|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување III дел
13.12.2012 21:00:57   
foksi
zdravo devojki eve me i mene po dolgo vree.Inaku prvo da im cestitam na site trudnici .Kaj mene rabotite odat vaka;na 5 dek imav punkcija a na 7 transver so 2 embriona.Sega odmaram i se nadevam na uspeh.inaku imam tapi bolki vo jajnicite a i gradite mi se porasnati no mislam deka e od hormonite.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2176
13.12.2012 22:26:25   
Bogdancanka
фокси мила ајде стискаме палциuser posted image user posted image user posted image дај боже набрзо да се израдуваш на user posted image цртки

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот foksi)
Непосредна врска до пораките: 2177
14.12.2012 0:17:41   
Ema$
Mi treba pomos :) do sega piev Tifol ama po edna dnevno , od utre treba po dve , ama zaboraviv da prasam dali dve apcinja odednas po obrok ili edno sabajle edno navecer :) ? Pozdrav do site

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2178
14.12.2012 1:54:00   
Lina*
Ema$ a koj ti rece deka treba da pies po dve??i zosto po dve??Jas pijam po edno na den( na svoja raka,nikoj ne mi kaza po kolku da pijamuser posted image )posle odrok i mislam deka ako treba da pijas dve znaci nautro i navecer ili rucek i vecera a ne dvete naednas

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 2179
14.12.2012 3:26:27   
Ummu_Ajna
ako treba da pijes po 2x1 toa znaci sabajle i navecer toa mu doaga na 12 sati po edno, primer: ako pijes sega vo 3:25 ke pijes popladne vo 16:25 taka mu doaga sabajle i navecer, i jas taka gi pijam tabletite.

Inna Lilahi we inna ilejhi radziun

(Одговор на членот Lina*)
Непосредна врска до пораките: 2180
14.12.2012 7:08:26   
iviv
ajde mila so lesno i nabrgu da si gi vidis user posted image user posted image od se srce ti posakuvam kako i na drugiteuser posted image

(Одговор на членот foksi)
Непосредна врска до пораките: 2181
14.12.2012 8:36:38   
amellie pulen
devojki dali posle ET moze da se custvuva bolka vo stomak.

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 2182
14.12.2012 9:44:00   
iviv
da mila jas celo vrme custvuvav nekoi bolki pa nekoe bockanje prvo od levata pa od desnata strana uste vtoriot den od et sekako se custvuva promena pogotovo tie 3 do 4 dena koga i dobivav predhodnite meseci mi se poduva stomakot i custvuvav cudna bolka neznam ni jas tocno kako user posted image no sekako custvuvas nesto .Ne se sekiraj grej se sega od ladnovo gledaj nekoja serija ima on line na net citaj nekoja kniga i ke pominat denovite .Good lockuser posted image user posted image user posted image za maliteuser posted image user posted image
Amellie pulen koj den ti e od et?

(Одговор на членот amellie pulen)
Непосредна врска до пораките: 2183
14.12.2012 9:44:34   
Kolachence
Foksi ajde ubavo neka pominat ovie denovi i da se izraduvas na user posted image ! So sreka mila!

Непосредна врска до пораките: 2184
14.12.2012 10:49:58   
Нивеа
user posted image user posted image user posted image
ајде со лесно на сите ....само новости во новава година user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 2185
14.12.2012 12:03:03   
firenca didi
zdravo rr eveme i mene pak vo ovaa faza sto se odnesuva do sprejot sega nekoj nov sto go davaat i jas prosliot mesec go koristev prvite 2 dena po 2 so po 10 prskanja i 3 den ednas 10 prskanja da se custvuva nekoja promena no koga prasav mi rekoa deka bil podobar ood vaginaletite i deka e poefikasen i gi unistuva site baterii koi treba da bidete cisti pred ET ,a stose odnesuva do boleduvanjeto veruvajte deka sekoj dr.treba da vi prepise prvo 15 dena pa od komisij 15 i poslem so gospod napred so test od bremenos prodolzuvate od komisija mene i taka mi bese prosledeno no bidejki nemase bremenost mi go prekinaa no dr. maticen sto mi e rece deka imalo nekoj nov zakon koj site ne sleduva do 30 dena boleduvanje vo inf postapkata

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 2186
14.12.2012 12:19:37   
Ema$
Lina za Tifolot vcera prasav koga bev na kontrola vo Sistina,prasav dali da prodolzam po edno da pijam , ama doktorkata mi rece po dve , zasto se spremame za in vitro , pisuva i na upatstvoto , samo zaboraviv da ja prasam koga da pijam :)
Ummu_Ajna...ti blagodaram !!! user posted image
Inaku na kontrola sum pak na 21 -vi i togas ke sme pocnele so agonist ? Gi ima primano nekoj ovie inekcii ?
Pozdravce do siteuser posted image

(Одговор на членот firenca didi)
Непосредна врска до пораките: 2187
14.12.2012 12:55:20   
Melanija RR
ДЕКЕМВРИ
user posted image АКТУЕЛНОuser posted image
29.11. -Bogdancanka RR -почеток со терапија
04.12. -lina123 -пункција
5.12. -foksi -пункција

===========================
06.12. -lina123 -ET
7.12. -foksi -ЕТ

======================
user posted image user posted image user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image user posted image user posted image
21.12. lina123 - тест
22.12. foksi -тест

user posted image ТРУДНИЦИuser posted image
*devojce* user posted image
Nate76user posted image
minaj user posted image
ivivuser posted image
ПРЕГРАТКИ

Nivea user posted image firenca didiuser posted image
skopjanceuser posted image Adelle user posted image
ginauser posted image milasteveuser posted image
@bebeuser posted image mesecina83user posted image

НАВИВАЧКИ

Bogdancanka RR, @bebe, Melanija RR, foksi, trust, gina, SOLE, Didi80, firenca didi,Ema$,amellie pulen

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 2188
14.12.2012 13:59:49   
lina123
zdravo devojki
sakav da prasam dali e normalno posle et da osekam bolki vo dolniot del od stomakot, prvo imav blagi bolki od leva strana a potoa od desna strana i stomakot go osekam poduen a isto i gradite, iskreno ponekogas i panika me faka , no sekogas mislite mi se pozitivni i sega edvaj cekam da dojde 21 za test,
na site vi ja posakuvam seta sreka na ovoj svet i so gospod napred i site nie ke se raduvame na nasite user posted image sekoe dobro na site ....

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2189
14.12.2012 15:33:55   
Sani*
Zdravo Lina, isto i kaj mene edna nedela posle ET stomakot mi bese mnogu poduen i osekav bolka vo dolniot del na stomakot i imav uspeshno ivf, taka da nemoj da se sekiras.

(Одговор на членот lina123)
Непосредна врска до пораките: 2190
14.12.2012 17:39:03   
foksi
lina istoto go cuvstvuvam i jas imam bolki vo stomahot neznam nekako i gradite mi se podueni i jas sum cela vo panika imam simptomi kako za ciklus.Toa go custvuvam posle punkcijata a gradite ne se prestanale da bolat pocnaa uste dodeka primav terapija.AMA SITE TRUDNICI GI CUVSTVUVALA TIE SIMPTOMI,
user posted image
SE nadevam na uspeh samo pozitivno.Nie dve treba da ja potpolneme tebelata kade sto se trudnicite za da im dademe nadez na drugite sti se vo postapkata.user posted image

Непосредна врска до пораките: 2191
14.12.2012 17:57:04   
amellie pulen
Mene mi e 3 den od ET i se isplasiv nesto da ne se slucuva,ti blagodaram za odgovorot.
user posted image

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 2192
14.12.2012 18:18:38   
iviv
Devojki kolku i da vi begaat mislite ne dozvoluvajte da ve soborat ve molam na site ni bese taka ama pozitivnosta mora da vi bide pojaka.Kako sto napisav i pogore da simptomite se tie bas taka ke ve bolat gradi pa ke prestanat :) ke vi se poduva stomakot pa ke vi splasne ke ve bocka te levo te desno znaci nesto se krckaaaaaaaaauser posted image olabavete se mnogu e bitno znam deka e tesko ama probajte zosto simtomite se bas isti ili mnogu slicni kako za pred dobivanje .Eve isto i jas kako Sany istoto go custvuvav i imam uspesno invitro samo neznam dali e user posted image ili user posted image user posted image user posted image .
So sreka milicki tuka sme za se sto vi treba za da vi bide polesno user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2193
14.12.2012 22:24:13   
lina123
e devojki moi premnogu vi blagodaram za pozitivnite misli i nadezta koja ja vlevate....mene mi e prvo ivf pa i zatoa osekam mala panika ama koga vas ve citam navistina mi olesnuva....:)
foksi da treba da ja dopolnime taa tabela pa site da se raduvame pozz i sekoe dobro na site.......user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 2194
14.12.2012 22:30:05   
Nate76
Dragi moi da vi se pofalam deneska bevme na kontrola i utvrdivme srceva akcija kaj dvete embrioncinja koi i po brojot na otkucaite i po goleminata odgovaraat na 7 nedela user posted image user posted image kolku prekrasno cuvstvo mnogu sum srekna ne mozam da vi opisam kolku user posted image user posted image , vi blagodaram uste ednas na site za podrskata i im posakuvam na site koi iscekuvaat sto pobrzo da ja osetet ovaa radost user posted image Ve guskam site i samo ubavi vesti da slusame user posted image

Непосредна врска до пораките: 2195
14.12.2012 23:36:19   
Ema$
Cestitki i od mene do site sto uspeaa , a site koi ocekuvaat , veruvam deka vo najskoro vreme ke se pofalat so user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Nate76)
Непосредна врска до пораките: 2196
15.12.2012 9:07:33   
bubble
Kolku ubavooooo user posted image user posted image user posted image user posted image chestitki nate76, da rastat zdravi slatki bebenca, a tebe lesna bremenost... Bezgrizno Da si uzivash ovie 9 meseci... Uf epten se razneznuvam na vakvi vesti, pa koga ke chujam za 2 user posted image user posted image mnogu mnogu sum srekjna...user posted image ajde I kaj site nas daj boze shto pobrzo da go doziveeme toa...user posted image user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Nate76

Dragi moi da vi se pofalam deneska bevme na kontrola i utvrdivme srceva akcija kaj dvete embrioncinja koi i po brojot na otkucaite i po goleminata odgovaraat na 7 nedela user posted image user posted image kolku prekrasno cuvstvo mnogu sum srekna ne mozam da vi opisam kolku user posted image user posted image , vi blagodaram uste ednas na site za podrskata i im posakuvam na site koi iscekuvaat sto pobrzo da ja osetet ovaa radost user posted image Ve guskam site i samo ubavi vesti da slusame user posted image

(Одговор на членот Nate76)
Непосредна врска до пораките: 2197
15.12.2012 11:20:17   
lina123
sestitki nate76 ova bese preubava vest sto ja procitav, mnogu se izraduvav za tebe, i daj boze site da ja docekame taa radost......sekoe dobro

(Одговор на членот bubble)
Непосредна врска до пораките: 2198
15.12.2012 11:34:25   
@bebe
Nate76, ova e najubaviot blagoslov vo zivotot, prekrasna vest....
Lina 123 , foksi i amelie pulen so sreka i vo skoro vreme i od vas da slusneme edna vakva ubava vest

Непосредна врска до пораките: 2199
15.12.2012 12:06:25   
Ummu_Ajna
sekoja blagodat e od boga pa zablagodarete mu se nego. sepak sekoja blagodarnost mu pripaga na boga, so negova dozvola vie sega uzivate vo ubaviot moment. pozdrav

Inna Lilahi we inna ilejhi radziun

(Одговор на членот @bebe)
Непосредна врска до пораките: 2200
Страница:   <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

KOSTADIN
MAKMUZIKA

KOSTADIN

KOSTADIN (61%)

KOSTA (20%)

KOSTADINO (3%)

KOCO (1%)

KOKI (16%)

Број на сите гласови: 173

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!