|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бран на Рингераја Дружење
23.5.2012 13:13:28   
dostickage
Steta:(

I jas se prijavuvam za doaganje. Vo 17:30 kaj menuvacnicata. Se nadevam deka kej gi poznaam od slikite Beatris i Ikana. Za drugite pojma nemam.

Edvaj cekam da ve vidam :-)

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 526
23.5.2012 13:36:07   
Beatris
user posted image user posted image user posted image user posted image И јас едвај чекам. Инаку да ви кажам јас се договорив со Кика и за едно кафе сега преку ден кога ќе оди на факултет, и со Џесика ја чекавме во Рамстор да дојде, ама не зезна не знаете како user posted image user posted image user posted image

На одење ја барав вика идам кај Велес сме, после пола саат - Претплатникот не е достапосан user posted image user posted image user posted image user posted image

Каков стап и спремам да знае само... user posted image Ако, барем ја и Џес навежбавме вилица за после user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 527
23.5.2012 13:38:15   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Steta:(

I jas se prijavuvam za doaganje. Vo 17:30 kaj menuvacnicata. Se nadevam deka kej gi poznaam od slikite Beatris i Ikana. Za drugite pojma nemam.

Edvaj cekam da ve vidam :-)

А ние вакаво оваа формација + Натушка, Џесика,Јуле, либра и незн уште кој живее навака, можеме да ја повториме дружбата за викендов. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 528
23.5.2012 13:39:58   
nadica
da znaete deka cekam sliki i detali od druzbata
od doma nemam mrdnato so ova vremevo N si ima komsika/drugarka i ne me recka user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 529
23.5.2012 14:15:55   
Natuska85
Еее има шанси и јас да дојдам,чекам уште мм да видам како ќе заврши со состанокот,ако заврши до 4.30,ќе го земе он К и јас доаѓам после работа на кај Рамстор.А гроги сум незнаете колку сум уморнаuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 530
23.5.2012 14:18:38   
Viktori
јас не знам кога ќе бидам ослободена од раб. Можно е да е 6, а може и 6 ипол - 7. Туку и пиша некој пораче на Кикичка за времето? Беатрис? Ти си се чула со неа или да и пишам јас?

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 23.5.2012 14:19:26 >

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 531
23.5.2012 14:22:52   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Еее има шанси и јас да дојдам,чекам уште мм да видам како ќе заврши со состанокот,ако заврши до 4.30,ќе го земе он К и јас доаѓам после работа на кај Рамстор.А гроги сум незнаете колку сум уморнаuser posted image

ajdeee natuske da se zbereme...ako sakas prevoz toa vreme okolu 17h zvoni me kjete soberam
ajdeeeeeee uste kikicka da ne ni dojde ihihihi ima veselo da bide...kje ja vratam od grzka granica da znae

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 532
23.5.2012 14:31:24   
Beatris
Кика се достапоса, знае, ќе дојде накај 5 во Рамстор. Се спаси од стап за влакно!!! user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 533
23.5.2012 14:50:08   
Ikana
Луѓе јас не знам дали ќе дојдам, М и дадов тиква да проба и и излезе пликче на брадата ама и исчезнува и страв ми е да ја оставамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 534
23.5.2012 15:00:17   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Луѓе јас не знам дали ќе дојдам, М и дадов тиква да проба и и излезе пликче на брадата ама и исчезнува и страв ми е да ја оставамuser posted image

ajde imas vreme do 5....elaj da si se vidime asalno..ako ne i M u kolica i elajte i dvete

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 535
23.5.2012 15:01:04   
Beatris
Икана - паника!!! Не се секирај, ете ти пишав таму, нема шанса од тоа да и е. Во секој случај за 10 мин си дома за било што да затреба, те чекаме да дојдеш!

Непосредна врска до пораките: 536
23.5.2012 15:23:38   
Maca25
Икана донеси ја и М.- има еден куп тетки да ја надгледуваат!!! Јас сум во 5.30 пред менувачнцата или на др. место! пишете зборно место. Ако нешто се смени, пишувајте/јавувајте се!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 537
23.5.2012 15:24:06   
Ikana
Ќе дојдам и со неа и со мм ако доаѓам, ако се е во ред, не можам да ги оставам сами, па нека шетаат они низ Рамстор.

Непосредна врска до пораките: 538
23.5.2012 15:29:31   
AnnaMolly RR
Јас ќе се чујам со Маца и ќе видам каде што како сте, па ако можам ќе дојдам. Многу ми се доаѓа, одамна не сме се виделе. Ама ќе морам прво до дома да одам, па ќе видам како ќе биде расположено времево барем со количка до Рамстор да дојдам.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 539
23.5.2012 16:23:58   
Maca25
jeee....чекам да ја земе мм нина од градинка, да ја најадам и доаѓам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 540
23.5.2012 16:57:44   
Ljubovce
Bas mi e zal sto nemozam da dojdam,a sakav site da ve zapoznaam,nie vcera primivme vakcina i taka ic ne sme pogodeni :)a mm ima mnogu rabota i nemoze da go cuva a inace ramstor mi e na 3 min od doma :(((
ubavo da si pominete...
pozdravce do site...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 541
23.5.2012 18:44:17   
mamicka77
ah samo da bev vo Sk i jas i M ke ve druzevme,ama ajde ideme nie tamu okolu 15 juni,mislam taj vikend ke bide ako sakate ke pravime druzba ama vo ZOO bidejki na drugo mesto mm nema da znae da otide a jas pa Sk ne go znam ni najmalku,a sekako planirame M da ja prosetame do ZOO ako e ubavo vremeto

(Одговор на членот Ljubovce)
Непосредна врска до пораките: 542
23.5.2012 21:49:40   
Andriance
Epa eve za site sto nebevte, ligi da vi potecat...koj se napi kafe koj sok koj ispushti troa cigarki ahhahaha ama bitno najglasni bevme...i super projdovme..se upoznavme ete takoj
kikicka ne zbere site

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 543
23.5.2012 21:52:53   
Beatris
RRjki se stalno najglasniuser posted image Super si pominavme, neka puknat dusmaniteuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 23.5.2012 22:00:00 >

Непосредна врска до пораките: 544
23.5.2012 21:53:32   
Viktori
многу ми е жал што не дојдов!!!user posted image user posted image user posted image
Окапав на работа до 7 и 15-20, па после трчав децата кај сестра ми да ги носам чунки утре неработен било за сите, само не за мене.
Е за оваа собиранка стварно ми е жал што ја пропуштив!

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 23.5.2012 21:54:17 >

Непосредна врска до пораките: 545
23.5.2012 21:58:13   
Natuska85
Е Виктори и стварно да ти е жал и на Џес да и е жал,ма ептен убаво си поминавме,знаеш како што знаеме да збориме секој со секој и никој да не се слуша е така бешеuser posted image А и како се натокмивме сите без деца раатuser posted image user posted image user posted image

Туку ај од понеделник може пак да се организираме,вака после работа ептен ми годиuser posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 23.5.2012 22:00:29 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 546
23.5.2012 22:01:59   
Beatris
Dojde i Djes nanana ama vie si otidovte user posted image

Непосредна врска до пораките: 547
23.5.2012 22:08:19   
Ikana
Ама ај нареден пат ете и со Маца и со Џас зборевме, накај кафанка да ја затераме, а? user posted image user posted image user posted image Закон беше, мнооогу убаво си поминавме, се изнасмеавме, се изнамуабетивме!!!! Многу позитивна енергија попримив!!!

Непосредна врска до пораките: 548
23.5.2012 22:08:24   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Dojde i Djes nanana ama vie si otidovte user posted image

Ti pa do maximum da iskoristis bez A user posted image user posted image i toa dva pati denes
ama stvarno kako se izorganiziravme site bez deci meraci mf mf

Непосредна врска до пораките: 549
23.5.2012 22:16:34   
temjana
И јас сум за кафанка нареден пат, да си каснам нешто не за другоuser posted image а и пиво ми се пие толку ми се отвори дизната од пред некој ден за пиво и сега оди сопри ме. Овој мојов со рацете кренати спремен за оро ќе излезе од мене. Мм му пушта Наум Петрески демек на заебанција абе луѓе во секунда престана да мрдаuser posted image Јас како дебил некој по цели денови со класична музика се трујам за ова сељачево на Наум да ми реагираuser posted image Нејсе кажете кога и каде јас се цртам веднашuser posted image

Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.