|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
21.5.2012 13:33:51   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Што се однесува до збиранката со Кикичка и мене рачунајте ме, таман да ја подберам таа студентката да видам кај заглавилаuser posted image

Ти може и порано ке ме запознаеш,ке те барам во канцеларијата ако сте сеуште во таа, 110, така??

Јок малечка ќе ме бараш во 304 горе значи ќе си го качиш газенцето, таман кафе ќе пиемеuser posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1501
21.5.2012 14:06:02   
Ikana
Женски што е ова, се по свадби ми се губите...ааааа не, не, неuser posted image
Јас конечно денес си дојдов на себе, од тоа пивото во саботата, значи ич не ми држи веќе гuser posted image от, 2 дена убиена сум макар и една пијачка да испијам, порано не ми беше вака, сега ми е страв да се напијам..ц..ц..ц. Си средив по дома, сега треба да одам за бебето пелени и ад млеко да земам....и така....трошок до трошок....немам приходе ал зато имам расходеееее user posted image
Ајде добар ден и од мене!!!!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1502
21.5.2012 15:23:53   
mamicka77
eve me i mene i jas da se prijavam,sednav da ispijam edno kafe na raat na terasava so vas a rucekot ke mi go pravi cuculej,ama mora prvo vas da ve psoetam da si napravam muabet da vidam sto se desavalo od vcera pa potoa rucekot,ama sum zavisna od ovaa rr osobeno od rr terasava,rabotam od preska i pametot mi samo vo rr,vikam lelelele pa jas ne sum se ukl na rr.... zarem ke imam vreme dodeka M da stane,ama ete najdov vreme da ve zirnam i odam da pravam rucek,uste ovie dva dena ke si rucame zaedno so mm pa potoa odi na straza i toa ne 7 dena tuku 8,aj samo kako ke mine ne znam,ama ke si isteram barem eden vikend kaj mamicka ke si pocicam kako sto vika kikickauser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 21.5.2012 15:25:48 >

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1503
21.5.2012 15:41:22   
kikicka
user posted image user posted image Жени шта се ради бре? Многу лошо без интернет,се си средив дома инаку така ке оставев ,може поарно што немам,ама затоа имам клуч од кај свеки па сега фино лепо од кај неа си се уклучувам не за друго за да видам на кратко што се работи по овде. Џесиииииии абе ти изгледа пак за црево си се фатила,почна да врне по малку,среќа ветре има па носе тоа облаците. Ајде се надевам дека времето ке биде прекрасно во Среда.
Пенелопа си дојде во МК,или сеуште не е,ке стигне ли за дружење?

Оф Темјана јас жива утка за факсот направив т.е за смерот,колку сакав на твојот смер ама ајд,има време ,сега и по 2 факлутета завршуваат user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1504
21.5.2012 18:14:19   
Maca25
Како сте жени?! јас денес од 8 сабајле шетам, сега не можам на нозе да стојам. внук ми малце ме измачи, сака цело време да оди, ама те држи за прсте и те шета цело време. кафе пиење само стоечки. сум заборавила јас како било. user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1505
21.5.2012 22:30:07   
Џесика
zeni, zeni ja sega legnuvam so krenati noze, od 13-19.30h celo vreme odev, trcav, bitno ne sednav, ne se napiv ni voda, ni mockav I da vi kazam ic ne mi e tesko, vreme leti fitnes za bespari ko 7 saati na orbitrek da bev. za 1 nedela ke ve sisnam u stava da znaete.

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1506
21.5.2012 22:38:44   
penelopa

Пенелопа дојде да али дома не се сврте за да прочита кога се организира дружба пишав во друга тема- ако можам ќе дојдам да ве видам набрзинка.
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image user posted image Жени шта се ради бре? Многу лошо без интернет,се си средив дома инаку така ке оставев ,може поарно што немам,ама затоа имам клуч од кај свеки па сега фино лепо од кај неа си се уклучувам не за друго за да видам на кратко што се работи по овде. Џесиииииии абе ти изгледа пак за црево си се фатила,почна да врне по малку,среќа ветре има па носе тоа облаците. Ајде се надевам дека времето ке биде прекрасно во Среда.
Пенелопа си дојде во МК,или сеуште не е,ке стигне ли за дружење?

Оф Темјана јас жива утка за факсот направив т.е за смерот,колку сакав на твојот смер ама ајд,има време ,сега и по 2 факлутета завршуваат user posted image user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1507
22.5.2012 8:36:36   
Yummy Mammy
Dobro utro, zeni!
Ne se sekavam deka nekogas jas sum napravila kafe na terasava (dodusa ne se sekavam ni deka nekogas sum sedela so vas na terasava, tuku samo ve dzirkam niz prozor od vreme na vreme user posted image ) pa eve utrovo bidejki sum prva ranobutka, ke ve posluzam od moeto omileno 100% Arabica.

user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1508
22.5.2012 8:41:23   
Maca25
о јами мами, виде сонце и излезе и ти на терасава. Фала за кафенцето.
Како сум се наспала. во 10 си легнавме со Н. и до сабајле сум спиела. Ни земјотрес ни ништо не осетив.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1509
22.5.2012 8:56:09   
sandriana RR
Dobro utro i od mene. Aj da pochastam kafe i torta, na mazhule mu e B-day denes, dupla 3ka user posted image , pa da se frlam na rabota
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1510
22.5.2012 8:56:10   
Yummy Mammy
Jas cela vecer ne sum spiela Maco, mnogu se iznervirav vcera so poklonot na mm. Denes mu e rodenden, inace! 34! I veke stvarno ne znaev sto da mu kupam, i mi tekna da mu napravam karikatura, i se sum si smislila, duri i mu ja nacrtav na umetnikot kako da bide, sto da bide, so tire mu napisav se sto sakam... ama pustoto decava mi se razbolea i nemav prilika da otidam porano, ja naracav vo posleden moment i duri vcera bese gotova. I koga ja vidov, damla me udri, umetnikov totalno ja utnal mojata zamisla. Voopsto ne e toa sto jas sakav da bide, i za da bide beljata pogolema, uste i ja uramil covekov, a ne se dogovorivme taka, im rekov deka ako sakam ramka ke im se javam i ke im kazam prethodno, ama prvo sakam da ja vidam slikata (zasto ako ne mi se sviga nema da ja uramuvam, sto ke mi e). I sega kaj ne mi se sviga, kaj nemam poklon za mm, pa uste i ramka si plativ na gladno srce 1.200 den + 2.000 karikaturata. Ke si puknam od maka.

Непосредна врска до пораките: 1511
22.5.2012 9:03:28   
Tanjat7880
user posted image
Devojcinja,pa neka vi bidat zdravi,zivi i dolgovecni mazite,karikaturata ic neka ne te zamara ovoj den koga ti treba da bidesh najsrekja i najraspolozena,ma nesmeesh na "takvi sitnici"da im dozvolish da ti unishtat denot ubav!Ubav pomin vi posakuvam i uzivajte..
Nego ke se stopli li nekogash ili vo Kanada ziveeme?!

Непосредна врска до пораките: 1512
22.5.2012 9:10:12   
Maca25
Најпрво среќен роденден на вашите мажиња јами мами и сандриана!!! Да ви се живи и здрави!
Јами мами не се нервирај...сигурно ќе му се свиѓа поклонот! Може не е твоја замисла, ама ако е добро доловен мт на цртежот, тогаш нема утка, секого би го насмеала и расположила карикатурата. Да не ти ја правеше оној чичкото од Рамстор?

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1513
22.5.2012 9:20:20   
Mihaela 2010
Jas cela vecer ne sum spiela Maco, mnogu se iznervirav vcera so poklonot na mm. Denes mu e rodenden, inace! 34! I veke stvarno ne znaev sto da mu kupam, i mi tekna da mu napravam karikatura, i se sum si smislila, duri i mu ja nacrtav na umetnikot kako da bide, sto da bide, so tire mu napisav se sto sakam... ama pustoto decava mi se razbolea i nemav prilika da otidam porano, ja naracav vo posleden moment i duri vcera bese gotova. I koga ja vidov, damla me udri, umetnikov totalno ja utnal mojata zamisla. Voopsto ne e toa sto jas sakav da bide, i za da bide beljata pogolema, uste i ja uramil covekov, a ne se dogovorivme taka, im rekov deka ako sakam ramka ke im se javam i ke im kazam prethodno, ama prvo sakam da ja vidam slikata (zasto ako ne mi se sviga nema da ja uramuvam, sto ke mi e). I sega kaj ne mi se sviga, kaj nemam poklon za mm, pa uste i ramka si plativ na gladno srce 1.200 den + 2.000 karikaturata. Ke si puknam od maka.

Auuuuuu e stvarno te izgorele........i na mm mu e vo sabota pa ke mu kupam parfem,sto si e sigurno sigurno,inaku stvarno ti e dobra zamislata so karikatura ama toa e....
Aj dobro utro i od mene

Непосредна врска до пораките: 1514
22.5.2012 9:29:34   
Yummy Mammy
Da, vo Ramstor ima dvajca cickovci sto pravat i portreti i karikaturi. Od edniot kaj majka mi imavme karikaturi ama na nikoj ne mu se svigaa zasto gi pravi nekako ironicni facite, taka nekako cudni. I aj sega rekov kaj drugiot cicko da napravam, toj ne gi izoblicuva tolku facite, a sepak e karikatura.
Inace zamislata mi bese mm vo gro plan na cela slika kako gi cuva dvete devojcinja, vo mislite masta za masko, okolu nego rasfrlani tanjircinja, hranicki, sah (posto mnogu igra sah), a jas sitna vo pozadina kako sum vo Vegas i se zurkam (zasto mm non stop ide za USA, a so drugarite barem na 6 meseci idat vo Vegas, i bas bese minatata nedela koga se isporazbolea decava, a jas bev sama doma). Idejata za karikaturava mi bese da gi smenime ulogite, on cuva deca i zonglira so 300 obvrski, a jas si se zurkam vo Vegas.
A dobiv familijarna karikatura, site sme zaedno, odozgora i pisuva familija Trajkovski, od stranata na mm ima kujna nacrtano, a od mojata strana go ima znakot na Las Vegas, totalno se gubi znacenjeto. Za golemovo devojce mu kazav kako da ja nacrta kako balerina duri i slika mu dadov sto da nosi, a ona e nacrtana kako zence vo dugacok fustan kako za na ciganska svadba.
Lele kolku mi e krivo, nemate poima. 3,200 den. Ke se ubijam.
I ne, ne mu se dopadna. Odnosno prviot moment se nasmevna, kaza deka nego bas go dolovile, ja porazgleda malku i ja ostavi na strana. Mu kazav deka skroz ja utnale, rece, pa ti ja nacrtal toj radi reda, ne deka se zamaral mnogu... i tolku, ja ostavi na strana i otide da se sprema za na rabota i da misli dali da go slavi rodendenot. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1515
22.5.2012 9:31:41   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Jas cela vecer ne sum spiela Maco, mnogu se iznervirav vcera so poklonot na mm. Denes mu e rodenden, inace! 34! I veke stvarno ne znaev sto da mu kupam, i mi tekna da mu napravam karikatura, i se sum si smislila,....

Auuuuuu e stvarno te izgorele........i na mm mu e vo sabota pa ke mu kupam parfem,sto si e sigurno sigurno,inaku stvarno ti e dobra zamislata so karikatura ama toa e....
Aj dobro utro i od mene

Karikaturata za eden lik e 500 den, ama nie sme cetvorica, i toa e veka 2.000 den. Mozev i da mu napravam samo za nego, popametno ke mi bese namesto da mu objasnuvam na star cicko sto sakam.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1516
22.5.2012 9:42:29   
sandriana RR
YummyMammy, dovolno bese nervoza, sea moze da pocneme da si slavime sami u ime na mazhinjata, da se opustime,moze? user posted image Neka ni se zivi i zdravi,a parickite so si gi potrosila neka mu se alal na cickoto (toj mislam deka stalno prai utki-i jas imav loso iskustvo so nego pred 2-3 godini, ama toa e...juser posted image g)
user posted image
Koj e drug za mojito, povelele....user posted image

Непосредна врска до пораките: 1517
22.5.2012 9:42:40   
Maca25
Добро бе, што е со времево?!?! Истура, ладно, темно, имам чувство како да се стемнува, а не како да е утро!!! Затоа детево ми е цело испомешано, ме прашува нон стоп дали е ден или ноќ user posted image

Непосредна врска до пораките: 1518
22.5.2012 9:47:43   
JovanaJ
Dobro Utro i od mene.
Yummy Mammy, ne se nerviraj, sto bilo pominalo. I jas bi se iznervirala ama ostavi ajde opusti se. Ne vredi da kines nervi...
Vremevo e navistina cudno, istura dozd, temno, mracno...ne e cudo da se zbuni dete dali e den ili nok user posted image
Kako i da e, imajte ubav den! user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

Непосредна врска до пораките: 1519
22.5.2012 9:54:03   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana

YummyMammy, dovolno bese nervoza, sea moze da pocneme da si slavime sami u ime na mazhinjata, da se opustime,moze? user posted image Neka ni se zivi i zdravi,a parickite so si gi potrosila neka mu se alal na cickoto (toj mislam deka stalno prai utki-i jas imav loso iskustvo so nego pred 2-3 godini, ama toa e...juser posted image g)
user posted image
Koj e drug za mojito, povelele....user posted image

Yammy Mammy citash ti ova,naredeno e da pocnesh da slavish i kazuvaj za picence si ili jas da ti go "krknam"...
Vremevo mi poremeti planot za prrooddooolzeniot vikend od 4dena SKROZ,pa nema smisla,kolku go cekav ova kolku mu se raduvav a sega nishtouser posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1520
22.5.2012 9:56:52   
AnnaMolly RR
Добро утро, девојки! Јас дремам на работа, слабо вчера и денес вести. Ама колегиве ми се погодија екстра и цело време слушаме музика, како на журка да сме, не на работа.

И уште од сега се мислам како ќе одам до градинка да го земам Филип по времево, без чадор, без пари за такси во мене user posted image

Live and let live

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 1521
22.5.2012 9:57:33   
temjana
Ајјј ненормално времееее упм. Во 11 имам закажано сликање за лична карта за џабе се тинтрав пола саат сабајлево, пак ќе покиснам и како затвореник ќе бидам на сликатаuser posted image Минатиот пат така ме зезна времето кога вадев пасош и лична карта исто ме фати дожд плус ме изнервира мм и плачев по пат и што да ви кажам на сликите сум прав маж само бркови ми фалат, а ме пресликуваше тој 4 патиuser posted image

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 1522
22.5.2012 10:00:04   
arh_diz
Sreken rodenden na slavenicite
Kaj nas za sreka dojde proletta , super e vremeto i redno bese user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1523
22.5.2012 10:01:43   
Maca25
Ана Моли да се надеваме дека ќе престане до 4...па без проблем ќе си го земеш тој лепотанот.

Непосредна врска до пораките: 1524
22.5.2012 10:05:14   
AnnaMolly RR
Еј, се надевам. Седам тука и од прозор гледам како врне и знаеш како се нервирам! Не знае човек како да се облече. А таман сите зимски работи ги кренав, извадив летни, па само копам по спејс беговите деновиве да барам блузи со долги.

Дајте некое кафенце, мене тука ме зеза со поставување слики. И цигарче ако може user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1525
Страница:   <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?