Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Vi blagodaram na site na cestirkite i vi posakuvam sto pobrzo da si docekate i vie. Jas za Dr Tase mozam da kazam samo ubavi raboti iako na pocetokot i jas ne bev zadovolna od nekoi raboti bidejki gi pravi bez mn objasnuvanja, mozebi taka e podobro da ne se opteretuvame , bitnoto e sto si ja znae rabotata, profesionalec e golem i vo mojot slucaj bese mnogu pozitiven pa fala bogu i se se zavrsi dobro.
Баш ми е мило Fragolina, што ке си разменуваме искуства и се надевам во исто време ке бидеме Јас сега погледнав дека си ми одговорила, фала ти многу и се надевам дека уште некоја рр со поголемо искуство ке ни објасни како оди процедурата. Едвај чекам да дојде крајот на месецов и да почнам со ИВФ. Прочитав дека си ти кај Д-р Глигор од Ремедика па се надевам дека може и ке се сретнеме таму Поздрав до сите мамички и што побрзо сите во рацете да си чуваме не по едно туку по две, три
Didi80 мила ти посакувам опуштени неколку дена и само напред до твоите . Се надевам дека си уживкаш и релаксирано си го чекаш денот Д. Ајде само трудници нека ни се множат во оваа тема
Fala na site za podrskata,mnogu znaci sekoj pozitiven zbori vo vakvi momenti!!!
Inaku poveke se odmaram ama od vcera navamu imam bas silni bolki vo jajnicite.Ajde ve molam kazete dali e normalno toa za da ne pocnam da krevam panika???
Didi prasaj go ginekologot. Jas imav takvi bolki koga stavav po edna vaginaleta utrogestan sega kogastavam po tri nemam voopsto bolki ne e vo red da se ima bolki
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina Jas po se izleda ke go izgubam bebeto beta hcg bese mnogu nizka Sega no plodot se vide na eho
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina Akodo vtornik ne pocne daraste ako pocne da paga gotovoe
Како си Капина?Верувај дека се ќе биде во ред.Те
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
fragolina,dobredojde na forumot.I jas sum prilicno nova tuka Mi se dopagja kako se bodrime i poddrzuvame megju sebe i naogjame odgovori na mnogu prasanja sto ne macat. Jas Pravev transfer na 26. Na 7 avgust treba da napravam test.Se trudam da ne mislam na toa sto ke sled,da ostavam normalno da si tecat rabotite,no tesko mi uspeva. Kazete koja ima iskustvo,kako najlesno da se prebrodi ovaj period?
Kapina ,glavata gore se ke bide vo red.
Didi,izgleda sme i dvete so slicni maki.Se nadevam deka ke se raduvame i nie i site rr,koja porano,koja pokasno da go drzi vo race svoeto bebence,a mozi i dve
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 1.8.2013 21:36:01 >
Dali si sigurna? Ispita preku krv? Stom se videlo na exo kako e mozno da zavrsi? Bidi silna, iznaplaci se, iznavikaj se, ce ti olesni na dusata.Gospod e golem sigurna sum deka naskoro pak ke te izraduva.
Многу, многу ми е жал Капина Како што кажаа девојките погору, дај си време, тагувај, ама верувам дека нова надеж повторно ќе те освоји и ќе ти донесе она што го чекаш
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Kapina bas mi e zal jas duri sega vidov ovie dena bev malku na odmor, navistina mi e zal. Ne gubi nadez ona sto e nase ke sii dojdi mozebi taka trebalo. Mene betata mi bese 235 pred 1 ned a vcera pravev pak mi pokaza poveke od 5000. No eho mi zakaza duri naredniot petok a mene mesto ne me drzi da vidam dali e se vo red. Insistirav da me pregleda no ne sakase dr rece rano e.
Zosto seuste gi osekam simptomite na bremenost iako iskrvarivvo cetvrtok or koga pocnav da krvaram se vide plodot na ehoto inaredniot den doktorot trebase da me gleda na eho no si otide porano dojde drugata smena I mi kaza oti nema sto da me gleda na eho mnogu se niski vrednostite na beta hcgi da prekinam so terapijata jas ne prekinav soterapijata snosti pak povrakav I utre treba da odam da vidam dali beta hcg raste ili paga ako paga duri togas ke prekinam so terapijata
Izgubiv veke nadez oti jas keimam deca nemam veke sili da prodolzam ponatamu. Nemozam veke da se boram tesko mi e mnogu od cetvrtok na vamu placam celo vreme
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 4.8.2013 16:50:35 >
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.