|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
13.5.2012 22:25:56   
kikicka
Аууууу види ја ти неа...ке ме бараш ама ке ти речам јас тебе не те питам user posted image ке видеш ај!!user posted image Јас ич не се замарам,купаќ на Л и земав дводелен,мм си најде уште јас останав ама нема смисла незнам ставата каква ке е до тогаш,па да не ми се големи сега ако си земамuser posted image ,ајде Андрианче турај за пиење...

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1226
13.5.2012 22:51:48   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

па да не ми се големи сега ако си земамuser posted image ,

user posted image user posted image user posted image user posted image Ти купи, ако ти се зголемат ЈАС лично нови ќе ти купам!! user posted image И тоа танга user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1227
13.5.2012 22:57:06   
kikicka
Ама ке морам некои со зебрест дезен да ми парира на задницата user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

па да не ми се големи сега ако си земамuser posted image ,

user posted image user posted image user posted image user posted image Ти купи, ако ти се зголемат ЈАС лично нови ќе ти купам!! user posted image И тоа танга user posted image user posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1228
13.5.2012 23:26:38   
Andriance

ajde cuci eve za nas dve martini....nego ja kje si zemam od free shop...ima da si drmnuvam sekoja vecer hihiihih

СЛИКАТА Е ИЗБРИШАНА ПОРАДИ КРШЕЊЕ НА АВТОРСКИ ПРАВА

ГО ДОБИВМЕ СЛЕДНОТО БАРАЊЕ

Ladies and Gentlemen:
I act on behalf of Mr. Folkert Knieper, Schlachte 12/13, 28195 Bremen, Germany (the “Owner”), who is responsible for the website located at http://www.marions-kochbuch.de. You find his address data at http://www.marions-kochbuch.de/impressum.htm.

1. The Owner is the exclusive owner of the copyrights to respective photographs that are made available to the public without his - the Owner’s – authorization at

http://www4.slikomat.com/11/0513/mfp-martin.jpg
on: http://www.ringeraja.mk/forum/m_242480/mpage_50/tm.htm

2. Please immediately remove the infringing material from the website and also from your server (see file ending with jpg, gif etc.).

3. I have a good faith belief that the use of the infringing material is not authorized by the Owner, its agents or the law. I assure you that the information in this Notice of Copyright Infringement is accurate, and under penalty of perjury, that I am authorized to act on behalf of the Owner.

Should you require any further information regarding this matter, please contact me:
Tobias Knieper
Schlachte 12/13
28195 Bremen, Germany
e-mail: tobi@f-knieper.de

Sincerely yours,
Tobias Knieper

< Поракaта ја уредил Admin -- 18.6.2012 15:38:34 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1229
13.5.2012 23:43:54   
nadica
zeni denes mi e roden den i sakam da ve cas_tam ama mm go preinstalirase pc i slabo mi odi snaoganjevo bidejki mi se spie bi zamolila nekoja od vas da napravi torta i da cas_ti nesto dobro za pienje a jas ke vratam koga ke mozam
poz i slatki sonista

< Поракaта ја уредил nadica RR -- 13.5.2012 23:49:57 >

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1230
13.5.2012 23:51:07   
kikicka
Леле надице шо правиш со тортатаа,среќа свеки ме пречека со куглоф па ке се задоволам со него user posted image
Андрианче ке делиш со другарките???тоа мартинито,јас ке земам маслинкиuser posted image

Заборавив СРЕЌЕН РОДЕНДЕН !!!! Ова за НАдица РР

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 13.5.2012 23:52:41 >

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1231
14.5.2012 8:42:11   
Luci
Женски добро утро и имајте убава недела user posted image
Времето надвор е катастрофа значи, ме тера нa спиење ептен ама ај кафево ќе ме расони ваљда
Надица среќен роденден и се најубаво, еве торта од мене user posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1232
14.5.2012 8:42:41   
Tanjat7880
user posted image
Dali ste VAKVI devojcinja i dali vi treba VAKVO kafe vo krevet za da ve digne od istiot,ajde na koja i treba tuka sum,ke tocam kolku treba tolku!user posted image
Nadica pa SREKJEN RODENDEN devojko eve sega ke probam da turam torta i se drugo shto sledi

Непосредна врска до пораките: 1233
14.5.2012 8:44:11   
Tanjat7880
Ete Luci me pretrkala,povredna ona bila ova utro pa mene mi ostanuva samo da se posluzamuser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1234
14.5.2012 8:44:33   
Mihaela 2010
Dobro utro i od mene,fala luci za kafencevo,ama torta ne zemam,sum se zdebelila i od denes na ovosje sum na rabota....Vremevo bas katastrofa cela nedela ke bilo vakvo..

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1235
14.5.2012 9:16:26   
Felly RR
ДОбро утро и од мене! Што убаво сте спремиле, кафенце, и чоколадна торта мхммм....... СИ земам од двете.
Среќен роденден, Надица!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1236
14.5.2012 9:19:58   
arh_diz
Dobro utro
Imajte ubava nedela ne dozvoluvajte vremeto da vi rasipe raspolzenieto
Jas ke si zemam torta ne sum na dietauser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1237
14.5.2012 9:42:40   
Natuska85
Добро утро и од мене.Леле кочан надвор,колешкава ми дошла со зимска јакна и чизми ќе ја утепам уште повеќе ми го расипува времевоuser posted image user posted image user posted image .Еве чајче за диеталциве ко менеuser posted image .Не не зимам торта user posted image user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1238
14.5.2012 9:46:41   
Maca25
Времево заникаде. Уште снег фали да заврне и ќе имаме убав зимски ден.user posted image
Сабајле сме се измрзнале со Н. додека одевме накај градинка.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1239
14.5.2012 9:49:30   
Luci
Јас ќе си земам од чајчето на Натушка, грло нешто ме гребе, ме боли па прскам прополис со надеж дека ќе ми пројде

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1240
14.5.2012 10:47:50   
vezilka RR
Здраво-живо жени! Како е, зима во лето, а? Да се чудиш, работава со времево. Измрзнав сабајлево. Абе вчера до пет саатото бевме надвор, игравме се шетавме и отидовме дома да ручаме, да земеме душа малку и во седум ипол некаде беше пак излеговме ко божем да потрчаме уште малку, надвор кочан беше, друго годишно време, не ми се веруваше. И одма се прибравме, не бевме зимски опремени user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1241
14.5.2012 11:17:31   
vanessa30
Lele zenski davajte duplo jako kafe oti spijam, nemozam da otvoram oci. Zavcera slabo spiev bidejki nekoj pravese zurka u komsiluk, ecese muzika i maliov samo se budese na sekoj 2-3 casa, vcera cel den na noze, pravevme krstevka, nauser posted image mu se poremeti rutinata i celovreme placese za spienje( a vo restoranot guzva luge nemozevme nikako da zaspieme, edvaj na krajot uspea da zaspie), avecerta bev na svadba do polnok, a sabajlevo bebus u 8 casot kukurek. Miuser posted image mi se spie

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1242
14.5.2012 11:20:40   
vanessa30
Aj i da ve posluzam so torta od krstevkata
user posted image .
Nazdravje.

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 1243
14.5.2012 11:41:35   
Maca25
Ми треба едно вакво...
user posted image

имав телефонско интервју не германски, требаше да биде утре, ама ме препаднаа денес. Ај ваљда ќе упали работата! Сабајлево само на тоа мислев, што ќе ме прашаат, затоа што е веќе 4-то (ваљда крајно) интервју, и сега беше ептен опуштено.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 1244
14.5.2012 12:09:06   
Ikana
Женски добро утро!!!
Ванеса, честито за крштевката на бебето, браво за него сонце мило!!!
Ние еве дома, треба сега да одам по лична карта во МТВ, па ми се темни, ко времево, и мене.
Инаку викендов си одбрав старосватица, братучетка ми, и многу се израдувавме и двете! И така.....за жал сега ве оставам да одам да се расправам со бирократите user posted image
Имајте убав ден!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1245
14.5.2012 13:48:42   
Pepelaska *
луци , јеа грло лечам само со септолете и некогап со мед,
А што прајте сите на тераса, нели ви е ладно и ви врне, па упте торти се расфрлале од сабајлеее, ајде бујрум кај мене на бомбици со јаболкаuser posted image ама јас не јадам , имам 2 недели само до свадбата да се потсредам

Кој е за нес??user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1246
14.5.2012 14:14:23   
Maca25
Јас сум секогаш ЗА кафе user posted image ладно на терасава..брррр
мене ме боле меот, после 3 недели каснење денес си добив.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1247
14.5.2012 14:21:45   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Луѓе дај кажете некој лек за болка во грлото? Кога голтам ме боли ептен :( Изгледа имам гнојна ангина :( На лекар не можам да одам, немам плави картони сеуште земено

Luci jas ispiram te pravam gargara so 3% hidrogen. Normalno ne go goltam . Posle toa stavam propolis .
Taka nekolku pati za den do dva kje pomine.

Jas inace ednas godisno me mava grlo ama kvalitetno i sekogas zavrsuvav so antibiotik. Se dodeka ne mi go kazaa ova so hidrogenov. Zimava ednas me strefi , pocnav da dobivam duri i temperarura od grloto ama mi tekna na hidrogenot i se opraviv za den dva.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1248
14.5.2012 14:36:21   
temjana
ауууу ме уби времево тотално. Се ме боли главата ми паѓа колку ми се спие, па да биде бељата поголема од сабајле семинар имавме во организација на британски центар и на неколку пати се изгубив скрос. Таа англичанката збори јас спијам не можам посилно е од мене, па и немав ништо јадено до 12 ипол мислев бебево секој ммомент ќе пушти раче и само ќе си побара да јадеuser posted image Бффф да си одам еднаш дома еuser posted image гадниов почеток на неделата

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1249
14.5.2012 14:37:49   
Mihaela 2010
Zenski nie do sega nemavme struja na rabota,ubajni odmorivme malku,ama istura.a jas denes so cel pamet po sandali,mi smrznaa nozeve...

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1250
Страница:   <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?