|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување IV дел
30.1.2013 15:02:48   
Ema$
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadezda
cestiti ema d mne...
user posted image na koj den od punkcija go napravi testot
mene mi e dees 11 den pa se mislam koga da go napravam.pisii pozz

Ti blagodaram nadezda.sto poskoro da vidis user posted image user posted image i da ne izraduvas. Mila test BHCG pravev tocno na 15-ti den OD TRANSFER kako sto mi kazaa vo Sistina , iako vcera napraviv test i doma Sure Check i toj isto user posted image . Mislam najdobri e da pocekas uste 3 dena , ako nekoja RR misli poinaku sigurno ke me koregira i ke ti kaze dali moze i porano .

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 31.1.2013 11:20:08 >

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 301
30.1.2013 15:47:09   
bubble
Ema$ ushte ednash chestitki...imaj si lesna bremenost...user posted image . Na deneshnata kontrola mi rekoa deka mozno e punkcija da imam ponedelnik...user posted image user posted image nekako mnogu brzo mi pomina ovaj pat terapijata uffff.... Daj boze da bide samo se vo red....user posted image da pomine ovaj pat se kako shto treba....user posted image

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 302
30.1.2013 16:10:04   
Ema$
Leeeeeleleeeeeeee me izraduva mnogu . ajdeee se ke bide vo red,ke vidis.Samo opusti se i misli pozitivno ! Te user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот bubble)
Непосредна врска до пораките: 303
30.1.2013 16:50:34   
iviv
jas go napraviv na 10-ti den i tocen bese so bleda crtka user posted image

bubble bas mi e drago ke bide samo hormonot za sreka i ti aktiviraj go i se ke bide dobrouser posted image

Znaci od tie posledni sto vlecevme za nos Ema ti si prvata trudnica osekam deka ke ima uste mnogu naredni ovaa godina

Ve user posted image silno

< Поракaта ја уредил iviv -- 30.1.2013 16:53:30 >

(Одговор на членот nadezda)
Непосредна врска до пораките: 304
30.1.2013 17:04:40   
Ema$

ИЗВОРНА ПОРАКА: iviv

Znaci od tie posledni sto vlecevme za nos Ema ti si prvata trudnica osekam deka ke ima uste mnogu naredni ovaa godina

Ve user posted image silno

user posted image ako e taka,bas mi e milo sto sum prva trudnica na grupava vo 2013-ta,jas mislev deka ima i nekoja neprijavena user posted image ...od se srce im posakuvam na site sledniot obid da e posleden i da se raduvame site zaedno...edna po edna..site user posted image user posted image a se prifakja i po dve , tri ili poveke user posted image mesecno ! Moze neli !?... Samo pozitivnooo i relaksirano user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 305
30.1.2013 17:46:49   
gina
Ema$ alealealeeee user posted image user posted image user posted image cestitki mnogu me izraduva imaj si ubava i lesna bremenost uzivaj si BRAVOOOuser posted image user posted image user posted image

Nadezda i tebe da ti pustime sreka i ti da se izraduvas nauser posted image user posted image SREKNO

Непосредна врска до пораките: 306
30.1.2013 18:21:32   
Ummu_Ajna
Ako i kaj mene uspee ivf-to, bidete spremni ke ve kanam na babina da znaete ;) samo daj boze da bide uspesno.

Inna Lilahi we inna ilejhi radziun

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 307
30.1.2013 18:43:30   
Kolachence
Emaaa cestitki user posted image . Bravo za pozitivnata energija i optimizmot. Na site ni vlea nadez. Od srce ti se izraduvav. Ti pozeluvam lesna brrmenost! user posted image

(Одговор на членот Ummu_Ajna)
Непосредна врска до пораките: 308
30.1.2013 18:54:30   
Ema$

ИЗВОРНА ПОРАКА: Kolachence

Emaaa cestitki user posted image . Bravo za pozitivnata energija i optimizmot. Na site ni vlea nadez. Od srce ti se izraduvav. Ti pozeluvam lesna brrmenost! user posted image

Falaaaa mila , od ubavo da ne kurtulis user posted image ...sepak optimizmot e zassluga na site Vas .Ve user posted image

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 309
30.1.2013 18:55:24   
skopjance
Cacisk ti posakuvam da dobies pozitiven odgovor od FZO, momentalno i jas cekam odgovor od niv.Daj boze dvete da ne izraduvat so pozitiven odgovor. Inaku za potpisot na dokumentot, bidi vnimatelna oni se golemi cepidlaki za se te vrakat povtorno. Vidov deka ne si od Skopje, bi ti preporacala ako ne sakas da te pratat na povtornorazgleduvanje ili da se javis na telefonot da gi prasas ili da ti se potpise doktorot , da ne izgubis nedeli za eden potpis.
Srekno

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 310
30.1.2013 21:33:20   
iviv
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadezda

cestiti ema d mne...
user posted image na koj den od punkcija go napravi testot
mene mi e dees 11 den pa se mislam koga da go napravam.pisii pozz

Jas pogore pisav 10 den izvini ne vidov deka si prasala koj den od punkcija user posted image
Znaci od punkcija mora da pominat 14 dena radi pregnil inekcijata ili kako sto napraviv jas 10 den od transver pa 11 pak [sm=smiley36.gif i na kraj na 12 den od transver beta hcg preku krv eden kup testovi ne ti se veruva prosto

< Поракaта ја уредил iviv -- 30.1.2013 21:48:02 >

(Одговор на членот nadezda)
Непосредна врска до пораките: 311
30.1.2013 21:39:43   
zzaa
cestitki Ema$user posted image user posted image user posted image ti posakuvam lesna bremenost.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 312
30.1.2013 21:47:14   
Nate76
Ema$ cestitki od se srce user posted image user posted image user posted image uzivaj vo bremenosta ti posakuvam lesna bremenost i dupla sreka kako mojata user posted image user posted image user posted image I normalno povleci noga ovaa godina da se mnozat trudnici user posted image Kazi mi citav deka vo Sistinapravese ivf , kaj koj doktor si ??

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 313
30.1.2013 22:33:16   
Ema$

ИЗВОРНА ПОРАКА: Nate76

Ema$ cestitki od se srce user posted image user posted image user posted image uzivaj vo bremenosta ti posakuvam lesna bremenost i dupla sreka kako mojata user posted image user posted image user posted image I normalno povleci noga ovaa godina da se mnozat trudnici user posted image Kazi mi citav deka vo Sistinapravese ivf , kaj koj doktor si ??

Nate 76 ti blagodaram mnoguuuu ! Da vo Sistina sum,kaj d-r Kuzeska user posted image

(Одговор на членот Nate76)
Непосредна врска до пораките: 314
31.1.2013 0:01:36   
Lina*
Me nema cel den da se uklucam a sega gledam i ima sto da vidam,denes bilo bas radosno ovdeuser posted image
Ema cestitki dusicke,imaj lesna i ubava bremenost i site nas vlecine za nos da idime po tebe user posted image user posted image user posted image
A so bidna so cestenjeto user posted image ????user posted image user posted image
Cestitki uste ednas!!!

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 315
31.1.2013 0:06:48   
Lina*
Od vozbuda za Ema zaboraviv da pisam za meneuser posted image
Moite folikulcina ne se brzaat za nikade i bas onaka pooooleka si rastat a jas si stavam ineksii kako vo kamen i deneska dobiv plus ineksii za na utro i se stavaat vo stomak a na vecer po 3 fostimoni i 3 merionali.Bi trebalo za 4-5dena da imam punkcija,ke vidime vo petok sto ke pokazat rezultatite

(Одговор на членот Lina*)
Непосредна врска до пораките: 316
31.1.2013 7:43:56   
Ema$

ИЗВОРНА ПОРАКА: Lina*

Od vozbuda za Ema zaboraviv da pisam za meneuser posted image
Moite folikulcina ne se brzaat za nikade i bas onaka pooooleka si rastat a jas si stavam ineksii kako vo kamen i deneska dobiv plus ineksii za na utro i se stavaat vo stomak a na vecer po 3 fostimoni i 3 merionali.Bi trebalo za 4-5dena da imam punkcija,ke vidime vo petok sto ke pokazat rezultatite

Lina mila,fala ti najmnogu,vo petok cekam da slusnam najubavi vesti user posted image . user posted image se sprema,a site ke Ve povlecam za nos. Ajde mila opusti se,smej se, uzivkaj i te cekam da mi se pridruzis vo user posted image . Te user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 317
31.1.2013 8:06:36   
bucko mal
Cestitki za site novi trudnici bas mi milo za vas vi posakuvam site gospod da ve izraduva so po dve, tri bebuskiuser posted image

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 318
31.1.2013 11:26:05   
Melanija RR
Тука сум и јас со труднички главоболки затоа дури денес се уклучувам user posted image
Ema$ сега официјално user posted image user posted image user posted image да имаш убава и лесна бременост , и да продолжиш со твојата позитивност да ги поддржуваш сите рр исчекувалки и секако да се пријавиш кај трудниците

Те user posted image user posted image user posted image user posted image

Lina* чекаме и од тебе добра вест user posted image

nadezda зошто не се пријави, кога ти беше ЕТ?

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 31.1.2013 11:27:07 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 319
31.1.2013 11:32:05   
Melanija RR
*******2013*******

user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНО user posted image user posted image user posted image

21.12. -Ema$-почеток со терапија
30.12 -bubble -почеток со терапија
22.01. -Lina*-почеток со терапија
==========================..
nadezda -23.1. -ET

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИ user posted image
nadezda -6.2. -тест

user posted image ПРЕГРАТКИuser posted image

Nivea user posted image firenca didi user posted image
skopjance user posted image Adelle user posted image
gina user posted image milasteve user posted image
@bebe user posted image mesecina83 user posted image
Bogdancanka RR user posted image

=====================
2013 година
Ema$user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 31.1.2013 17:11:15 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 320
31.1.2013 12:37:53   
Ema$
Falaaaaaaaaaa Melanija RR user posted image . uste da cujam tik tak kaj dvete user posted image i dve user posted image imam za castenje :) izberete samo slatkara user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 321
31.1.2013 14:21:04   
Bogdancanka
лина мила ич да не се секираш,ќе биде се во ред,срцка ти посакувам набрзо да закажеш пункција и потоа ти останува и последниот чекор и исчекувањето доuser posted image цртки...само опуштеноuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 322
31.1.2013 14:52:56   
nadezda
nadezda зошто не се пријави, кога ти беше ЕТ?

et mi bese na 23 .01 ili potocno pred 8 dena...

(Одговор на членот mery)
Непосредна врска до пораките: 323
31.1.2013 16:29:47   
Bogdancanka
cacisk не би тебало да имаш никаков проблем,штом има печат сигурна сум дека ќе биде во ред ајде мила ти посакувам среќа набрзо да си добиеш позитивен одговорuser posted image

nadezda мила ајде чекаме позитивни резултати од тебеuser posted image user posted image user posted image нека ни се множат user posted image на рингераја

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 31.1.2013 16:32:21 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 324
31.1.2013 19:01:34   
nadezda
user posted image i jas se nadevam deka ke imam ubavi vesti....zosto mi e veke treto in vitro i nemam sili da podnesam negativni rezultati...mi e strav da pravam test za bremenst .user posted image od plodnost mi rekoa da go napravam na 14 den od punkcija odnosno sega vo nedeka..ama kako ke izdrzam do togas ne znam.pozz

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?