|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
15.5.2012 12:56:45   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

adrijance abe kako odat brojcinjata na ovie svajcarskite od kolku do kolku kg se?

Oooooo ja bas da ti kazam kga zimav posto mi se brzase imase eden kup varijanti...nie sega zemavme mislam opd 9 do 17kg

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 1126
15.5.2012 14:28:08   
Ring
a od bit pazar gi kupuvate tie svajcarski peleni taka? od koi tezgi potocno, kaj sto prodavaat garderoba ili ?

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1127
15.5.2012 17:06:26   
anaana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Voopsto ne sum zadovolna od Can bebe , Imaat fals peleni vo nekoi pakuvanja, Koristevme do 2 i sega testirame drugi
.Koga go kupiv vtoroto jambo pakuvanje 2 epten se iznervirav....site peleni bea zguzvani , lepenkite presvitkani , materijalot kaj lepenkite nikakov da povleces posilno ke se skine...tenok i propustaa...epten se razocarav, ne bea istite peleni so gi koristev prethodno , a do togas bev super zadovolna i so cenata..katastrofa , edvaj gi potrosiv...
a bea kupeni od istata apteka , vo period od 2-3 nedeli,

Sega testirame peleni ...momentalno sme na Pufis pa ke vidime !

jas sum zadovolna od pufies. 2ka koristime sega zasega mi odgovarrat i so cena, pisuvav i pred toa 750den 94 peleni. sigurno ima i poeftini od niv ama mene ovie mi se ekstra nitu ednas ne mi propustile. na vecer nemam maka, da ne se zarecam. imam ostanato od premium care pa gi kombiniram, ne deka pufies propustaat ili deka mi e strav, tuku za da gi potrosam. premiumot se isto taka ubavi ama mi bea skapi. taka da sega zasega ne gi menuvam pufies. :))

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 1128
17.5.2012 13:35:58   
Beatris
Женски знае ли некој какви се пелениве Baby Love, германски некои, баш денес ги гледав во ДМ. Има ли некој пробано такви?

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1129
17.5.2012 13:40:32   
dostickage
zapamti so pari bea baby love pelenite?
od guzvata ne vidov....

kolku so sum citala za niv po srpskive sajtovi mislam deka se sredni.ne se wow ne se ni losi.zlatna sredina user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1130
17.5.2012 14:00:51   
Beatris
800 денари негде 84 парчиња. Имаше и помало пакување околу 500 ден. Зборам за 4+. Не знам дали вреди да купам да пробам, памперсов не изгореа user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1131
17.5.2012 14:03:45   
penelopa

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Женски знае ли некој какви се пелениве Baby Love, германски некои, баш денес ги гледав во ДМ. Има ли некој пробано такви?
Ние ги имаме користено т. е пробано може сум купила едно две пакувања - мислам за цената се солидни за преку ден вршат работа за навечер не знам не сум пробала. Ама на син ми не му одговараа му се вцрвенуваше газето па престанав да купувам.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1132
17.5.2012 14:10:16   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

800 денари негде 84 парчиња. Имаше и помало пакување околу 500 ден. Зборам за 4+. Не знам дали вреди да купам да пробам, памперсов не изгореа user posted image

Fina cena. Jas tolku mnogu kupiv Becutan so se zaboraiv.
Iskreno da ti kazam jas se vrativ na Pampers ama kako sme na br 5 mamicata mi ja rasplaka. A vo posledno vrme i mu pusta od strana konstantnouser posted image
Kje dojdat i tie na red za proba.

Непосредна врска до пораките: 1133
17.5.2012 14:13:12   
Beatris
Јас и ставам Памперс 5 за навечер само. Не пропуштаат добро е. Преку ден ќе гурам со 4+ додека може user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1134
23.5.2012 13:09:27   
janevab
e navistina neznam kakvi da zemam ,pampers new baby na sekoe dtoro presoblekuvanje e utop voden ,nekoj mi rece da gi smenam so pampers sleep and play bile sured ,drugi mi kazaa za maski deka bile najdobri dajpers a mi gi falat i can bebe daj kazete mi stvarno kakvi da zemam ,a ne mi se eksperimentira mnogu oti uste e mnogu mal nema ni mesec pompgnete plssss user posted image

Непосредна врска до пораките: 1135
23.5.2012 13:23:14   
Ring
jas ti preporacuvam Diapers...i jas testirav peleni i nekako od daipers sum najzadovolna,,,can bebe ni propustaa za pola saat
probav i pufies i violeta i pampers (sleep &play i activ baby ) i site propustaat

probaj so Daipers

(Одговор на членот janevab)
Непосредна врска до пораките: 1136
23.5.2012 13:33:32   
jakov
I NIE SME SO DAJPERS ODLICNI CE ZA NAVECER NA PROPUSTAAT, A ZA PREKU DEN SO KANBEBE POMEKI MU SE NA BEBE

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 1137
23.5.2012 13:42:04   
Calypso
И јас бев задоволна од Дајперс... ама, малото мое многу се чеша од нив, над газето, буквално се вцрвенува и понекогаш се гребе од што се чеша толку многу. Нонстоп го мачкам со мрсни креми, ама џабе. Со другиве пелени немав проблем, еве со Дајперс се случува тоа.
Последно кога бев да си купам Бејби Смајл - немаше, се беше потрошено - така и ми треба кога ги рекламирам тука user posted image па Дајперс ги користиме цело време (а порано само ноќе). Порано го немавме проблемот со чешањето, ама сега ептен е изразено. Дајте некои други пелени кои не пропуштаат? Јас лично од Pufies сум презадоволна, ама 4 се мали, 5 големи, 4+ нема...

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 1138
23.5.2012 13:47:24   
elenak
Pampers premium care, сега за сега не ги менувам за ништо, дури и каките ни ги упиваатuser posted image . А за навечер, се бањаме во 20.30 и потоа user posted image одма заспива, се буди накај 08.30- 09.00 сабајле, пелената не ја менуваме цела вечер и тежи што да ви кажам ама газето и е суво. Малку се скапички ама земав еднаш pampers sleep & play демек поефтини и ми се нафрли цела, сега не знам што да им правам.

(Одговор на членот jakov)
Непосредна врска до пораките: 1139
23.5.2012 13:50:55   
jakov
probaj so kanbebe, mn se dobri. Ima 4+ od 9 -20 kg,

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1140
23.5.2012 22:21:55   
cece333
Daipers se super, nie koristime 5 ka i sega od novite senzitiv mnogu se dobri i cenata e super

(Одговор на членот jakov)
Непосредна врска до пораките: 1141
25.5.2012 14:29:45   
janevab

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Pampers premium care, сега за сега не ги менувам за ништо, дури и каките ни ги упиваатuser posted image . А за навечер, се бањаме во 20.30 и потоа user posted image одма заспива, се буди накај 08.30- 09.00 сабајле, пелената не ја менуваме цела вечер и тежи што да ви кажам ама газето и е суво. Малку се скапички ама земав еднаш pampers sleep & play демек поефтини и ми се нафрли цела, сега не знам што да им правам.

elenak kolku se Pampers premium care i jas razmisluvav ovie da gi zemam mnogu li se poskapi od new baby ???? user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1142
25.5.2012 14:52:32   
annabela
Jas sum prezadovolna od canbebe cena+kvalitet odlicni se ic ne propustaat i kako sto rekov i cenata im e prikladna.

Непосредна врска до пораките: 1143
25.5.2012 15:02:57   
Maca25
kanbebe се добри ако се погоди пратката. а и зависи од каде ги купуваш. јас 2 пати купив и 2 пати зажалив што сум ги купила. ај што пропуштаа, туку и цели се распаѓаа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот annabela)
Непосредна врска до пораките: 1144
25.5.2012 15:04:29   
Ikana
Pampers premium care се околу 900 / 1000 денари, зависи каде ќе купиш, а некаде може и за 800 и нешто да ги најдеш....Ние дефинитивно нема да смениме, неколку дена на други пелени и одма осип и се појави и штом се вративме на памперс премиум, осипот го снема!

(Одговор на членот annabela)
Непосредна врска до пораките: 1145
25.5.2012 15:15:03   
Ring

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

kanbebe се добри ако се погоди пратката. а и зависи од каде ги купуваш. јас 2 пати купив и 2 пати зажалив што сум ги купила. ај што пропуштаа, туку и цели се распаѓаа.

Potpis !!!
jas i od isto mesto gi kupuvav i bea sosema razlicni, vtorite bea KATASTROFA , vnatre zguzvani , nikakov materijal i za pola saat propustaa !!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1146
25.5.2012 15:50:19   
elenak
Pampers premium care се околу 900 / 1000 денари, зависи каде ќе купиш, а некаде може и за 800 и нешто да ги најдеш....Ние дефинитивно нема да смениме, неколку дена на други пелени и одма осип и се појави и штом се вративме на памперс премиум, осипот го снема!

Во Еурофарм се најефтини, 840 ден мислам дека се. Еве истото и кај нас со осипот, абе мазни деца user posted image Ама стварно пелените се екстра, најдоброто од Памперс.

< Поракaта ја уредил elenak -- 25.5.2012 15:51:55 >

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1147
28.5.2012 12:05:05   
janevab
jas da vi kazam so zemav pampers premium care i raat trgam cela vecer ne mu ja menuvam , epten e polna mislis ke prsne a nema ni kapka propusteno , e sega jas otidov vo zegin bea 72 peleni 970 den ama pisuvase made in poland i ne zemav i otidov do eurofarm po vasa preporaka tamu se germanski ama se 1090 den malku po skapicki ama da vi kazam ic ne mi e maka user posted image e suv cela nok pozzz do site

(Одговор на членот garfild)
Непосредна врска до пораките: 1148
28.5.2012 15:08:39   
anaana
72 peleni 2ka taka? jas od eurofarm gi kupiv za 840den (moze i nekoj denar poeftino). sega me zbuni ne deka gi poskapele tolku. jas i 1ca 78 peleni i 2ka 72 peleni od tamu gi zedov, i bea super. iskreno ne vidov od kade se napraveni dali germany ili poland. sega koristam pufies cela vecer gajle nemame, dali e mockano dali e kakano do sega nitu ednas ne mi propustile. 2ka 94 peleni 749den

Непосредна врска до пораките: 1149
28.5.2012 15:21:25   
janevab
da da 2 od 3-6 kg i mene me zbuni cenata ama toa e , inace gi zemav od eurofarm od strumica ,osven ako ima nesto vrska sk,sr mada ne bi trebalo stoznamuser posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?