Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.7.2012 13:58:15
suzeto
nisto jas ke dobijam sabajle koga bev vo wc imase malku krv koga se izbrisav .........a tolku se nadevav ovaj mesec ne mozam veke stvarno mi e dosta zosto mora da bide olku tesko.... zarem koga gospod ne sozdal da ragame neka bese lesno a ne vaka so maki..stalno se prasuvam zosto zosto zosto zarem ne se dosta sive ovie godini uste treba........
Зошто?Одговор нема да добиеме,едноставно некако така треба да биде. Од срце ви велам некој секој месец да ви сведува на исчекување обидете се да не мислите на датата. Незнам како поинаку да ве мотивирам ама штом дојде 25 ден тогаш ќе се присетам кога ми е дата одприлика гледам се по старо и не се надевам,само така верувам дека некој месец ќе се израдувам. Ве
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.7.2012 17:54:22
angelce83
Zdravo srcki na site, nova sum na forumot no ve citam non stop i crpam pozitivna energija od vas Znam niz se sto pominuvate site zosto i jas go pominuvam istoto eve vekje 1godina Sekoj mesec istata bolka i posle novi sili za pak se od pocetok. Cudni se patistata Bozji i cudna e silata sto Bog ni ja dava da prodolzime napred, no ne gubam nadez a ve molam nemojte ni vie zosto Bog ima plan za sekoj od nas. Se prijavuvam i jas vo spisokot za ne-dobivanje ovie denovi, no gi imam site simptomi deka treba da dobijam sekoj moment
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.7.2012 18:41:00
**IRENA
Zdr dusicki moiajt da ne recete deka frliv kapa od vas onaka se pribrav malko dojdov na sebe i pocnuvame jovo na novo !za nedobivajne na 4 avgust ajt da me ima na spisokot ne za drugo ipak znam deka nisto nema da bide nedo ajt!!pozz do site i golemaaa
РР-ки до каде сте?Капина,Сајна ,пропуштив нешто? за сите
За тест чекаме: stelle 18 јуни kapina 6 јули malena1 20 јули sonce7 23 јули marija/ 26 јули Anne^ 28 јули ---------------------- Kokiceto 2 август bebence19 2 август bella80 4 август **IRENA 4 август Нивеа 5 август Melanija RR 8 август
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 13.7.2012 11:43:01 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Jas milicki sabajlevo se razocarav posle 8 dena kasnenje i nadezi mi dojde pa bas na petok 13 :)) sega vo ponedelnik odam kaj mojot doktor pa ke vidime ponataka so ke bide mnogu sreka na site drugi za narreden pat ke ve izvestam
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 13.7.2012 13:17:07
suzeto
ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto
nisto jas ke dobijam sabajle koga bev vo wc imase malku krv koga se izbrisav .........a tolku se nadevav ovaj mesec ne mozam veke stvarno mi e dosta zosto mora da bide olku tesko.... zarem koga gospod ne sozdal da ragame neka bese lesno a ne vaka so maki..stalno se prasuvam zosto zosto zosto zarem ne se dosta sive ovie godini uste treba........
seuste imam samo kafeavo denes mi e 4 den.neznam sto da pravama..posleden ciklus mi bese na 16.......ne primav nisto za zadrska na bremenost ne mi dadoja neznam zosto.........
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 13.7.2012 17:35:38
Melanija RR
Сузето штом 4 дена само кафеаво може да има нешто,ти најдобро си чуствуваш , не е лошо едно тестче да одиш да се боцнеш
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 13.7.2012 23:00:10
suzeto
samo sto pocnav da se nadevam deka moze ima nesto jas dobiv srusena sum tolku psihicki neznam dali ke mozam da izdrzam ...... sega treba da pocnam so kontraceptivni dva meseci i uste edna sansa za pa ako ne uspeam ke moram da se pravam laparaskopija poradi cistite
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 14.7.2012 17:00:37
Melanija RR
Сузето баш ми е жал,но ќе издржиш верувај,лапараскопијата не е ама баш ништо страшно. Мора да биде некој ден
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 15.7.2012 11:42:18
Нивеа
zenicki jas sum zakazala sve detalno ispituvanje da vidime kako ke projdam...zakazav za brisevi,sedimentacija, 4D eho i plus naredniot mesec odam na HSSG za proverka na kanalite, da vidime sto e kako e!
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 15.7.2012 15:28:11
Melanija RR
Браво Нивеа само така ќе знаеш на што си и нема да си губите време,но се надевам се ќе биде супер и пред да завршиш со испитувања ќе си ги видите
Melanija daj boze, cul te Gospod, daj Boze nikoj da ne go minuva patot koj nie go odime, daj boze se da bide vo red.Trebase odamna da se resam, no mi bese strav malku. Daj boze se da e kako sto treba!pozdravce ve guskam.
Suzeto,srcka, mora li laparoskopija da pravis, jas imam policisticni jajnici, doktorot mi spomena laparoskopija,ama ne sakam operacii voopsto, sega zatoa site ispituvanja ke gi pravam i pocnav da pijam caj od ajducka treva. mi go preporacaa za jajnicite bil dobar, probaj prirodno nekako nesto pred da se odlucis na laparoskopija sepak ne ti e prv pat!pozdrav se nadevam ke go napravis pravilniot izbor
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 16.7.2012 16:44:32
liljak
zdr ...denes bev na pregled i nisto po 10 dena kasneje , nisto , bolkata sto ja imam vo dolniot desen del doktorot mi rece deka mozi da e slepo crevo ili pak mozi e von matericno zabremenuvanje i mi vika odi odma krna slika i bthcg ...napraviv i leukocitite se pokaceni 12 000 no ne bile mnogu , a bthcg e negativna , mi dade da pijam tri dena Primolut Nol za da dobijam menstruacija za 4 ili 5 dena, i doktor tase mi rece da odam 2 ili 3 den od menstruacijata ...mnogu dobar doktor , nemam zborovi , ti dava pozitivna energija ...dali nekoj gi ima pieno ovie tableti ????pozdrva
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 16.7.2012 18:35:59
liljak
cacik kolku vreme gi piese...mene prv pat mi se slucuva da ne dobijam tocno na vreme, i doktorot mi rece 3 dena da gi pijam po 2 na den i mi rece za 5 dena ke dobijam.....pozzz
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 16.7.2012 21:07:07
suzeto
neznam dali mora da se pravam laparaskopija bev kaj tri dr.eden mi vika mora dr.ne mora treti mi vika i mora i nemora ...............i od kogo da go izberam odgovorot...........prirodno imam probano so sekakvi caevi lekovi praveni sto ce slusnev toa pravev no evo pak nisto.........edna prednost e sto cistite se so ista golemina no sega ima i izrastoci .....dr dimitrov gi narece stari papili
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 16.7.2012 23:50:29
Melanija RR
Сузето зависи во што е проблемот ако ти ги реши дилемите немој ич да се мислиш. Пак ќе се повторам се каам што чекав за потврда на ситуацијата и чекав 8 месеци за да направам лапаро. и хистеро.Немој да си го губиш времето.Да сум јас доктор одма на ХСГ а по најмнгу година ако баш се е во ред кај двајцата на двете интервенции. Лилјак јас сега пиев примолут норт за одложување на циклус кога ќе ги испеш тие три дена после 3-4 дена ќе добиеш.Јас немав несакани ефекти но некои имаат не страшни нешто како вртоглавица и сл. само припази тие 3 дена апсолутно ништо страшно.
mnogu sum tazna denes,mnoguuu....... napraviv kolposkopija i papa test, imam ranicka na grloto na matkata cekam denovive rezultati od papa test i taka ko utepana sum, kojznae sto ke mi kazat... mnogu se plasam da ne e nesto strasno ... Daj Boze da nema nesto ozbilno
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 19.7.2012 10:07:47
love4ever
Zdravo! Eve od denes i jas se pridruzuvam kon forumov mislam deka ima dosta da se nauci od ovdeka jas mn sakam da ostanam ama eve veka 3-4 meseci seuste nema nisto Znam deka toa ne e mnogu zastrasuvacki ama nie sto prv pat cekame sakame pobrzo neli? Se nadevam deka sledniot mesec ke ima Pozdravceeee