Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 13:12:47
mila28
i jas se prijavuvam :) samo dokolku e nedela druzbata za sabota gosti mi se najavija
_____________________________ Your children will become what you are; so be what you want them to be
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 13:17:16
Beatris
Е ајде де дефинирајте место и време сабота или недела попладне, сабајле нема да се погодиме кој спие ова време, кој она... Само да видиме каде
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 13:18:58
Luci
Абе нели за следната недела е дружбава? Така ко да пиша Кикичка, таман поише време да имаме да прочитаат и други , да се збереме поише А не двајца без тројца
_____________________________ Рани куче да те лае!!!
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 13:28:48
Beatris
Е ајде де, и следната нека е. Јас знам оваа дека времево ќе биде супер, за следната не знам што не чека, ама ќе се пикнеме негде внатре ако не чини
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 15:21:58
temjana
ако се најде некоја идна свекрва да ја думка снашкава моја доаѓам и јас
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 15:34:20
sandriana RR
temjana, и 5-6 тетки РРајки да се соберат, пак ќе покријат 1 саат да ја држат малата Темјана (по 10тина минутки) - верувам не е проблем
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 15:34:30
Malecka23
ubavo za pogolemkite decinja mojava e 2meseci nema na raat sedenje ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Pa so M ke dojdes..druzbava vi e za so deca ili bez??Aaaa i jas bez deca ne odam nikade Nema koj da mi gi cuva definitivno... Нормално дека со деца. Само да најдеме некое соодветно место каде што ќе може да си играат.
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 15:34:46
kikicka
МОже бе еве овде Сандриана кај што пиша,само да не има гужва а?
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 0:27:35
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23 ubavo za pogolemkite decinja mojava e 2meseci nema na raat sedenje ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Pa so M ke dojdes..druzbava vi e za so deca ili bez??Aaaa i jas bez deca ne odam nikade Nema koj da mi gi cuva definitivno... Нормално дека со деца. Само да најдеме некое соодветно место каде што ќе може да си играат. Koga A imase 2 meseca, ja na raat po 3 saati kafe piev be sega tesko povekje od 10 min
_____________________________ Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 0:30:42
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana Ако е за викендов- еве у чаршија што ќе биде дешаванката, таман за дечиња ќе биде интересно....vegefest. http://www.ringeraja.mk/statija/detsko-katche-na-skopje-vegefest_2599.html i mene me dopagja ova
_____________________________ Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 8:17:14
Beatris
И мене ми звучи интересно ама кај ќе седнеме таму? Ќе неможеме децава да ги пуштиме у гужвата или ќе сме на готовс цело време
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 8:42:46
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR ако се најде некоја идна свекрва да ја думка снашкава моја доаѓам и јас Јас сум без дете, ама ќе дојдам. Филип е кај моите на викенд. Ќе ти ја чувам Темјана цело време!
_____________________________ Live and let live
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 9:29:44
kikicka
Јас доаѓам секако со Л. Инаку за следната недела де , кажаа дека до крај на месецот вревето ке е до 30 степени . Таман ајде ако сакате може и во Борис во игротеката убаво е .
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 9:59:37
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana Ако е за викендов- еве у чаршија што ќе биде дешаванката, таман за дечиња ќе биде интересно....vegefest. http://www.ringeraja.mk/statija/detsko-katche-na-skopje-vegefest_2599.html Interesno izgleda ova , samo da ne ima premnogu guvza ke se izgnjavat samo decata
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 10:23:15
Fiao
Jas ke bidam sekako u carsija, samo kazete koe vreme i koj den bidejki vegefestot trae i denes i utre po cel den
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 10:36:09
sandriana RR
Како сакате дечки...и јас секако планирам да претрчам утре...помеѓу 13-15...а, за денес, ако киднам порано од работа..
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 15:43:43
kikicka
Јас нема да ве дружам за викендов, затоа и пишав за наредниот и посовреме да дефинираме број на присутни и место. Така да кој е за нареден викенд нека се пријавува.
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 15:49:40
Cipi Ripi
Јас доаѓам да се запознаеме идниот викенд Само од искуство, кога нешто ќе се договорам, нешто излегува во последен момент, марфи нели. Така што само здравје Боже, и планирајте ме за идниот викенд.
RE: Бран на Рингераја Дружење 20.10.2012 16:09:16
Snowhite RR
Абе прилепчанки дај да направиме и ние една дружба дури држи времево, да ги прошетаме клинциве наши низ чаршија, а? што велите?
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Бран на Рингераја Дружење 22.10.2012 17:18:58
kikicka
Aloo zeni so ispadna rabotava??
RE: Бран на Рингераја Дружење 22.10.2012 17:38:27
Barbicki2
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR Абе прилепчанки дај да направиме и ние една дружба дури држи времево, да ги прошетаме клинциве наши низ чаршија, а? што велите? Moze snowhite,ja sum za
RE: Бран на Рингераја Дружење 22.10.2012 22:24:51
Luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR Aloo zeni so ispadna rabotava?? Ај прво да дефинираме ден и час, јас сум за сабота 17ч, Ви одговара ли?
_____________________________ Рани куче да те лае!!!
RE: Бран на Рингераја Дружење 22.10.2012 22:57:12
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR Aloo zeni so ispadna rabotava?? Ај прво да дефинираме ден и час, јас сум за сабота 17ч, Ви одговара ли? Мене да. или може и 17:30h
RE: Бран на Рингераја Дружење 23.10.2012 0:45:31
kikicka
Ajde i drugite sto sakaat da se druzime neka pishat dali ima odgovara Sabota, vo 17:00 h. Mene mi e ok, ke se prilagodime .
Анкета
Ime za nasata kerkicka LeelooN Koe ime najmnogu vi se dopagja? Zorica (
28% )
Zorana (
47% )
Zoja (
25% )
Број на сите гласови: 288 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !