|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување III дел
26.11.2012 21:45:15   
Didi80
Девојки па кај сте?Кажувајте сите што направивте!
Adelle сите очекуваме да кажеш дека тестот не беше точен?user posted image ?

Minaj чекаме user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

@bebe би требало ако не се лажам утре на ет user posted image user posted image user posted image

iviv знае ли некој што се случи со неа ја нема user posted image Пиши ни

mesecina83 сабота или денеска ет user posted image user posted image user posted image

milasteve чекамеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gina до кај стигна со боцкање user posted image

foksi денес требаше да ти кажат за пункција или грешка сумuser posted image

Јас уште не почнав со терапија чекаме резултати за кариотип за мм а до кога ке чекаме стварно незнам.Се трудам да не мислам и да бидам само user posted image user posted image user posted image само насмевки и позитивни мисли.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1851
26.11.2012 21:55:20   
iviv
Eve meee :) utre transever i jas si ja posakuvam celata moja sreka :) gopsod neka e so nas od 4 kaj mene 3 ostanale perfektni taka mi rekoa denska ........ajde site da si docekame user posted image user posted image user posted image .Gospod i Majka Bogorodica neka ni se napomos user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Didi80)
Непосредна врска до пораките: 1852
26.11.2012 22:07:20   
Didi80
iviv user posted image user posted image user posted image многу гушки за многу среќа user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1853
26.11.2012 22:57:53   
gina
devojki eve me i mene preeska si dojdov od bitola malku razocarana edniot jajnik ic ne reagiraa a drugiot ima malku folikuli i rezultatite od hormonite ne bea sjajni nizok mi bese i E2 i LH i d-r sega mi ja smeni terapijata pa ce vidime vo cetvrtok kako ce bide, da se nadevam deka ovie denovi nesto ce se smeni

iviv user posted image user posted image user posted image prekrasni vesti cestitki mila i imaj uspesen transfer i pozitiven testuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Didi80)
Непосредна врска до пораките: 1854
26.11.2012 23:30:19   
iviv
Gina mila fala za podrskata kako i na site drugi user posted image user posted image user posted image .No ne se somnevaj vo doktorot znae sto pravi ke te sredi ne se sekiraj jas sum so eden jajnik a ovoj sto go imam doktorot mi go ispita i funkcijata mi bese na minimum pa ete izlegoa 3 perfektni enbrioni se se nadevam so uspesen kraj .Zatoa ne mu ja misli mnogu ostavi na nego user posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1855
26.11.2012 23:45:11   
Nate76
Iviv user posted image ti posakuvam uspesen transfer i za dve nedeli pozitiven test user posted image user posted image
Gina stiskame palci i za tebe da se bide dobro samo imaj verba user posted image user posted image user posted image

Sega vidiv deka i bebe@ ke pravi utre transfer so sreka i na tebe srcko, imaj uspesen transfer user posted image user posted image e i normalno za dve nedeli cas_tenje user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.11.2012 14:33:58 >

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1856
27.11.2012 12:57:45   
gina
Fala vi devojki na podrskata site ve user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: gina

Fala vi devojki na podrskata site ve user posted image

bebe i natebe mila ti posakuvam uspesen transfer SREKNOuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.11.2012 14:34:53 >

(Одговор на членот Nate76)
Непосредна врска до пораките: 1857
27.11.2012 13:06:57   
cika
zdravo devojki me nema podolgo vreme da vi pisam ama redovno ve citkam na site so se bremeni im posakuvam lesna bremenost a na drugite so pobrzo da se radvame i nie jas eve pocnav so sobiranje na dokumentite mila iviv so sreka na transver i jas sum bas kako tebe so nizok amh pa bi sakala da mi pises dali na privatno pravis ivf ili preku fond ve guskam site i se najubavouser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1858
27.11.2012 14:18:16   
minaj
utre mi e 14 den od punkcija i treba test preku krv da pravam.....ufff ama izgleda nema da mozam utre da odam vo bitola,ke odlozam za cetvrtok....a da si napravam jas doma test so velite??? user posted image nekako me pritiska stomakov ko za idenje!!!!ama ubiva ova cekanje user posted image
iviv i @bebe sigurno uspesen bil transferot,sega stiskam palci za user posted image po 14 dena.
gina veruvaj mu na doktorot znae sto pravi,se ke bidi vo red veruvaj.

(Одговор на членот cika)
Непосредна врска до пораките: 1859
27.11.2012 14:41:32   
Melanija RR
Девојки каде сте ?Некои се изгубија како оди боцкањето,кога пункција?

iviv i @bebe чекаме да пишете како помина и кога на листа за тест user posted image

minaj user posted image user posted image user posted image чекаме најубава вест

gina се ќе биде во редuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот minaj)
Непосредна врска до пораките: 1860
27.11.2012 17:04:50   
mesecina83
Eve i mene so novi vesti vcera pravev transfer i mi stavija 3 embrioni daj boze site da se zadrzat bogorodica da mi gi cuva

Непосредна врска до пораките: 1861
27.11.2012 17:19:36   
Melanija RR
mesecina83 ,@bebe ,iviv кажете дата за тест user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот mesecina83)
Непосредна врска до пораките: 1862
27.11.2012 17:43:03   
Bogdancanka
месечина мила пуштам среќа за твоите ембриончињаuser posted image user posted image user posted image дај боже мила за две недели да се радуваш наuser posted image цртки

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1863
27.11.2012 17:44:12   
mesecina83
Za 2 nedeli preku krv vo remedika da pravam znaci na 10.12 ke bide testot samo bogorodica i gospod da se so mene moite dusicki

Непосредна врска до пораките: 1864
27.11.2012 18:50:01   
skopjance
Iviv i Mesecina 83 user posted image so sreka user posted image imaj smireni i brzi 2 nedeli pa da ne izraduvas so user posted image
Ti prakam polnouser posted image user posted image user posted image
Minaj ne moras da pravis test vo Bitola mozes da pravis vo bilo koja klinika ili labaratorija da pravis.
Jas ivf pravev vo Sistina a test vo Remedika zatoa sto mi bese blisku. Ti posakuvam sreka utre i user posted image
Na site drugi sto se vo procedura im ja pustam seta user posted image user posted image user posted image user posted image
Jas sega pocnav so sobiranje na dokumenti pa se nadevam pred nova godina da gi pratam vo fondot.
Vo ponedelnik imam zakazano kaj Petanovski pa ke vidime sto ke kaze i kakvi drugi ispituvanje ke treba da pravime.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1865
27.11.2012 19:53:17   
Adelle
Девојки еве ме мене... малку се тргнав од сите форуми и од интернетов, малку да дојдам себеси user posted image Менструација добив вчера целосно, црвена свежа крв. Овој циклус е дефинитивно завршен за нас.

Меланија ти можеш слободно да продолжиш со списокот, мене можда ќе ме нема до другото ИВФ на форум... сакам малку да се тргнам од сите овие работи..

Девојки ви посакувам среќа на сите и на оние кои сега се боцкаат и на оние кои го чека пункција и на оние кои ги чека трансфер а најмногу на оние кои ги чуваат своите малечни зрнца во мешињата user posted image Навивам за сите вас!!

Се читаме повремено user posted image Фала ви за поддршката.

(Одговор на членот skopjance)
Непосредна врска до пораките: 1866
27.11.2012 21:43:26   
Melanija RR
Adelle те разбирам дека сакаш да се тргнеш некое време од форум да се опуштиш и средиш.Ќе водам евинција во твое име и сакам и посакувам што поскоро да бидеш со нас како подршка за сите нас.Се надевам дека списокот ќе го водиш и ќе бидеш напишана во делот на user posted image
Твоја е одлуката но ќе недостигаш.
За тебе user posted image

(Одговор на членот Adelle)
Непосредна врска до пораките: 1867
28.11.2012 8:30:27   
@bebe
Pomina vcera ubavo transferot, mi vratija tri embrioncinja i vo sekoj moment si gi gledam na slikicka, nasata prva ramka za slika, planiram da napravam test preku krv na 11 dekemvri vtornik, mislam deka tocno presmetav i se molam za niv, sega lezam i odmaram, se najubavo na site

Непосредна врска до пораките: 1868
28.11.2012 8:50:31   
babyhope
Девојки на сите што се во процесот ви посакувам што побрзо да си ги видите user posted image user posted image и уште повеќе, се да биде во ред со вашите user posted image па да се гушкате за 9 месеци. Јас поминувам низ еден тежок период, моите user posted image не значеа и успешна user posted image - бебето не се гледа уште и др се палшат дека нема да се развива. Јас пак се плашам од она што следува после тоа, и се си мислам дека повторно ќе се вратам на оваа тема user posted image . Како и да е, нема разочарување, на сите ви посакувам многу среќа и да го почувствувате моментот на user posted image user posted image

(Одговор на членот @bebe)
Непосредна врска до пораките: 1869
28.11.2012 9:11:29   
iviv
Zdarvo transeverot pomina odlicno barem taka mi rece doktorot test mi rekoa ne ovaa sabota drugata sabatoa i toa ne mora preku krv tuka da si kupam dva testa za bremenost od razlicna firma taka mi rekoa toa znaci na 8.12.2012.GOSPOD I MAJKA BOGORODICA do sega ja slusnaa sekoja moja molitva znam deka ke bidat so mene do kraj i deka ke mi pomognat.Malku se iznerivirav pocnav da kaslam nesto se zatnav pa bas i ne trebase sega........ke pomine i mnogu se nadevam deka ovoj pat ke gi vidam moite user posted image user posted image

Cika treba fsh t.e ne samo fsh onie 4 hormoni koj gi baraat na 3 den da ti bide vo normala mene mi bese koga proveruvav i mi go odobri fondot vaucerot antimilerijan ne go baraat. preku krv da se napravi .

Minaj ne treba da ides vo bitola baska mene mi rekoa deka treba so obicen test od apteka ako toj e pozitiven togas

babyhope nisto ne se zne mozebi se ke si bide vo red i ke pocne da se razviva bebceto ti posakuvam mnogu sreka user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот cika)
Непосредна врска до пораките: 1870
28.11.2012 9:20:32   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: iviv

Zdarvo transeverot pomina odlicno barem taka mi rece doktorot test mi rekoa ne ovaa sabota drugata sabatoa i toa ne mora preku krv tuka da si kupam dva testa za bremenost od razlicna firma taka mi rekoa toa znaci na 8.12.2012.GOSPOD I MAJKA BOGORODICA do sega ja slusnaa sekoja moja molitva znam deka ke bidat so mene do kraj i deka ke mi pomognat.Malku se iznerivirav pocnav da kaslam nesto se zatnav pa bas i ne trebase sega........ke pomine i mnogu se nadevam deka ovoj pat ke gi vidam moite user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image И ние се надеваме со тебе и чекаме таму пред Нова Година да не израдуваш со една убава вест!

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1871
28.11.2012 12:29:39   
Bogdancanka
babyhope мила не се разочарувај сеуште ништо не се знае можеби бебенцето ќе почне да се развива и ќе биде се во редuser posted image user posted image user posted image

бебе и Ивив милички пуштам среќа за васuser posted image user posted image user posted image со господ напред набрзо да се радувате на вашитеuser posted image цртки па да ве ставиме на списокот ррuser posted image

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 1872
28.11.2012 12:59:55   
Nate76
Mesecina 83 , @bebe i iviv milo mi e deka transferot vi pominal super , leleele se pobrojni sme tuka na forumov ajde kaj site vi posakuvam da bidne i da slavime zaedno , sega samo relaksirano i imajte verba deka se ke bide user posted image user posted image
Minaj ja cekame so pozitiven rezultat, ajde minaj izraduvaj ne user posted image
Babyhope user posted image mnogu mi e zal za toa sto ti se slucuva , mozebi uste ne e se zavrseno mozebei ke si se razvie bebceto kako sto treba, ajde site ke navivame za tebe user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1873
28.11.2012 17:16:21   
minaj
devojki bremena sum....testot e pozitiven.Mnogu sum srekna i se nadevam deka se ke bide vo red do krajot,Na site sto ste vo postapka vi posakuvam uspeh,a nie sto si vidovme user posted image Gospod da ne cuva nas i nasite bebinja do kraj.
pozdrav do site i ve user posted image user posted image user posted image .

(Одговор на членот Nate76)
Непосредна врска до пораките: 1874
28.11.2012 17:19:46   
Bogdancanka
јухууууууууууuser posted image user posted image user posted image user posted image прекрасна вест честитки минај има си убава и лесна бременост

(Одговор на членот minaj)
Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali gi podrzuvate sekogas vasite deca vo nivniot izbor?

Da (40%)

Ne (0%)

Ponekogas (60%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!