|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување IV дел
29.7.2013 10:11:33   
menada
Vi blagodaram na site na cestirkite i vi posakuvam sto pobrzo da si docekate i vie.
Jas za Dr Tase mozam da kazam samo ubavi raboti iako na pocetokot i jas ne bev zadovolna od nekoi raboti bidejki gi pravi bez mn objasnuvanja, mozebi taka e podobro da ne se opteretuvame , bitnoto e sto si ja znae rabotata, profesionalec e golem i vo mojot slucaj bese mnogu pozitiven pa fala bogu i se se zavrsi dobro.

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1626
29.7.2013 18:42:18   
bube10
Баш ми е мило Fragolina, што ке си разменуваме искуства и се надевам во исто време ке бидеме user posted image Јас сега погледнав дека си ми одговорила, фала ти многу и се надевам дека уште некоја рр со поголемо искуство ке ни објасни како оди процедурата. Едвај чекам да дојде крајот на месецов и да почнам со ИВФ. Прочитав дека си ти кај Д-р Глигор од Ремедика па се надевам дека може и ке се сретнеме таму user posted image Поздрав до сите мамички и што побрзо сите во рацете да си чуваме не по едно туку по две, три user posted image

(Одговор на членот fragolina)
Непосредна врска до пораките: 1627
29.7.2013 21:29:26   
Didi80
user posted image user posted image menada ,cestito user posted image user posted image da si imas ubava i lesna bremenost

Mene denes mi e 4 den od transfer user posted image , pocnav malku poveke da stanuvam inaku poveke na lezenje mi e rabotava user posted image . Devojki pustajte sreka Ve pozdravuvam

(Одговор на членот bube10)
Непосредна врска до пораките: 1628
29.7.2013 22:23:23   
kapina
Ajde didi stiskame palci da bide uspesno jas vo cetvrtok sum na prva kontrola

(Одговор на членот Didi80)
Непосредна врска до пораките: 1629
30.7.2013 16:33:02   
fragolina
didi i kapina na dvete vi posakuvam istoto kako i za sebe da gi vidite user posted image i lesno i uspesno do krajot.

Непосредна врска до пораките: 1630
30.7.2013 17:04:52   
kapina
Frigolina jas sum veke bremena

Непосредна врска до пораките: 1631
31.7.2013 11:49:34   
babyhope
Didi80 мила ти посакувам опуштени неколку дена и само напред user posted image user posted image user posted image до твоите user posted image user posted image . Се надевам дека си уживкаш и релаксирано си го чекаш денот Д. Ајде само трудници нека ни се множат во оваа тема user posted image

Непосредна врска до пораките: 1632
31.7.2013 18:54:39   
Didi80
user posted image user posted image Fala na site za podrskata,mnogu znaci sekoj pozitiven zbori vo vakvi momenti!!!

Inaku poveke se odmaram ama od vcera navamu imam bas silni bolki vo jajnicite.Ajde ve molam kazete dali e normalno toa za da ne pocnam da krevam panika???

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 1633
31.7.2013 19:05:01   
kapina
Didi prasaj go ginekologot. Jas imav takvi bolki koga stavav po edna vaginaleta utrogestan sega kogastavam po tri nemam voopsto bolki ne e vo red da se ima bolki

Непосредна врска до пораките: 1634
31.7.2013 22:07:10   
fragolina
kapina izvini nesto sum pomesala. Ti posakuvam lesna bremenost i bidi ni podrska.
uste ednas ti se izvinuvam.

Непосредна врска до пораките: 1635
1.8.2013 17:18:50   
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
Jas po se izleda ke go izgubam bebeto beta hcg bese mnogu nizka Sega no plodot se vide na eho

Akodo vtornik ne pocne daraste ako pocne da paga gotovoe

Како си Капина?Верувај дека се ќе биде во ред.Те user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1636
1.8.2013 19:13:19   
belli
fragolina,dobredojde na forumot.I jas sum prilicno nova tuka
Mi se dopagja kako se bodrime i poddrzuvame megju sebe i naogjame odgovori na mnogu prasanja sto ne macat.
Jas Pravev transfer na 26. Na 7 avgust treba da napravam test.Se trudam da ne mislam na toa sto ke sled,da ostavam normalno da si tecat rabotite,no tesko mi uspeva.
Kazete koja ima iskustvo,kako najlesno da se prebrodi ovaj period?

Kapina ,glavata gore se ke bide vo red.

Didi,izgleda sme i dvete so slicni maki.Se nadevam deka ke se raduvame i nie i site rr,koja porano,koja pokasno da go drzi vo race svoeto bebence,a mozi i dve

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 1.8.2013 21:36:01 >

Непосредна врска до пораките: 1637
1.8.2013 20:28:03   
Didi80
I jas se nadevam belli user posted image user posted image

ti pisav pp

kapina samo smireno i ne gubi nadez,ke bide se vo red ne se sekiraj,samo pozitivni misli

< Поракaта ја уредил Didi80 -- 1.8.2013 20:36:12 >

(Одговор на членот belli)
Непосредна врска до пораките: 1638
2.8.2013 7:00:57   
kapina
Gotovo e mojta bremenost zavrsi

Непосредна врска до пораките: 1639
2.8.2013 8:48:06   
cacisk
Dali si sigurna? Ispita preku krv? Stom se videlo na exo kako e mozno da zavrsi? Bidi silna, iznaplaci se, iznavikaj se, ce ti olesni na dusata.Gospod e golem sigurna sum deka naskoro pak ke te izraduva.

Непосредна врска до пораките: 1640
2.8.2013 8:50:15   
bube10
Kapina мила многу ми е жал user posted image Немој само да губиш надеж, што е твое ке си дојде само позитивно гледај напред и без предавање.

Непосредна врска до пораките: 1641
2.8.2013 9:21:26   
Bethany
Многу, многу ми е жал Капина user posted image Како што кажаа девојките погору, дај си време, тагувај, ама верувам дека нова надеж повторно ќе те освоји и ќе ти донесе она што го чекаш user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот bube10)
Непосредна врска до пораките: 1642
2.8.2013 10:45:29   
kapina
Go nemaseveke na ehoto toagotovo w ke se isciste samo od sebe

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1643
2.8.2013 11:17:51   
Felly RR
капина, мила, многу ми е жал. Но не губи надеж и не се откажувај, ќе си дојде и она што е твое. user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1644
2.8.2013 14:06:19   
Melanija RR
kapina многу ми е жал user posted image
Најди сила во себе и партнерот да го надминете ова, а новата надеж ќе ви донесе наскоро сонце user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1645
2.8.2013 17:47:29   
kapina
Doktorite mi vikat sto ednas e uspealo invitroto pak ke uspee sledniot pat ke go pravam vosistina

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1646
2.8.2013 19:47:23   
bubble

Doktorite mi vikat sto ednas e uspealo invitroto pak ke uspee sledniot pat ke go pravam vosistina

taka e, ke bide...shtom se fatilo ednash toa e dobar znak...ti posakuvam mnogu srekja naredniot pat user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1647
3.8.2013 13:48:27   
menada
Kapina bas mi e zal jas duri sega vidov ovie dena bev malku na odmor, navistina mi e zal. Ne gubi nadez ona sto e nase ke sii dojdi mozebi taka trebalo.
Mene betata mi bese 235 pred 1 ned a vcera pravev pak mi pokaza poveke od 5000. No eho mi zakaza duri naredniot petok a mene mesto ne me drzi da vidam dali e se vo red. Insistirav da me pregleda no ne sakase dr rece rano e.

(Одговор на членот bubble)
Непосредна врска до пораките: 1648
4.8.2013 13:07:21   
kapina
Zosto seuste gi osekam simptomite na bremenost iako iskrvarivvo cetvrtok or koga pocnav da krvaram se vide plodot na ehoto inaredniot den doktorot trebase da me gleda na eho no si otide porano dojde drugata smena I mi kaza oti nema sto da me gleda na eho mnogu se niski vrednostite na beta hcgi da prekinam so terapijata jas ne prekinav soterapijata snosti pak povrakav I utre treba da odam da vidam dali beta hcg raste ili paga ako paga duri togas ke prekinam so terapijata

(Одговор на членот menada)
Непосредна врска до пораките: 1649
4.8.2013 13:27:17   
kapina
Dali ima sansi pak da ostanam bremena

Izgubiv veke nadez oti jas keimam deca nemam veke sili da prodolzam ponatamu. Nemozam veke da se boram tesko mi e mnogu od cetvrtok na vamu placam celo vreme

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 4.8.2013 16:50:35 >

Непосредна врска до пораките: 1650
Страница:   <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.