|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
22.8.2012 23:39:28   
ostoun
Sega citav za toksicnoto vlijanie na gelot od pelenite. Bidejki ne bev sigurna dali bekutan pelenite go imaat(nikogas ne ni ostanal na kozata), zedov edna pomockana pelena i ja isekov. Polna bese so zrnca. Dali ima nekoi peleni bez gel, barem za preku den? ( A da ne se pampers premium, ni pravi alergija). Imam ostanato i pufies nekoja pelena kje gi testiram i niv dali imaat gel, pa kje pisam.

< Поракaта ја уредил ostoun -- 22.8.2012 23:40:13 >

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1226
23.8.2012 13:19:57   
anaana
jas mislam deka pampers imaat gel a za puffies ne znam. jas gi koristam puffies ama na opakovkata ne pisuva deka ima gel. na pampersot pisuva. nie sme na 3ka moze pogolemite broevi da imaat. lele ajde ako gi testiras puffiesot kazi mi dali imaat gel :)))

(Одговор на членот ostoun)
Непосредна врска до пораките: 1227
31.8.2012 23:03:18   
ostoun
Da i pufies i daipers imaat gel. ajverojatno site imaat samo na nekoi ima napisano na nekoi ne.

Непосредна врска до пораките: 1228
1.9.2012 1:08:51   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: ostoun

Da i pufies i daipers imaat gel. ajverojatno site imaat samo na nekoi ima napisano na nekoi ne.

Дајперс немаат гел...ги користам веќе 10 месеци...Него навечер почна да ни пропушта пелена...љока чај и млеко пред спиење и и не издржува пелената..едвај ја превиткувам кога ја вадам и утоп е....знам имаше некои памперс кои ги користевте само за нанање?? кои беа?? слип анд плеј или некои други?

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1229
1.9.2012 9:31:06   
Calypso
Јас мислам дека само Pampers пелените ја имаат технологијата со гелот (ај така да се изразам). Можеби веќе не е нивно ексклузивно право сега како што беше порано, ама мислам дека најголемиот дел од останатите пелени немаат гел, а 100% сум сигурна дека Daipers и Pufies немаат гел. Барем јас не би му ставила на син ми, оти лично од тој гел имам ненормална алергија (кога ги користев Always влошките ми се појави) и сигурно дека нема да го изложам син ми на ризик да се јави и кај него.
Андрианче... или само млеко или само чај навечер. Ако ти се буди, само неколку голтки вода дај му, не цело шише чајче. Горештиниве сега намалија, поубаво ќе се спие, сигурно нема да биде толку жеден ноќе. Ако пак пропуштаат, или поголем број или нови пелени. Бр.5 користите?

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1230
1.9.2012 10:13:47   
Sandric
Andricance stom pocnale da propustaat moze da vi se mali, da probas so pogolem broj.
Jas koristam Violeta i gi preporacuvam za deca so posiroki kukovi :))
nas Dajpers edvaj ne preklopuvaa :))

Непосредна врска до пораките: 1231
1.9.2012 10:44:55   
blond
По многу сменети пелени, се вративме пак на оние што ги користевме 45 месеци. Бекутан 5ка моментално ни се таман. Пред нив користев Виолета (задоволна бев од нив), ама почна да му се црвенее газето па ги сменив. Памперс, дајперс, виолета, кан бебе и ете пак на бекутан сме. 5ката се мекички, не се воопшто како 2ката.

Непосредна врска до пораките: 1232
2.9.2012 13:01:38   
ostoun
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Дајперс немаат гел...ги користам веќе 10 месеци...Него навечер почна да ни пропушта пелена...љока чај и млеко пред спиење и и не издржува пелената..едвај ја превиткувам кога ја вадам и утоп е....знам имаше некои памперс кои ги користевте само за нанање?? кои беа?? слип анд плеј или некои други?

Andrijance imaat... Testiraj gi kje vidis, iseci edna pomockana pelena i kje vidis deka e polna so zrnca ( isto vazi i za pufies)

< Поракaта ја уредил ostoun -- 2.9.2012 13:02:27 >

Непосредна врска до пораките: 1233
3.9.2012 16:29:32   
kikitina
Од самото раѓање сме на памперс и сум презадоволна. Никогаш не протекуваат, и ставам навечер за спиење и и ја симнувам сабајле кога ќе стане. Стварно се скапички, ама ниту алергија од гелот исфрлила некогаш, ниту било каков друг проблем сме имале. Сега сме на број 5 и таман ни е.

Господ постои само ако веруваш во него!

Непосредна врска до пораките: 1234
3.9.2012 16:40:49   
Annet
jas koristam Daipers ama sega gi napravija malo pakovanje i nekako ovie ne drzat kako prethodnite,se mislam da se vratime na Pufies...neznam koi drugi peleni da gi probam,veke site gi probavme........can bebe nema sansa i violeta isto taka,neznam kakvi se bekutan 4 maksi ?? ne sum kupila dosega......

(Одговор на членот kikitina)
Непосредна врска до пораките: 1235
4.9.2012 15:28:23   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Памперс премиум кер се тие

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1236
5.9.2012 11:17:23   
Darky
Daipers nemaat gel!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1237
5.9.2012 23:38:03   
ostoun

ИЗВОРНА ПОРАКА: Darky

Daipers nemaat gel!

Aha, da....... sigurno, a zrncata sto se?user posted image

(Одговор на членот Darky)
Непосредна врска до пораките: 1238
6.9.2012 8:49:37   
belabela
Probajte gi pelenite baby love od Dm prekrasni se

Непосредна врска до пораките: 1239
6.9.2012 9:14:42   
Cipi Ripi
Belabela, sto cena se tie? Za od 7 kila nagore .

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1240
6.9.2012 9:30:37   
Lady_D
Nie napolnivme 5 meseci i gi koristime pelenite na pampers od pocetok i sum zadovolna od niv, eve veke 2 meseca gistavame pampers active baby i super se, elasticni i ne propustaat

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1241
6.9.2012 9:58:37   
belabela
4+ od 9-20 kg jas koristam 76 peleni cena 795 mislam deka i drugite bea ista cena samo poveke peleni vnatre

(Одговор на членот Lady_D)
Непосредна врска до пораките: 1242
6.9.2012 10:27:38   
kikicka
Јас сега си порачав од Бугарија пелени памперс 120 за 25Е.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1243
12.9.2012 22:10:27   
Bilence2
Kikicka, koj broj pampersi?

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1244
12.9.2012 22:40:24   
kikicka
4+ а сега порачав и 5ка. Само незнамколку парчиња се во 5ката дали 110 или 120.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Bilence2)
Непосредна врска до пораките: 1245
12.9.2012 23:38:56   
Bilence2
Pa toa e mnogu povolna cena, ispaga po 12.5 denari parce, a ovde edinicata se tolku( 970 den 78 peleni). Ne znam kolu iima vo 4 ka ili 5 ka, ama vo bg e epten povolno za taa cena.

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1246
16.9.2012 17:12:00   
Natasa981
Site peleni imaat gel, taka mi kaza edna aptekarka ,stoznam..Samo na nekoi pisuva deka imaat gel a na nekoi ne.Znaci poveke e vidliv kaj nekoi peleni a kaj nekoi ne, na primer Daipers.
Posle ceeeelooo patesestvie so peleni, od moj aspekt, najmnogu ni se pogodeni Pampers i kraj. Na pocetokot ni propustaa, ama mozda greskata bese vo mene, neubavo gi stavav a sega eve kerka mi ima 11 meseci i ne pamtam koga mi propustile.A inace pie mnogu tecnosti, i cica noke epten taka da Pampersot ne me izneverile dosega.

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Bilence2)
Непосредна врска до пораките: 1247
16.9.2012 17:49:57   
anaana
jas do sega koristev puffies i mi bea super 3ka koristevme. e sega kupiv od tie fashon sto se novite, ama nekako ne sum zadovolna kako da mi propustaat. dali jas ne gi stavam ubavo ili sto znam. pa se mislam sega da ssi kupam od drugite puffies ili pak da smenam nekoj drugi. inace na pocetok koristevme premium care i posle odma puffies ne znam kolku pakovanja sum kupila nemav nikakov problem. i sega sum vo mislenje... :)

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1248
16.9.2012 19:16:08   
ostoun
Da taka e site peleni se so gel. A za pufies fashion i drugi se pozalile a plus se poskapi od obicnite. Nam ne ni odgovaraat, ni izleguva osip i sega sme na dajpers.

Непосредна врска до пораките: 1249
16.9.2012 23:46:09   
anaana
nie fala bogu nemame osip nikakov, ama ete nekako ne mi se sigurni. inace nemase vo prodavnicata puffies normalni 3ka imase samo fashion. ista cena bea samo sto vo obicnite ima 82 peleni a vo ovie ima 78. ajde ke gi potrosam nekako.. a vo megjuvreme ke si kupam novo pakovanje za navecer. ovie za preku den ke gi trosam
gledam mnogu se falat od daipers moze treba da probam takvi. koja cena se 3ka i kolku ima vnatre?

Непосредна врска до пораките: 1250
Страница:   <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?