|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бран на Рингераја Дружење
19.10.2012 13:12:47   
mila28
i jas se prijavuvam :) samo dokolku e nedela druzbata za sabota gosti mi se najavija user posted image

Your children will become what you are; so be what you want them to be

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 701
19.10.2012 13:17:16   
Beatris
Е ајде де дефинирајте место и време сабота или недела попладне, сабајле нема да се погодиме кој спие ова време, кој она... Само да видиме каде

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 702
19.10.2012 13:18:58   
Luci
Абе нели за следната недела е дружбава? Така ко да пиша Кикичка, таман поише време да имаме да прочитаат и други , да се збереме поишеuser posted image А не двајца без тројцаuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 703
19.10.2012 13:28:48   
Beatris
Е ајде де, и следната нека е. Јас знам оваа дека времево ќе биде супер, за следната не знам што не чека, ама ќе се пикнеме негде внатре ако не чини

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 704
19.10.2012 15:07:50   
sandriana RR
Ако е за викендов- еве у чаршија што ќе биде дешаванката, таман за дечиња ќе биде интересно....vegefest. http://www.ringeraja.mk/statija/detsko-katche-na-skopje-vegefest_2599.html

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 705
19.10.2012 15:21:58   
temjana
ако се најде некоја идна свекрва да ја думка снашкава моја доаѓам и јасuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 706
19.10.2012 15:34:20   
sandriana RR
temjana, и 5-6 тетки РРајки да се соберат, пак ќе покријат 1 саат да ја држат малата Темјана (по 10тина минутки) - верувам не е проблем user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 707
19.10.2012 15:34:30   
Malecka23
ubavo za pogolemkite decinja mojava e 2meseci nema na raat sedenjeuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Pa so M ke dojdes..druzbava vi e za so deca ili bez??Aaaa i jas bez deca ne odam nikade user posted image Nema koj da mi gi cuva definitivno...

Нормално дека со деца. Само да најдеме некое соодветно место каде што ќе може да си играат.

user posted image

Непосредна врска до пораките: 708
19.10.2012 15:34:46   
kikicka
МОже бе еве овде Сандриана кај што пиша,само да не има гужва а?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 709
20.10.2012 0:27:35   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

ubavo za pogolemkite decinja mojava e 2meseci nema na raat sedenjeuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Pa so M ke dojdes..druzbava vi e za so deca ili bez??Aaaa i jas bez deca ne odam nikade user posted image Nema koj da mi gi cuva definitivno...

Нормално дека со деца. Само да најдеме некое соодветно место каде што ќе може да си играат.

user posted image

Koga A imase 2 meseca, ja na raat po 3 saati kafe piev be user posted image
sega tesko povekje od 10 min

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 710
20.10.2012 0:30:42   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana

Ако е за викендов- еве у чаршија што ќе биде дешаванката, таман за дечиња ќе биде интересно....vegefest. http://www.ringeraja.mk/statija/detsko-katche-na-skopje-vegefest_2599.html

i mene me dopagja ova

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 711
20.10.2012 8:17:14   
Beatris
И мене ми звучи интересно ама кај ќе седнеме таму? Ќе неможеме децава да ги пуштиме у гужвата или ќе сме на готовс цело време

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 712
20.10.2012 8:42:46   
AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

ако се најде некоја идна свекрва да ја думка снашкава моја доаѓам и јасuser posted image user posted image user posted image

Јас сум без дете, ама ќе дојдам. Филип е кај моите на викенд. Ќе ти ја чувам Темјана цело време!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 713
20.10.2012 9:29:44   
kikicka
Јас доаѓам секако со Л. Инаку за следната недела де , кажаа дека до крај на месецот вревето ке е до 30 степени . Таман ајде ако сакате може и во Борис во игротеката убаво е .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 714
20.10.2012 9:59:37   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana

Interesno izgleda ova , samo da ne ima premnogu guvza ke se izgnjavat samo decata

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 715
20.10.2012 10:23:15   
Fiao
Jas ke bidam sekako u carsija, samo kazete koe vreme i koj den bidejki vegefestot trae i denes i utre po cel den

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 716
20.10.2012 10:36:09   
sandriana RR
Како сакате дечки...и јас секако планирам да претрчам утре...помеѓу 13-15...а, за денес, ако киднам порано од работа..user posted image

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 717
20.10.2012 15:43:43   
kikicka
Јас нема да ве дружам за викендов, затоа и пишав за наредниот и посовреме да дефинираме број на присутни и место.
Така да кој е за нареден викенд нека се пријавува.

Непосредна врска до пораките: 718
20.10.2012 15:49:40   
Cipi Ripi
Јас доаѓам да се запознаеме идниот викендuser posted image
Само од искуство, кога нешто ќе се договорам, нешто излегува во последен момент, марфи нели. Така што само здравје Боже, и планирајте ме за идниот викенд.user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 719
20.10.2012 16:09:16   
Snowhite RR
Абе прилепчанки дај да направиме и ние една дружба дури држи времево, да ги прошетаме клинциве наши низ чаршија, а? што велите?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 720
22.10.2012 17:18:58   
kikicka
Aloo zeni so ispadna rabotava??

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 721
22.10.2012 17:38:27   
Barbicki2

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Абе прилепчанки дај да направиме и ние една дружба дури држи времево, да ги прошетаме клинциве наши низ чаршија, а? што велите?

Moze snowhite,ja sum za

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 722
22.10.2012 22:24:51   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Ај прво да дефинираме ден и час, јас сум за сабота 17ч, Ви одговара ли?

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 723
22.10.2012 22:57:12   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Ај прво да дефинираме ден и час, јас сум за сабота 17ч, Ви одговара ли?

Мене да. или може и 17:30h

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 724
23.10.2012 0:45:31   
kikicka
Ajde i drugite sto sakaat da se druzime neka pishat dali ima odgovara Sabota, vo 17:00 h. Mene mi e ok, ke se prilagodime .

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 725
Страница:   <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ime za nasata kerkicka
LeelooN

Koe ime najmnogu vi se dopagja?

Zorica (28%)

Zorana (47%)

Zoja (25%)

Број на сите гласови: 288

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!