Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
И јас едвај чекам. Инаку да ви кажам јас се договорив со Кика и за едно кафе сега преку ден кога ќе оди на факултет, и со Џесика ја чекавме во Рамстор да дојде, ама не зезна не знаете како
На одење ја барав вика идам кај Велес сме, после пола саат - Претплатникот не е достапосан
Каков стап и спремам да знае само... Ако, барем ја и Џес навежбавме вилица за после
"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
јас не знам кога ќе бидам ослободена од раб. Можно е да е 6, а може и 6 ипол - 7. Туку и пиша некој пораче на Кикичка за времето? Беатрис? Ти си се чула со неа или да и пишам јас?
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 23.5.2012 14:19:26 >
Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Икана донеси ја и М.- има еден куп тетки да ја надгледуваат!!! Јас сум во 5.30 пред менувачнцата или на др. место! пишете зборно место. Ако нешто се смени, пишувајте/јавувајте се!
Јас ќе се чујам со Маца и ќе видам каде што како сте, па ако можам ќе дојдам. Многу ми се доаѓа, одамна не сме се виделе. Ама ќе морам прво до дома да одам, па ќе видам како ќе биде расположено времево барем со количка до Рамстор да дојдам.
Bas mi e zal sto nemozam da dojdam,a sakav site da ve zapoznaam,nie vcera primivme vakcina i taka ic ne sme pogodeni :)a mm ima mnogu rabota i nemoze da go cuva a inace ramstor mi e na 3 min od doma :((( ubavo da si pominete... pozdravce do site...
ah samo da bev vo Sk i jas i M ke ve druzevme,ama ajde ideme nie tamu okolu 15 juni,mislam taj vikend ke bide ako sakate ke pravime druzba ama vo ZOO bidejki na drugo mesto mm nema da znae da otide a jas pa Sk ne go znam ni najmalku,a sekako planirame M da ja prosetame do ZOO ako e ubavo vremeto
Epa eve za site sto nebevte, ligi da vi potecat...koj se napi kafe koj sok koj ispushti troa cigarki ahhahaha ama bitno najglasni bevme...i super projdovme..se upoznavme ete takoj kikicka ne zbere site
многу ми е жал што не дојдов!!! Окапав на работа до 7 и 15-20, па после трчав децата кај сестра ми да ги носам чунки утре неработен било за сите, само не за мене. Е за оваа собиранка стварно ми е жал што ја пропуштив!
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 23.5.2012 21:54:17 >
Е Виктори и стварно да ти е жал и на Џес да и е жал,ма ептен убаво си поминавме,знаеш како што знаеме да збориме секој со секој и никој да не се слуша е така беше А и како се натокмивме сите без деца раат
Туку ај од понеделник може пак да се организираме,вака после работа ептен ми годи
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 23.5.2012 22:00:29 >
И јас сум за кафанка нареден пат, да си каснам нешто не за друго а и пиво ми се пие толку ми се отвори дизната од пред некој ден за пиво и сега оди сопри ме. Овој мојов со рацете кренати спремен за оро ќе излезе од мене. Мм му пушта Наум Петрески демек на заебанција абе луѓе во секунда престана да мрда Јас како дебил некој по цели денови со класична музика се трујам за ова сељачево на Наум да ми реагира Нејсе кажете кога и каде јас се цртам веднаш
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.