|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
22.5.2012 10:07:55   
Yummy Mammy
Sandriana, jas ke si zemam edno Mohito, a moze i dvete user posted image user posted image user posted image
Blagodarime, ke ni treba. user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1526
22.5.2012 10:21:21   
Barbicki2
Aj zdravo I od mene.neznam za vas ama vremevo mi udira epten na psiha,duri u depresija kako da sum se custvuvam. Me razbudi eden grom silen,od pamet me izvadi,pa I plus na decava Im teknalo da igraat so tengerinja I tanjiri a lajci,mi tropaa,uf otsabajle mi e odnaopaku. Pa I temperaturive,zesko ladno,a jas sum na gosti kaj majka mi vo Tetovo,a sum zela ogroomen kufer alista letni,a po dolgi samo po 2 kompletcinja,toa e.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1527
22.5.2012 10:26:40   
Mihaela 2010
Mene mi odgovara vremevo...ziva stranka nemam na rabotauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 1528
22.5.2012 10:37:46   
Calypso
Здраво женски, еве ме и мене конечно после вчерашните неуспешни обиди да отворам РР. Гледам дека никоја од вас нема таков проблем, бидејќи сте биле доста активни на темиве... јас што да кажам, што да се пофалам... сакам утре да дојдам и јас, ама не ми одговара околу 18:00, мене порано ми одговара во текот на денот. Ама ко што е вакво времевоuser posted image тешко за доаѓање накај центар...

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1529
22.5.2012 10:53:22   
Snowhite RR
Добро утро, т.е. добро вечер ова, како е стемнето, тмурно, се мислам во Лондон да не се преселивме. Кафето го испив, одам сега да правам една паштета од туна и сирење да видам што ќе излезе, па да појадувам. Ако излезе убаво ќе ве почастам и васuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1530
22.5.2012 11:18:26   
Tanjat7880
user posted image
Koja bara kafe,eve ima,vreden e macanot,neli?!
Aber nema da prestane da vrne,sega citam vo vecernite casovi prestanok na vrneziteuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1531
22.5.2012 11:23:56   
Snowhite RR
Па не испадна лошо паштетата, Михаил баш ја бендиса се изнајаде, добро е ко за појадок, да смениме малку. Туку сега ми се јавија од градинка да прашаат дали Михаил има случајно сипаници и ми вика значи нема да идите следниве две недели, а докторката кога ја прашав вчера за боловање ми рече само 7 дена можам да ти пишам. Па како може, ако се знае дека од сипаници треба 2 недели да седат дома, да не може да пиши и боловање 14 дена. Стварно не разбирам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1532
22.5.2012 11:52:52   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Mene mi odgovara vremevo...ziva stranka nemam na rabotauser posted image user posted image user posted image

Здраво живо жени како сте? ЈАс сум како времево катастрофа, како времево. Ајде барем некој да се радува на ваков дожд, хи,хи..

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1533
22.5.2012 12:08:29   
kikicka
Ехааа како бе не ти се погодиле карикатурите,па неможе убави да се .нормално карикатура ке биде искривена изобличена user posted image
Јасна мм ,тогаш дечко ми беше му направив за роденден карикатура и ептен го погоди ама замалку ке се онесвестев таму дојде до збунка пошто имало уште 1 карикатура за фудбалиста па мене наместо мм ми ја покажаа другата,ем црно бела ем не бешеон ,а јас пуста гледам ли гледам да најдам една заедничка црта ,ама пак кога рече аа нее овој другиот фудбалер беше затебе ми пада камен од срцето.Јас ја платив 1500ден во боја.Ептен погодена и башка мм си се изнасмеа когас е виде user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Da, vo Ramstor ima dvajca cickovci sto pravat i portreti i karikaturi. Od edniot kaj majka mi imavme karikaturi ama na nikoj ne mu se svigaa zasto gi pravi nekako ironicni facite, taka nekako cudni. I aj sega rekov kaj drugiot cicko da napravam, toj ne gi izoblicuva tolku facite, a sepak e karikatura.
Inace zamislata mi bese mm vo gro plan na cela slika kako gi cuva dvete devojcinja, vo mislite masta za masko, okolu nego rasfrlani tanjircinja, hranicki, sah (posto mnogu igra sah), a jas sitna vo pozadina kako sum vo Vegas i se zurkam (zasto mm non stop ide za USA, a so drugarite barem na 6 meseci idat vo Vegas, i bas bese minatata nedela koga se isporazbolea decava, a jas bev sama doma). Idejata za karikaturava mi bese da gi smenime ulogite, on cuva deca i zonglira so 300 obvrski, a jas si se zurkam vo Vegas.
A dobiv familijarna karikatura, site sme zaedno, odozgora i pisuva familija Trajkovski, od stranata na mm ima kujna nacrtano, a od mojata strana go ima znakot na Las Vegas, totalno se gubi znacenjeto. Za golemovo devojce mu kazav kako da ja nacrta kako balerina duri i slika mu dadov sto da nosi, a ona e nacrtana kako zence vo dugacok fustan kako za na ciganska svadba.
Lele kolku mi e krivo, nemate poima. 3,200 den. Ke se ubijam.
I ne, ne mu se dopadna. Odnosno prviot moment se nasmevna, kaza deka nego bas go dolovile, ja porazgleda malku i ja ostavi na strana. Mu kazav deka skroz ja utnale, rece, pa ti ja nacrtal toj radi reda, ne deka se zamaral mnogu... i tolku, ja ostavi na strana i otide da se sprema za na rabota i da misli dali da go slavi rodendenot. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1534
22.5.2012 12:39:58   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Здраво женски, еве ме и мене конечно после вчерашните неуспешни обиди да отворам РР. Гледам дека никоја од вас нема таков проблем, бидејќи сте биле доста активни на темиве... јас што да кажам, што да се пофалам... сакам утре да дојдам и јас, ама не ми одговара околу 18:00, мене порано ми одговара во текот на денот. Ама ко што е вакво времевоuser posted image тешко за доаѓање накај центар...

Calypso preku sto otvaras RR
Jas prekiu Ipad od vcera nemozam da ja otvaram Rr ili ja orvara samo prvata strana

Биди тоа што си

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1535
22.5.2012 12:42:15   
Ikana
Добро утро и од мене, како сте по времево шарено?
Ние еве се молиме за 60 мл млеко со бебето, па помина времето и сега ќе го фрлам и јово на ново.
Треба да закажам преглед на гинеколог, а не ми се оди ама баш ич, бев еднаш после пораѓај и се беше во ред, сега проверка на брисеви и ехо.

За карикатурата, јас еднаш се имам зафркнато, и никогаш повеќе. Лично мислам дека тие во Рамстор ич не ги бива, другарка моја направи карикатура за поклон за роденден ама кај едно девојче од ликовна академија, и каква беше добра, сон!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1536
22.5.2012 12:44:27   
Maca25
Баш тоа сакав да го пишам сега, тие од Рамстор за ништо не ги бива. Ученик во Уметнично боље ќе нацрта.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1537
22.5.2012 13:16:37   
Yummy Mammy
E pa koj da znae. Trebase jas da naracam karikatura samo od mm, pa za 500 den i da ne mi se sviga, da ne mi bide krivo. A jas odma na golemo otidov, se da mi nacrtal, ahhh... ke si puknam od maka...

Nego jas se zafativ so pravenje torta. Kerka mi me umre za edna torta so barbika da sme ja pravele, me moli odamna, pa eve denes konecno ima povod. Tato ke ima torta so barbika user posted image user posted image user posted image

Eve, nesto vakvo:
user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1538
22.5.2012 13:23:03   
nadica
mmmmmmmmmm ajde da vi se pogodi
nie cekame slika od vistinskata
inaku jas i N po doma imame i edno komsivce na gosti tie si igraat a jas da ve vidam na kratko dodeka pak ne pocnalo da grmi pa se da isklucam

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1539
22.5.2012 13:25:46   
Calypso
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Calypso preku sto otvaras RR
Jas prekiu Ipad od vcera nemozam da ja otvaram Rr ili ja orvara samo prvata strana

Преку Chrome отворам, ама некогаш ми отвора, некогаш не. Не ми текнало друг пребарувач да користам оти откако излезе Chrome, верна сум му само нему (блазе на ммuser posted image ). Денес немам проблеми, ама затоа вчера....

Јами Мами, и јас се зезнав со тие карикатури... отидов со намера да ми нацрта чичкото карикатура, се вратив со стикче полно вируси. Така ми треба кога не ми текнало да извадам слика... за малку мојот компјутер тогаш не си го зезнав... оттогаш ни карикатура, ни ништо. А инаку, идејата за тортата одличнаuser posted image - се надевам на мт ќе му се бендисаuser posted image

< Поракaта ја уредил Calypso -- 22.5.2012 13:26:51 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1540
22.5.2012 13:26:22   
Ikana
Јас имам другар, дипломираше на ликовна академија, ако ми верувате, дечково колку е талентиран тоа е чудо.....другарки го молеа да им нацрта цртеж за тетоважа, и им нацрта, и отидоа со тој цртеж во тату студио и го истетовираа...не ми се веруваше...ама после кога видов, стварно лудница црта!!!! Јами мами, памет за друг пат, и јас така се зафркнв, ама сега си знам!
Исто има една девојка Емилија се вика, ем тетовира, ем црта....значи закон е девојкава за тоа што го работи, мене во иднина ако ми треба за нешто само кај нејзе би одела, или кај другаров, ако има време, татко е сегаuser posted image

Уствари имам тетоважа на грбот што треба да ја средам, ама имам проблем, мм мрази тетоважи и не ми дава ни да ја средам, ме тера да ја извадам, а јас нормално си ја обожавам, и само се мислам како да го изведам тоа, и да отидам кај Емилија.....user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 22.5.2012 13:34:10 >

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1541
22.5.2012 13:34:52   
nadica
jas ja poznavam emilija bidejki e od kavadarci i mozam 100% da garantiram deka devojkata e zakon mene za svadbata me sminkase majka i i sum prezadovolna

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1542
22.5.2012 13:38:29   
Ikana
Знам Надица, девојката е чудо од талент, и само кај нејзе би одела, ја имам на ФБ како пријател и и ги гледам нон стоп новите тетоважи што ги прави, а има и албум со шминка и цртежи што ги има направено....мислам немам зборови, многу е талентирана....
Само ете со мм, друга мака си мачам, треба едно месец дена да го убедувам, за да ме остави да си ја средам тетоважата.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1543
22.5.2012 14:16:16   
mamicka77
lelle ova vremeto normalno li e kakva prolet ova kako zima,vo April mesec ne palevme ogan vo Maj palime ama ete toa ti e.Jas samo da ve zirnam na brzinka i ke pravam banicki so meso na mm za na straza pa se citkame posle ako imam vreme bidejki ke go spremam ova ona i taka ke mine ovoj den ,ama od utre pocesto ke ve druzam aj cao........

Непосредна врска до пораките: 1544
22.5.2012 14:25:21   
Pepelaska *
Што си правите девојки, мене ме фаќа некоја страаашна депресија, па и ова времево ме дотолчува,,,ама ај да не ширам негативна енергија, белки ќе се најде некоја работа нормална да не полудам овде веќе, дајте кој е за жестоко нешто

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1545
22.5.2012 14:46:10   
Мајка
Женски ај тука ќе си прашам па ако е за друга тема прашањето, префлете ме!!
Вчера купивме креветче од Jumbo такво монтажно на него со повивална, дел за играње на земја, со играчки, со мрежа за комарци. Е сега, вчера го монтирав и ми останаа уште две рачки што неможам да откријам за што се. Креветчето е зелено плаво, со две нивоа. Ако го има некој истото го молам да ми пише пп. Благодарна user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1546
22.5.2012 14:56:54   
Pepelaska *
КЛИКНИ овде , има тема за креветчиња може ќе најдеш одговор.

Добредојде на Рингераја,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Мајка)
Непосредна врска до пораките: 1547
22.5.2012 15:18:39   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Уствари имам тетоважа на грбот што треба да ја средам, ама имам проблем, мм мрази тетоважи и не ми дава ни да ја средам, ме тера да ја извадам, а јас нормално си ја обожавам, и само се мислам како да го изведам тоа, и да отидам кај Емилија.....user posted image

Емилија ми е во комшии, така да ти кажи му на мт дека ќе идеш кај рингерајка на кафе со М. и средена работа, М. твоја и М. мој ќе се забављаат а ти ќе си ја средиш тетоважатаuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1548
22.5.2012 15:23:38   
Ikana
Ама Луци пак ќе ме примети, џабе криењето....кога ќе ме види испонамачкана и залепена на грботuser posted image Ќе си кажам јас фино лепо, па ако не му се свиѓа, баш ми е жалuser posted image
А јас и ти кафето ќе си го испиемеuser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1549
22.5.2012 15:45:36   
Olivia
Девојчиња јас само да ве поздравам, немам време да пишам ама ве прегледувам секој ден преку мобилниот, не сум седнала пред компјутер асално, бизнисов мој ми го навјасаа матурантките и глава не сум кренала од нокти правење, се надевам дека ке успеам да извлечам дупе да видам некои од вас во среда.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1550
Страница:   <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?