еве јас ненаспана денес.
Инаку појадоков вие од мене пошто денес правам 2 години од членство со РР па да почастам а пошто нема никој ранобуден ке ставам и кафе,додека станете да ве чека топло на терасаuser posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 28.4.2012 9:27:04 >

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 671
28.4.2012 10:14:03   
Viktori
Што праите, жени?? Јас станата од 7 и 15.. саатот навиен, откако седам дома од сабајле се без проблем станувам. ебuser posted image и несреќата user posted image user posted image user posted image

Од 8 барам слики со фризурчиња, сакам да се шишам некако да скратам грмушкава, да ја изретчам.. Таман на бебесаем со нова фризура ќе идам. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 672
28.4.2012 10:18:08   
mamicka77
eve me i mene da se napijam od kafeto na kikicka pa ke se spremame so M ke odime kaj moite za vikend tamu ke spieme  pa se citame  utre vecer kasno posle deset

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 673
28.4.2012 10:28:48   
Melanija RR
Добро утро....јас кога нудев коктелче никој немаше а сега е рано па следна прилика.Јас се фаќам за кафето вака фино наспана.Виктори чичко гугл не ти најде некое фризурче?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 674
28.4.2012 10:46:03   
Viktori
user posted image

оваа ми ја фати око, ама со оваа и восок некој ќе треба да си купам затоа што до сега ја носев фри стајл. Измиј коса, легни со мокра и што начекаш сабајле, тоа е user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 675
Страница:   <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?