Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Bebus1 imaj lesna i uspesna bremenost mi go razubavi denot deneska.Skopjance mnogu mi e zal za ishodot dobro ja znam tvojata taga,jas ovie denovi poveke se pripremam psihicki za ne daj boze negativniot ishod,za tri dena treba da napravam test,nikakvi ama bas nikakvi simptomi nemam,verbata mi e promenliva za cas sum najoptimisticniot covek za cas sum golem pesimist.pozdrav i mnogu bebinja ovaa godina
skopjanche zal mi e... ama ke bide...samo treba da veruvash vo toa bebush 1 chestitam... dve bebenca...prekrasno...imaj lesna bemenost mimiiiiii samo hrabro...nalivite od razlicni emocii gi ima kaj site...shto od hormonite shto od izchekuvanje... navivam za tebe i za maic jas piev microginon pred ivf
===================== 2013 година Ema$ nadezda Lina* cacim bebus1
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 26.3.2013 22:06:20 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Cestitki bebus 1 ubava prekrasna vest, dve sekoe dobro i lesna bremenost ti posakuvam,a nie ostanatite ajde da gi stigame ovie nasi ,koja so po koja so po
Bebus 1 cestitki i od mene imaj si lesna bremenost. Skopjance bas mi e zal, sega samo hrabro izdrzi go i ovoj udar,zivotot ponekogas e takov.Ke dojde i toj den koga i nie ke se izraduvame.Samo optimisticki i pozitivno razmisluvaj. Mimi ajde opustise i ne baraj simptomi uste malku pa da ne izraduvas.Cacisk kako si?Cacim ti do kade si bese li na eho ili uste e rano?
bebus1 cestitki i od mene,imaj si lesna i srekjna bremenost . Neka se mnozat . Ve guskam site i na site Vi posakuvam sto pobrzo da se priklucite na dolniot del od spisokot ima za site mesto :)
koki12 jas uste sum doma ,ne odam na rabota,na lekar vo ponedelnik,pa neznam dali ke bide eho,i jas toa se prasuvam.....sto vikate devojki ovaa ke mi bide prv pregled posle mesec od transferot, ke bide eho ili uste e rano .... pozdrav od mene i na site vi posakuvam uspeh ...
Zdravo,i moeto prvo invitro izgeda e neusposno,sinoka dobiv ,napraviv sabajle test i izleze negativen a denes mi e 12 den,neznaev deka tolku ke boli....
Mimiiiiiiiiiiiiii mnogu mi e zal za tebe i mislam deka najdobro te sfakam kako se custvuvas kako najtaze so . Vikaat deka vreme leci se i naredniot pat ke bide polesno poopusteno ali sekoj pat e se poteskpo ali nema drugo mora da se iszdrzi bolkata. Nie sega ke pauzirame a za ponatamu ke vidime sto ke pravime gi istrosivme vaucerite, finansiski, psihicki i hormonsku sme vo haos. Zdravje ke vidime za 1-2 godini.
Bebus 1 cestito imaj lesna i ubava bremenost , trgna godina so bliznacinja neka ide samo taka ubavi raboti da se pisuvaat i ubavi vesta da se slusaat
mimiiiiiiiiiiiiii zal mi e za neuspesnoto invitro , nemoj da s eodkazuvas vremeto leci sve pa naredniot pat ke bide uspesno , znam deka ponekogas gospod ne stave na vakvi iskusenija no morame da imame verba I da bideme hrabri
Mimiiiiii i skopjance mnogu mi e zal znajte ne ste sami, ne ima iljadnici tuka so slicni probplemi.
Cacim jas se odluciv ovoj ciklus da go iskoristamda napravam IVF na priroden ciklus, Vcera bev na kontrola 5 den od ciklus vaka se bese OK mi zakaza za narednata nedela da vidime dali ima folikuli i kolkavi se. Ti odluci sto ce pravis? Do kaj si ti? Pozdrav
jas denes bev na endokrinologija da ispitam tsh t4 i prl i tamu ispitav i vitamin d i tamu ispituvaat ne samo na klinicka biohemija e sega ako bide se vo red se dvoumam kade da go pravam ivfto dali vo sistina ili plodnost mm ostavi jas da odlucam kade ke odime da praveme ivf i za tamu imam vrski i prijateli i za tamu i se dvoumam
mimiiiiiiiiiiii naredniot pat sigurno ke uspeeme, nema razocaruvanje, neka pomine malku vreme i povtorno so uste pogolema sila i verba deka ke uspees, posle ovoj neuspeh sigurno ke sledi uspeh, sigurno
< Поракaта ја уредил @bebe -- 28.3.2013 17:53:27 >
Blagodaran na site na golemata podrska,so vas e podrugo,bolkata kako da se namaluva,poleka,poleka si se utesuvam deka treba da se podgotvuvam za narednata borba,se se odvivase dobro no ne trebalo da bide,si baram vo glavata nekoi pricini kade zgresiv,se macam so baranje na odgovori.Sepak edno GOLEMO BLAGODARAM na site za podrskata,pocnuvam povtorno kako sto kaza doctorot posle dva meseci .
Zdravo nova sum na forumov I za pat pravam invitro. Bi sakala da vi posakam sreka na site sto ocekuvate !!! Ve citam nekolku dena I sum mng vozbudena. Mm Ima slabi spermatozoidi kaj mene se e vo red. Primam Suprefact a veke od denes pocnav da primam Fostimon. Inaku privatno pravime inf.
beblak добре дојде на РР Ти посакувам успешна постапка и
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни