Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Eve i jas da prodolzam so ubavi vesti i jas denes go napraviv mojot test koj pokaza pa otidov da go potvrdam toa preku krv . Taka da vo moeto stomace imam 1 ili 2 bebuski ke se znae tocno posle 1 nedela .Presrekna sum iako seuste ne mi se veruva deka konecno ke se raduvam na Kapina ti posakuvam lesna i ubava bremenost pa se nadevam kako do sega pa i natamu ke spodeluvame zaednicki iskustva, a na site ostananti im posakuvam sto pobrzo da gi docekate cuvstvoto e neopislivo.
Оооо па не очекувавме толку брзо menada ЧЕСТИТКИ мила за . Ти посакувам лесна школска бременост, уживај си во и да не израдуваш со БРАВО ај нека ни се множат тука само
Menada cestitki I od mene do tebe I ti imaj si lesna brwmenost jas denes nemam bolki Samo nekoja tezina otkako ja staviv utrogestan vaginaletata mnogu me isplasi doktorot koga rece boze boze stavala samo po edna vaginaletaa treba3dnevno
Vazno se se zavrsi dobro, inaku da i jas stavam po 3 pati dnevno na 8 casa, a se drugo normalno si pies vo odnos na folna, proginova i aspirin neli? a dali sega posle testot uste treba da se pazime kako dosega ili mozi poopusteno?
Менада! Честитки Многу убави вести деновиве, само нека продолжи така, за сите што чекаат . Да си имаш најубава и најлесна бременост, да уживаш во секој момент
Menada chestitkiiiiii..... Imaj ubava I lesna bremenost...a posle testot site razlichno... Nekoi zemaat boleduvanje I povekje odmaraat a nekoi si prodolzuvaat so normalniot zivot I si odat na rabota...neznam ni jas shto bi pravela iskreno...ah kolku bi sakala da ja imam taa dilema
Zdravo devojki eve me i mene vo ovoj forum.Najprvo cestitki za idnite mamicki i uspeh na tie koi treba da pocnat so postapkata za in vitro.I jas sum edna od tie najprvo treba da odlucime kaj da go pravime in vitroto pa potoa da pocneme so postapkata pa sakam sovet i od vas.Nie se dvoumime pomegu dr.Tase i dr.Petanovski pa ke ve molam spored vasite iskustva da mi pomognete vo izborot.
I imam uste edno prasanje kolku meseci bevte na kontracepcija i koi kontraceptivi vi gi davaa? Pozz
zdravo prijatelki Denes pravevme transfer,mi vratija dve oplodeni j.kletki.Sega mi ostanuva da cekam deset_ina dena do testot. Inaku,denot bese prijaten,bez razlika sto e prezesko vo Bitola Doktorot bese raspolozen,si peese,rece ubavi se,veruva oti ke bidi nesto. Drzete sreka gledam mnogu pozitivni vo Plodnost,valda i nas ke ne fati toj pozitioven bran
Menada cestitki i od mene So lesno neka ti odi bremenosta
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 26.7.2013 16:34:34 >
===================== 2013 година Ema$ nadezda bebus1 beblak kapina menada
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 1.8.2013 21:37:52 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Здраво на сите, јас Ве следам цело време и најпрво сакам да им честитам на menada i kapina. Многу се израдував кога прочитав, имајте си лесна и убава бременост исполнета само со убави работи и мисли. Пред точно една недела ми стигна ваучерот за ИВФ преку фондот и мислам дека незнаев каде се наоѓам. Инаку со овој проблем се занимаваме три години и се надевам дека ке се израдуваме и ние после толку време. Бевме кај Д-р Петановски и се договоривме процедурата да ја почнеме крајот на Август (докторот е од 1-ви Август на одмор) и дај боже да заврши се во најдобар ред. Дали ке може некоја рр да ми каже како оди целата процедура, од кој ден се почнува со контрацепции и колку време трае тоа. Докторот рече дека ке биде и дека ке немаме проблем и тоа ми дава некаква надеж дека во брзо време и јас ке бидам Извинете ме што пишував толку долго Позз до сите идни мајки и мислете само на убави нешта.
pred se sakam da ti posakam so lesno da ti odi celata procedura. inace i jas isto vo istiot termin treba da zapocnam pa i dajboze4 zaedno da terame i . jas veke pocnav so inekcii Superfakt megutoa koga mi napravija proverka na hormoni na 3 den od menzis bese mnogu visok estradiolot i mi prekinaa pa ke pocnam pak kon kraj na avgust so pogolema doza. Vo kratki crti pocnucvas 21 den od menzis so inekcii Superfakt sekoj den vo isto vreme. na treti den od nareden menzis pocnuvas i so uste edni inekcii hormonski i posle toa pocnuva merenje na folikuli i koga ke bidat dovolno porasnati otrilika 7 -10 dena se zakazuva punkcija i posle 3-5 dena transver. megutoa racunaj deka za cel ovoj period treba non stop da odis na kontroli. Aj da ne raskazuvam mnogu i jas nemam iskustvo ne sum go pominala, neka pise nekoj koja veke ima iskustvo.
Zdravo devojki eve me i mene vo ovoj forum.Najprvo cestitki za idnite mamicki i uspeh na tie koi treba da pocnat so postapkata za in vitro.I jas sum edna od tie najprvo treba da odlucime kaj da go pravime in vitroto pa potoa da pocneme so postapkata pa sakam sovet i od vas.Nie se dvoumime pomegu dr.Tase i dr.Petanovski pa ke ve molam spored vasite iskustva da mi pomognete vo izborot.
I imam uste edno prasanje kolku meseci bevte na kontracepcija i koi kontraceptivi vi gi davaa? Pozz
Zdravo Tajci , vo vrska so doktorot za dr. Tase neznam nisto a za Petanovski sum slusala deka e super doktor. jas ke pravam Vo Remedika kaj profesor dr. Gligor Dimitrov. a za kontracepcijata iskreno da ti kazam jas voopsto ne gi piev mozebi tie se davaat samo vo odredeni slucaevi neznam.
fragolina добре дојде на Рингераја Ти посакувам што поскоро
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Kapina i Menada ogromni cestitki za vaseto uspesno ivf Uzivajte vo ovie 9 meseci bidejki se nepovtorlivi
Tajci prasuvase za Dr. Petanovski - eve jas imam kjerkicka od treto ivf kaj nego, imam generalno dobro mislenje za nego, no samo da znaes deka e mnogu zafaten, ima preprepremnogu pacienti i dosta vreme se trosi po cekalni. Vo sekpj slucaj ti posakuvam uspeh kade i da se odlucis
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.