|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
5.5.2012 21:53:18   
Џесика
јупиии конечно можам од мобилен да пристапам уште мм да ми го поклони мобилниот супер ќе биде

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 926
5.5.2012 21:55:12   
Beatris
Абе поклони си го сама user posted image user posted image user posted image Знаеш како се правеше тоа нАли user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 927
5.5.2012 21:56:39   
Maca25
Што правите? Како си поминавте на бебе саем со бебушките?
Џес, нека му е среќен родендеот на мт!!! Голем да расте!!user posted image

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 5.5.2012 21:57:57 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 928
5.5.2012 22:02:12   
Ikana
Леле Беатрисче кажи ми мене, да си го поклонам на мм телефонотuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 929
5.5.2012 22:23:15   
kikicka
Многус те убави на тоа сликите брее жени, ние бевме малку во т.ц леона пак офука ново џиџе аза мама ништо пошто не е уште слаба user posted image
сега се спремаме за нанање и то!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 930
5.5.2012 22:54:39   
Beatris
Во чамче претпоставувам user posted image user posted image user posted image

Иканче абе знаеш и ти како да си го поклониш user posted image Направи он сам да сака да ти го поклони, а како, си знаеш ти голема си user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 931
5.5.2012 23:24:33   
kikicka
Даа во чамче user posted image еве ја чекам за замижи user posted image

Абе кај е Ана Моли ја снема наеднаш некажа ништо,се има некој слушнато со неа?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 932
5.5.2012 23:27:03   
Maca25
Ана моли нема интернет дома како што знам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 933
6.5.2012 0:57:43   
Andriance
ajdeee i jas konecno da ve pozdravam...pa bre cel den da se okapelo na toa brodot u Veles ahaha super pominavme,,bev da si zemam kolacinja za bebe za utre za krstevkata...recisi se e spremno samo uste baloncinjata..
a kolku samo se iznervirav bre od toa babi dedovci i tetki nema spas...vikam aj kje im javam deka praime krstevka ama bez obvrski deka povekjeto kje sme mladi...op..i tie kje dojdat a ne se malku bre...ama aj rekov ne se nerviram...

zatoa za inat sum se stokmila...deepil, nokti, pedikir, piling maska i se najde vreme i za 20 min masaza user posted image uste utre frizurce i sminka i se nadevam aman deka toa e toa...i slikar u 5 do 12 user posted image

ova krstevkava ispadna spanska serija pocnuvajki od sama obleka pa se do site sitnic ama aj,..

idam da si legnam...kje mi treba utre mnooogu sila

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 934
6.5.2012 1:19:32   
Ikana
Andriance убаво да си поминете, нема ни да ги приметиш падобранцивеuser posted image И да знаете ќе ве испрашам за крштевката се по ред ахахаа пошто после некое време и ние ќе праимеuser posted image Убав помин утре, и честитки за А, голем ден е утре за вас!!!!!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 935
6.5.2012 7:13:32   
Beatris
Хелоу, гуд мо(р)нинг! Вампир Беатрис на рапорт user posted image Јас си шмркам кафе, А беснее бо спална во креветче со татко и, ако има некој да ме дружи вака рано по сабајле бујрум

Непосредна врска до пораките: 936
6.5.2012 9:44:42   
kikicka
Тука сум бе кобро јас user posted image ама покасно си станувам јас кај е кафето ништо не си ставила тука сите да се напиеме ааа ке видеш ти! Андрианче убаво да си поминете на крштевка,јас па ич не се замарав за крштевката некако така ми помина од рака без замарање дека не бев салам свестена од user posted image зверче!
Еве јас ке ставам одамна не сум ставила кафе!

user posted image

Непосредна врска до пораките: 937
6.5.2012 9:51:02   
Maca25
Кикичкеее што убаво кафе си направила.
Еве и јас будна, сите спијат, а јас на раат си пијам кафе (бесценето)user posted image
Андријанче убаво да си поминете на кршевка, user posted image мирен да биде и ко што памтам денес годишнина ви е, така?! епа среќна годишнина и на златна свадба рингерајќи да ви играат user posted image

Непосредна врска до пораките: 938
6.5.2012 10:14:46   
Ikana
Хелоууууу парти пипл!!!! user posted image
Еве ме и мене, ранобудна, мм на раб отиде и ме разбуди пффффuser posted image
И еве сега стандард М ја чекам да заспие, стара прича!!!

Непосредна врска до пораките: 939
6.5.2012 10:33:47   
Maca25
Икана душо, напиј си се кафе додека ја чекаш user posted image да заспие. Види кикичка наша што фино кафе ни спремила.
Јас отидов да држам час, ве дружам после.user posted image

Непосредна врска до пораките: 940
6.5.2012 10:38:11   
Ikana
Па нормално, кога моите омилени девојки спремиле толку убаво кафенце!!!! Ве гушкам сите до една, Мацо бацкиииииuser posted image

Непосредна врска до пораките: 941
6.5.2012 10:47:54   
kikicka
Кафето го најдов уштеодамна ама никако да го ставам,дека имаше веќе кафиња ставено па ке му се изгубеше магијата user posted image ,начекав моменат user posted image
Време тапа надвор има од се по нешто,ветре,сонце,облаче темно ,уште чекам дождко да падне и тоа да се расипе недела аз јужуал!

Непосредна врска до пораките: 942
6.5.2012 10:48:58   
Ikana
Да стварно е така, сејв д бест фор ласт user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 943
6.5.2012 11:06:00   
Calypso
Добар ден женски... леле кафево... ептен мераклиско е Кикичке... од кога не сум седнала вака со кафе и книга, ми се чини ко 100 години да поминале. Се прашувам дали пак некогаш ќе имам време ова да го правам. А бе колку книги зимоска изнакупив од Матица, една не сум фатила да читам... ваљда ќе им дојде редот.... ајде во поздравувам... одам да ја ѕирнам гибаницата, wish me luck да испаднала ко што треба... ако не, да се здрави живи кучето и мачето - тие ќе се гостатuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 944
6.5.2012 11:09:37   
mama26
i jas ke zemam kafence ,denes nesto mi se spie otkako se razbudivuser posted image

a vie povelete torta denes mi e godisnina od brak
user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 945
6.5.2012 11:33:55   
Ikana
Честита годишница Мама26, и златна да си дочекате!!!!

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 946
6.5.2012 11:49:30   
Џесика
мајов значи секој ден повод. јас си шмркам кофе детето доручкува а мм бара локација за шетање во природа па му изнатекна за волково накај коњите

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 947
6.5.2012 11:55:32   
temjana
Добар ден и од мене лепотици, јас си станав во 5 сабајле си изгледав едно фимче некоја романтична комедија, па палчинки начекав во кујна и нив ги смачкав абе денов одамна ми е почнатuser posted image Честитки на сите што слават и цел живот во славење и убави работи да им помине. Инаку ептен ми е криво што вчера така ептен на блиц поминав и не се ни запознав со сите ама причина повеќе да се собереме повторно user posted image

Непосредна врска до пораките: 948
6.5.2012 12:03:12   
Џесика
темјана, те видов вчера на секунда и не си многу поправена, не плачи џабе, супер изгледаш

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 949
6.5.2012 12:20:56   
kikicka
Ништо ке почекате да се вратиме ние странците во Мк за некоја недела ,две па ке организираме нешто user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 950
Страница:   <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?