|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
26.6.2013 13:19:05   
deluxe
Не ги познавам вакаuser posted image Пиши ги со никнејмuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1501
26.6.2013 13:22:50   
temjana
Све убавици како од разгледници user posted image Прекрасна вечер со прекрасни луѓе, се гледаме повторно во сабота user posted image

Непосредна врска до пораките: 1502
26.6.2013 13:38:47   
Andriance
Напишав Делукс РР нели читкаш ? Клан БАН што те збуни сега?
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Не ги познавам вакаuser posted image Пиши ги со никнејмuser posted image

< Поракaта ја уредил Andriance -- 26.6.2013 13:40:27 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1503
26.6.2013 13:55:38   
Mihaela 2010
Zdravo zenski kako ste
jas samo sto se vrativ od detskoto selo SOS,imaa nekoja rodendenska zabava,ubavo si pominav,premnogu emotivno,nekolku pati ke se rasplacev od decinjava bez roditeli koi imaa prekrasna baletska izvedba...
Ete taka sum stanala i jas emotivec neviden,a tek koga ke ja gledam kerka mi vo nekoja pretstava...ufff nemozam da se zamislam so krokodilski solzi

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1504
26.6.2013 14:05:55   
Еки82
Здраво од мене,

Јас го избегнав топлиот период во Скопје и се вратив вчера од Грција.
Па може да ставам и некоја сликичка, одлично сместување и одличен помин на втор крак,
веќе не планирам извесен период да одиме на првиот, вториов е полн со прекрасни диви неискомерцијализирани плажички и е одлично и за самци и за фамилии user posted image

Поздрав РР! user posted image user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1505
26.6.2013 14:14:33   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еки82

Здраво од мене,

Па може да ставам и некоја сликичка, одлично сместување и одличен помин на втор крак,
веќе не планирам извесен период да одиме на првиот, вториов е полн со прекрасни диви неискомерцијализирани плажички и е одлично и за самци и за фамилии user posted image

Eki 82,pa aje PUKAJ so informiaicii,na koe mesto bevte,kako bevte smesteni,kakvi se cenite na sobite ima li marketi ko na prviot krak...nie mu se spremame vo nedela za Psakudija da odime no ova vremencevo neshto ne vetuva mnoguuser posted image

(Одговор на членот Еки82)
Непосредна врска до пораките: 1506
26.6.2013 14:33:31   
Еки82

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Здраво од мене,

Eki 82,pa aje PUKAJ so informiaicii,na koe mesto bevte,kako bevte smesteni,kakvi se cenite na sobite ima li marketi ko na prviot krak...nie mu se spremame vo nedela za Psakudija da odime no ova vremencevo neshto ne vetuva mnoguuser posted image

Пишав подробни информации во ПП, а ќе објавам и албумче да видите какво било сместувањето, местото и времето.
На крајот на Никити бевме сместени и водата е добра за бањање user posted image
Цените се малку поскапи од кај нас по маркетите, ние дефинитивно носевме од дома некои јадења и месо..
Исто пред да одиме врнеше во Скопје но се расчисти таму и да заврне трае 10 минути и пак е сончево така да мислам дека ќе немате гајле user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1507
26.6.2013 14:39:56   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Здраво од мене,

Пишав подробни информации во ПП, а ќе објавам и албумче да видите какво било сместувањето, местото и времето.
Цените се малку поскапи од кај нас по маркетите, ние дефинитивно носевме од дома некои јадења и месо..
Исто пред да одиме врнеше во Скопје но се расчисти таму и да заврне трае 10 минути и пак е сончево така да мислам дека ќе немате гајле user posted image

user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1508
26.6.2013 14:48:03   
mosa
Моса среќен роденден со малку закаснување.

Срееќен роденден, маса!!!

Моса, среќен роденден

mosa среќен роденден желбите да ти се исполнат

Zenski vi blagodaram na site,a na Felly posebno za buketot mnogu mi se dopaga.

Vi blagodaram na siteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

Непосредна врска до пораките: 1509
26.6.2013 14:54:27   
temjanuska75
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Да ве поздравам сите од Клан Бан зошто ете тие неможат , онемогучен му е пристапот па сакаа само еден поздрав да ви пренесам! Нови дечки нови правила кој шире негативна енергија а таа се мери ваљда со некое инструментче ке те банираат:)) Затоа мили срцки пазете ! Киссче

Клан бан user posted image Ќе ми недостасувате на форумов.

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 27.6.2013 9:34:57 >

Непосредна врска до пораките: 1510
26.6.2013 14:55:58   
elenak
Што е ова само стрвотии тука, една домаќинка ручек да послужеше user posted image Мојот денес е мејд бај мажле, ама ете не е уште готов. Еве каснете вие од ова, јас ќе почекам user posted image
user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 1511
26.6.2013 15:25:34   
Felly RR
Е па може еленак, ние сега со мм се прибравме, тамам за ручек, еве и спремен имало не мора да се мачамuser posted image - малку до Битола прошетавме, денес тамам времето се погоди, ич не беше жешко.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1512
26.6.2013 15:36:47   
Yummy Mammy
A moze li da prasam zasto Viktori e banirana? Mislam... ne deka e moja rabota, ama me interesira, onaka od pusta radoznalost...
Ona otsekogas bila ostra na jazik, no sekogas bila krajno korektna i iskrena. Barem jas taka ja percepiram... moze i po PP nekoj da mi odgovori, ne sakam pak prepukuvanja tuka...

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1513
26.6.2013 15:51:20   
AneLav RR
А може ли мене некој да ми одговори што се случило и за каков клан праите муабет, бидејќи ме немаше некое време. Што било толку страшно и за какви кланови праите муабет?

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1514
26.6.2013 16:03:22   
Cipi Ripi
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Да ве поздравам сите од Клан Бан зошто ете тие неможат , онемогучен му е пристапот па сакаа само еден поздрав да ви пренесам! Нови дечки нови правила кој шире негативна енергија а таа се мери ваљда со некое инструментче ке те банираат:)) Затоа мили срцки пазете ! Киссче

Леле што сте убави!!! Ама ко да ми фали некој таму лево на празното столчеuser posted image
Ѕверки!

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 27.6.2013 9:33:32 >

Непосредна врска до пораките: 1515
26.6.2013 18:54:21   
Bethany

Еки82, убав одмор истеравте. user posted image Гледав сликите, убав смештајот и плажата.
Можеш слободно да споделиш искуства и тука КЛИК, може некому плус да се најдат информациите. user posted image

Еве и ние денес повеќе на шетање удривме, времето убаво, свежо, па да се искористи.
Сега ќе го бањам син ми, тоа задоволство неговото почна да трае повеќе од пола саат, сака дечкото да се шлапка во кадиче, а мама да собира водата наоколу user posted image Ама задоволството е и да го гледам само user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1516
26.6.2013 19:45:38   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Добро утро и од мене!
Уф Малечка23 што убаво изгледа сокчето!
Јас сега ги испратив моите дечки во прошетка, додека е свежо.
Малиот ми се сопна прееска и усната му потече, па и крв кога видов, ужас! воопшто не знам да се носам со тоа!
Господ нека ги чува само таму кај ние немаме контрола.

А времето, нели треба малку да се симнат температурите. А ние во петок бај бај , одиме на бањање, едвај чекам веќе!
Му пуштав на син ми сабајле на јутјуб снимките од Бора Бора и му викам: еве гледај, таму ќе одиме, има мноооогу вода.
Далеку сме од Бора Бора, ама ај тој не прави разлика user posted image

Убав ден на сите!

Ох и М вчера кога падна крв му протече од коленото и мојата реакција беше ужас, кога сум вреснала го исплашив, после ми текна дека не требаше така да реагирам, ама прв пат го видов со крв, до сега го чувал господ. А за паѓање абе на секој чекор ми се чини паѓа мислам нема дете што паѓа повеќе од него и што е најтрагично вчера трчаа со детето од едни пријатели и не падна додека трчаа, туку откако застанавме од стоење падна, на права ледина што се велиuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1517
26.6.2013 19:58:20   
Felly RR
Леле мамички ајдее побрзо да му помине, ама да се насмеме малку - Сноу ме потсети на една смешка. М се гребнала на ногата, и прави муабет по телефон со сестра ми - и вели: Леле тето, крвојци сум на ногава. Крвој...крвој.... Јас ја слушам и се смеам, кој знае каква слика си има замислено таа. После јас го зедов телефонот да и објаснам што било. user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.6.2013 19:59:21 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1518
26.6.2013 23:00:51   
elenak
Како сте жени? Мене главава ми пука, денов во средби и муабети ми помина. Уште од сабајле имав на гости една другарка со ќеркичката, играа со Ј направија лом, прибирав пред да дојдат, прибирав пак откако си отидоа. Па и на кафе бев со една пријателка и на крај на роденден. Сега како зашеметена сум user posted image
А за паѓање не спомнувајте. Знам дека дете е, мора да паѓа, ама срце ме боли кога ќе се удри. Пред една недела ми падна во двор и крв од устето и потече, абе мислев ќе се онесвестамuser posted image Нека паѓаат, само Господ да ги чува да не се удираат лошо.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1519
27.6.2013 9:17:59   
sandriana RR
Добро утро жени!
Надвор пак есента се врати изгледа user posted image
Се наспавте ли убаво? Дозата утрински напиток си ја зедовте? user posted image
Јас уште шмркам кафе (втора шоља - остана вишок едно, колегата отишол на пат, па да не се фрли user posted image ), и се кандисувам да се фатам за работа, ама тешко ми иде user posted image
Имајте сите убав ден user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1520
27.6.2013 9:25:28   
deluxe
Кафето испиено!!Супер сум наспана!! Одличен ден !!!

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1521
27.6.2013 9:28:15   
Melanija RR
Добро утро и од мене user posted image и после насписе додека си трудна после нема да имаш кога user posted image е супер ама од 5 месец навака сум често ненаспанаuser posted image сабајле пак на боцкање и доста ми е за неделава три пати крв ми земаат
У превод давајте кафе оти тешко мене

sandriana RR поработи нешто па врати се на РР user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1522
27.6.2013 9:29:19   
Snow Queen
Добро утро и од мене, ... искрено мене времево многу ми годи, не да си се одморив овие 2/3 дена, само за спиење е.
Таман и до лекар и факултет имав обврски и тоа завршив. Да беше беколот ќе пукнев.

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

Непосредна врска до пораките: 1523
27.6.2013 9:35:12   
AneLav RR
Добро утро и од мене, Бога ми и јас се наспав , дечињава спиеја до 8:30 , секој ден нека е вакаuser posted image
user posted image
Еве едно големо кафенце и од менеuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Snow Queen)
Непосредна врска до пораките: 1524
27.6.2013 9:41:21   
Felly RR
Го оставам кафево за кој му треба, јас моето го испив. АКо треба нова тура, само кажете, ставам и јас. user posted image
А богами вие труднички, искористете го времево, оти после пак на жешко - тешко се спие.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1525
Страница:   <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

на кого да личи вашето бебе?
daki

На кого да личи вашето бебе?

мама (58%)

тато (36%)

баба (свекрва) (0%)

дедо (свекор) (1%)

вујко (1%)

тетка (4%)

Број на сите гласови: 73

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!