|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
22.5.2012 16:10:40   
Yummy Mammy
Abraka dabra,
ciribu ciriba,
tadaaaaam:

user posted image
user posted image
user posted image

Malku fustanot ni paga u desno, ama nema veze, vikaat taka bilo moderno user posted image Kerka mi ja dekorirase ko cigancica na matura, ama i toa nema veze, super ni e user posted image A i nemavme mesto vo zamrznuvacot za da ja ostavime malku da se stvrdne, pa dur ja dekoriravme fustanot pocna da i faka krivini user posted image user posted image user posted image
Sega ja ostavivme da se stvrdne, pa dur da se vrati tato, ke i gi spustime racete i ke i ja razleprsame kosata, da bide zavodnica. user posted image

Sreken rodenden, maze moe!

< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 22.5.2012 16:12:09 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1551
22.5.2012 16:26:04   
Beatris
Улалала стварно супер ви излегла тортата. И фустанот изгледа како стварно намерно да е така правен user posted image  Јас кога барав да ми направат торта со криви спратови ми рекоа немале таков калап user posted image  А види сега колку лесно калап се правел user posted image user posted image user posted image

Нека му е среќен роденденот на мт!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1552
22.5.2012 16:51:36   
Ikana
Јами мами тортава ТОП!!! user posted image user posted image user posted image
Леле глава ме боли аман веќе од времево, нека се стабилизира!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1553
22.5.2012 16:56:26   
vanessa30
user posted image user posted image odlicno izgleda, a i sigurno e super i na vkus.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1554
22.5.2012 17:08:24   
Annet
aaa prekrasna e epten ,bravo ,alal da ti e ,a na mazleto tvoe sreken rodenden ,poise da te slusa i da trcka po tebe,za vakva zena treba bogami da leta;-))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Abraka dabra,
ciribu ciriba,
tadaaaaam:

user posted image
user posted image
user posted image

Malku fustanot ni paga u desno, ama nema veze, vikaat taka bilo moderno user posted image Kerka mi ja dekorirase ko cigancica na matura, ama i toa nema veze, super ni e user posted image A i nemavme mesto vo zamrznuvacot za da ja ostavime malku da se stvrdne, pa dur ja dekoriravme fustanot pocna da i faka krivini user posted image user posted image user posted image
Sega ja ostavivme da se stvrdne, pa dur da se vrati tato, ke i gi spustime racete i ke i ja razleprsame kosata, da bide zavodnica. user posted image

Sreken rodenden, maze moe!

Непосредна врска до пораките: 1555
22.5.2012 17:22:18   
vanessa30
DA DA se soglasuvam so Anet.
sreken rondenden na maz ti, edna barbika na trpeza, a druga vo postelauser posted image user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1556
22.5.2012 18:22:25   
Natasa981

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Abraka dabra,
ciribu ciriba,
tadaaaaam:

user posted image

Bravo za domakinkata! I bravo za idejata,mnogu mi se dopaga!user posted image Neka mu e sreken rodendenot na maz ti Yummy Mammy! user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1557
22.5.2012 19:46:31   
Calypso
Yummy Mammy, тортата ти е екстра, не се сомневам дека е вкусна - досега сигурно веќе сте ја пробале.
Нека му е среќен роденденот на мт!
Жени, ми треба услуга... има ли некоја што работи во УЈП, да прашам нешто во врска со даноците на приход?

< Поракaта ја уредил Calypso -- 22.5.2012 19:48:03 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1558
23.5.2012 8:21:24   
Luci
Јами мами браво за тортата, одлична е. нека му е среќен роденденот на маж ти
Јас сум веќе на тераса со цигарите и кафето, ќе ми прави ли некој друштво user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1559
23.5.2012 8:38:15   
Mihaela 2010
Dobro utro i od mene...jas ke zemam od kafeto,cigarive nekako troa povekje jaki mi izgledaatuser posted image ,ne mi prijaat

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1560
23.5.2012 8:41:18   
Luci
Еве од моите земи тогаш, не се јаки овиеuser posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1561
23.5.2012 8:43:07   
Mihaela 2010
Taka be Luci,t'nko si e t'nko...meraci....

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1562
23.5.2012 8:53:38   
Melanija RR
Добро утро ,таман сум на цигара само ми треба и дупло кафе user posted image помина еднс свадба не се оправив,помина една матура нозете крш па собирам сила за вечер уште една матура user posted image
кафе...кафе...кафе

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1563
23.5.2012 9:00:52   
Maca25
Добро утро и од мене. Јас да допијам кафе па одам да средувам обврски околу вработувањево мое. Едвај чекав да најдам работа, а сега некако тапа се осеќам, ич не ми е по мерак.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1564
23.5.2012 9:02:38   
Melanija RR
Маца знаеш јас тоа како го викам?Светот на возрасните и обврските кога некогаш по секоја цена мора да се заработи, работа по мерак тешко,но ако барем малку ти одговара ќе најдеш сила верувам user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1565
23.5.2012 9:06:11   
JovanaJ
Dobro Utro i od mene. user posted image
Sabajle edvaj stanav od krevet, mi se spie mi se place, a ne si legnav docna sinoka...
Maca, zosto se osekas tapa? Ne veruvam deka ne tie po merak, poveke e ona cuvstvo na nervoza koga pocnuvas nova rabota. Mislis celo vreme kako ke bide, i na kraj se osekas potisteno ama samo od taa trema/nervoza. Opusti se ...a koga pocnuvas?
user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

Непосредна врска до пораките: 1566
23.5.2012 9:18:57   
Џесика
Ај добро утро, ми се спие, премногу, ама сега и да легнам нема шанси да заспијам... Мацо, немој да дозволиш да ти преовлада тоа чувство кај сите на почеток е така, јас еве два дена одам, тело ме боли до смрт, пошто имам 6 и пол саати активни, значи не застанувам БУКВАЛНО, цело време одам, и петици, и листови ме болат, ама ако, фитнес терапија за мерак, интелектуална активност 0, и не ми е гајле, мозокот ми е кул, а телово нек се јача user posted image и јас така ми идеше да се откажам а знам дека за 1 недела ќе свикнам... башка за 2 дена 2 кила симнав user posted image така и ти, не си стварај впечаток пред да почнеш... ајде само убаво да ни биде, оти ние го затвараме кругот на стални кандидати по интервјуа user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 1567
23.5.2012 9:26:40   
Maca25
Почнувам во понеделник, денес треба да потпишам договор.
Едно што ме мачи е пробниот период од 3 месеци, период кога работодавачот може да ти даде отказ кога сака!!
Изгледа имам трема, цело време мислам што како, се мислам како ќе стигам детето од градинка да си го земам, башка што ќе бидам цел ден на работа.
Малце работново време ме утепува, од 8 до 5, плус по 20 мин. пат на идење и враќање....не знам што ми е ставрно, цело време си мислам дека ако ми понудат да се вратам на старото место, одма се оставам и се враќам, иако знам како ме изиграа минатиот пат...

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1568
23.5.2012 9:35:14   
Tanjat7880
Eve me i mene ova utro,potishtena i utepana,povtorno turbulencii vo nashiot dom okolu rabotnoto mesto na MM,segashnoto fino so standardno rabotno vreme i dobri uslovi za rabota no slabo plateno i novata ponuda za rabota koja e dobro platena no nesigurna i bez nikakvi rabotnicki prava.Jas sum da ostane kade shto e,kolku tolku sigurna firma e a on reshil da menuva samo zaradi taa pusta plata.I sega znam deka seto toa e noz so dve ostrici,pari trebaat no i maz po doma treba,koj da e pameten da znae kako e podobro?!

Непосредна врска до пораките: 1569
23.5.2012 9:39:55   
Tanjat7880
Maco,druga alternativa vo ovoj moment nemash pa so Gospod napred trgnuvash na taa rabota,vremeto ke pokaze shto e i kako e a ti vo sekoe vreme mozesh da ja smenish taa sostojba ako ne ti odgovara,bidi silna i ti posakuvam srekjauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1570
23.5.2012 9:42:40   
Maca25
И јас сум во таква ситуација, односно мм. Мала фирма, убава работа, со убаво работно време, башка во близина на домот, ама малку платена...иии...друга работа која е супер платена, дури дупло од претходнава, ама со главење на работа, стресови и нервози...што да се одбере!?!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1571
23.5.2012 9:43:01   
arh_diz
Maca sekoj pocetok e tezok, ne se opteretuvaj tolku
Da se pofalam veke 3 dena zaspivame bez cicanje i se odviknavme od noknoto doenjeuser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1572
23.5.2012 9:44:28   
Џесика
Зависи колкава е разликата во плата, и мм беше на таа мисла, ама сеуште остана кајшто е, само заради моменталната стабилност во оваа фирма и придонесите... требаше да работи online од дома, во време од 14-23 часот за 200 евра поголема плата, ама непријавен и дрн дрн, и сега за сега остана на старото место, само заради тоа осигурање... ццц не ми се верува во денешно време за осигурање и пријавување да гледаш при вработување... јас сепак би избрала постабилното место...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1573
23.5.2012 9:49:52   
Maca25
Па здравственото осигурување е ептен битно денес. башка со дете. и јас сум за помала плата, но за посигурно работно место - ако постои веќе сигурно работно место, ама ај...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1574
23.5.2012 9:59:50   
Џесика
Јас во моментов давам приоритет на слободни викенди user posted image кој од што си пати user posted image

Непосредна врска до пораките: 1575
Страница:   <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?