|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
7.8.2013 11:13:10   
Bethany
оф Меланија, стресен и брз живот, со малку генетика, тоа ти е user posted image

Подобро пиј си какао ако нејќеш кофеинско кафе.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2126
7.8.2013 11:18:06   
Melanija RR
Баш сега пијам какао ама пак почнав по 2 шољи кафе на ден па се замислив.Ова какаото ме обврзува 2 часа потоа без млечни производи user posted image инаку за железо во крвта е топ
А да свртам на несквик или нешто слично?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2127
7.8.2013 11:30:40   
JovanaJ
Da se zamesam i jas malku user posted image
Navistina kakaoto e dobro za zelezoto?
Na poslednata krvna slika hemoglobinot mi bese edna edinica pod granicata. Ne mi dadoa nisto normalno, no znam deka e poradi toa sto povrakam i imam macnini i ne jadam se (recisi nisto user posted image ).
Dali bi mi pomognalo malku kakaoto??? user posted image user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

Непосредна врска до пораките: 2128
7.8.2013 11:33:22   
Melanija RR
За хемоглобин најчесто даваат нешто,а за железото секој 2 или 3 ден само какао со вода на гладно па написе апче Ц витамин и цела бременост ќе ти биде супер железото.Проверено во 9ти месец ми е 22user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 2129
7.8.2013 11:34:29   
Bethany
Па не ти е страшно две шољи кафе на ден, само ставај помалку од кафето (пример пола лажица од нес кафето), а повеќе од млекото user posted image
Барем во психа ќе мислиш да пиеш кафе, а тоа всушност било само к од кафето user posted image Така јас правев, не пиев турско кафе во бременоста, не ми беше убаво, и нес почнав покасно и така пиев поразредено.
Или можеш капучино user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 2130
7.8.2013 11:35:58   
Bethany
Да, какаото е супер за железото, само може да створи запек, и спушта притисокот.
Јас во бременоста го избегнував, бидејќи мојов инаку низок притисок ќе се спуштеше уште повеќе, па ми се мантаа пред очите.

Непосредна врска до пораките: 2131
7.8.2013 11:48:29   
mamicki
Inaku, Melanija, jas ne go sakam vkusot na nitu edno bezkofeinsko kafe, no se naviknav, poradi zeludnikot, da pijam kafe bez kafe user posted image kako shto jas si go vikam na milost, t.e cikorija vo granuli so aroma na kafe. Prvo mi beshe cudna malku, a sega- so litri ja pijam, i ne samo shto ne steti, tuku e i korisna za stomakot, a ne predizvikuva dehidratacija. Obidi se so moevo bez kafe, Instant Blend :D

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 2132
7.8.2013 11:52:30   
Malecka23
Zenski samo d ve pozdravam.me nemase opravdano zaglavivme so mila na klinika skoro tri nedeli pa i sega sme vo haos da se vratime vo normala pa i od cuce se odviknuvame stana mn zavisna od nego.i taka se blizi 19ti so dusa cekam ke slavivme doma.podgotovki vo tek.so.eden zbor.periodov haoticen.guski do site vas se nadevam uskoro ke se sredi se pa ke se druzime pocesto

Непосредна врска до пораките: 2133
7.8.2013 11:52:37   
Bethany
мамички, го преместив твоето прашање во тема за Фарбање, може ќе најдеш таму повеќе одговори и можеби некој има одговор па да не ни се загуби user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 7.8.2013 11:53:16 >

Непосредна врска до пораките: 2134
7.8.2013 11:53:57   
mamicki
Ama jas ne sakam trajna promena, tuku privremena- seushte ne se farbam, i ne sakam da se farbam, znachi za kolor sampon e dilemata :D

Непосредна врска до пораките: 2135
7.8.2013 11:56:42   
Bethany
Па и тие без амонијак се всушност колор шампони нели? Барем тие јас што ги користев Гарниерови, па ги сврстав меѓу фарбите, ист ефект би требало да имаат како трајна фарба, мислам на извлекување на нијансата, барем што се однесува до тие природни нијанси user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 7.8.2013 11:59:07 >

Непосредна врска до пораките: 2136
7.8.2013 12:05:49   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

Zenski samo d ve pozdravam.me nemase opravdano zaglavivme so mila na klinika skoro tri nedeli pa i sega sme vo haos da se vratime vo normala pa i od cuce se odviknuvame stana mn zavisna od nego.i taka se blizi 19ti so dusa cekam ke slavivme doma.podgotovki vo tek.so.eden zbor.periodov haoticen.guski do site vas se nadevam uskoro ke se sredi se pa ke se druzime pocesto

Sto se sluci malecka23??dobri li ste sega??
Ajde ke bide se vo red samo poleka

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 2137
7.8.2013 12:37:35   
Bethany
Malecka23, user posted image и од мене

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2138
7.8.2013 12:57:28   
elenak
Како сте жени? Сте се раздвижиле гледам. Јас да ви се пожалам, кому ако не вас?
Значи толку се нервирам некогаш што живеам овде каде што живеам што овој наш град основни потреби не ми задоволува и ми доаѓа преку глава веќе од барање и молење. Па точно оти имаме и предности ама откако е родена Ј нас стално нешто ни фали што тука го нема. Може јас имам високи критериуми ама па само јас ли сум? Треба ли да има избор за секого? Се убив од барање вреќа за спиење есенва, патики зимава, чевлички пролетва, чико наочари за сонце и точак летовоuser posted image Во цел град еден единствен дуќан за се и сешто и ако таму нема нема нигде. Замислете од овие пластичните обични трицикли со настрешница САМО ЕДЕН модел има и тоа е надвор на сонце цело лето.
и ајде организиравме денес пријател на татко ми оди службено во Струмица, да најдам контакт број од онаа продавницата Тиара, да прашам дали имаат (имаа слика на фејсбук па одбравме еден модел) и ако го имаат човекот да оди да го земе и да го плати само. А будаливе од Тиара не ми одговараат на пораки, тешко им е да ми напишат телефонски број. Не да сум се изнервирала, им пишав и ги отерав... user posted image
Извинете на долгиов пост, некаде морав...

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 2139
7.8.2013 13:22:10   
bucko mal
Zdravo zeni I od mene.Eve I jas da se pozalam,ad-mlekoto sto mu go davav na sin mi go zabranija da se koristi nashle bakterijauser posted image boze mili, nie mislime zdravo gi hranime decava toa gi truemeuser posted image
Moevo nema nikakvi simptomi ama pak mi e shubeuser posted image Mu zemav od druga firma go prifati bes problem.I taka se neshto izleguva da ne e covek raatuser posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2140
7.8.2013 15:47:15   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Како сте жени? Сте се раздвижиле гледам. Јас да ви се пожалам, кому ако не вас?
Значи толку се нервирам некогаш што живеам овде каде што живеам што овој наш град основни потреби не ми задоволува и ми доаѓа преку глава веќе од барање и молење. Па точно оти имаме и предности ама откако е родена Ј нас стално нешто ни фали што тука го нема. Може јас имам високи критериуми ама па само јас ли сум? Треба ли да има избор за секого? Се убив од барање вреќа за спиење есенва, патики зимава, чевлички пролетва, чико наочари за сонце и точак летовоuser posted image Во цел град еден единствен дуќан за се и сешто и ако таму нема нема нигде. Замислете од овие пластичните обични трицикли со настрешница САМО ЕДЕН модел има и тоа е надвор на сонце цело лето.
и ајде организиравме денес пријател на татко ми оди службено во Струмица, да најдам контакт број од онаа продавницата Тиара, да прашам дали имаат (имаа слика на фејсбук па одбравме еден модел) и ако го имаат човекот да оди да го земе и да го плати само. А будаливе од Тиара не ми одговараат на пораки, тешко им е да ми напишат телефонски број. Не да сум се изнервирала, им пишав и ги отерав... user posted image
Извинете на долгиов пост, некаде морав...

Срцка ,во мај марјкет тука кај нас во Илинден има бутик ТИАРА ,не мораш да одиш во Струмица.. И тука има трицикли...Јави им се на телефон и ке ти кажат какви има и колку пари се...Види во мај маркет - илинден најди контакт и јави им се..знам на времето Јами Мами сакаше џампер од тука и им се јави на телефон и кажаа какви има па јас и го земав - незнам дали се секавате.Такада види на златна книга земи контакт број и јави им се тука .
Ти пишав телефон од мај маркет во пп,јави им се и замолиги да ти дадат или број или да те поврзат со бутикот..Бутикот е внатре во склоп на маркетот..
Да не одев вечер на одмор ке ти помогнев,ама ептен сум во фрка трка и не би можела а башке ми беше мило да те услужев и тебе. Во секој случај ако ти треба помош до вечер сум тука па пиши ако ти треба нешто..
Сега за сега ве напуштам,ако успеам до вечер ке ви пишам уште нешто пред да појдам..поаѓаме во 03 часот и се вракаме на 25 ти здравје боже ако е се во ред..Ве гушкам сите и ви посакувам пријатен останок user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил miana -- 7.8.2013 16:02:10 >

Непосредна врска до пораките: 2141
7.8.2013 18:33:53   
oliva

ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal

Zdravo zeni I od mene.Eve I jas da se pozalam,ad-mlekoto sto mu go davav na sin mi go zabranija da se koristi nashle bakterijauser posted image boze mili, nie mislime zdravo gi hranime decava toa gi truemeuser posted image
Moevo nema nikakvi simptomi ama pak mi e shubeuser posted image Mu zemav od druga firma go prifati bes problem.I taka se neshto izleguva da ne e covek raatuser posted image

што зборуваш?ме исплаши,а за кое ад млеко станува збор?

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 2142
7.8.2013 18:43:10   
Bethany
Олива, Буцкомал не живее во Мк, сигурно немаме такво млеко ние тука user posted image

(Одговор на членот oliva)
Непосредна врска до пораките: 2143
8.8.2013 10:16:49   
Bethany
Добро утро! Пиевте ли кафенце? Јас да, ама за уште едно сум.
user posted image
Ноќва толку жешко беше, послабо спиев, ама ќе преживееме.
Најавуваат од недела намалување на температурите малку, па ќе видиме.
Миана, може веќе е на утринско шлапкање, другите што правите?
Убав ден user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 8.8.2013 17:32:40 >

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2144
8.8.2013 14:53:23   
elenak
Еве ме мене,конечно завршив со сите домашни обврски и седнувам да ве ѕирнам додека да ми дојдат гостите. Со кумовите си организиравме ручече, ќе лапнеме по некоја риба и нормално добро изладено бело винце. Ј уште утрово ја испративме кај баба и дедо оти дете и вино не одат заедноuser posted image
Поздрав женски и имајте убав остаток од денотuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 2145
8.8.2013 17:35:17   
Bethany
Постовите кои се одднесуваа до актуелната тема со киднапираното девојче ги префрлив во Поддршка за Александра Бошњаковска да се врати кај мајката

Еленак, алал да ти е, ме насмеја со Дете и вино не идат заедно (нема смешко што се тркала по подот од смеа) user posted image

Непосредна врска до пораките: 2146
9.8.2013 9:10:36   
Mihaela 2010
Kaj ste zenicki,nesto se uspavte denes...
Jas vcera uzivav po doma,nesto potsrediv.prvoto utrinsko kafence mi bese vo dvor,koga ete ti go komsijata do mene sto zivee (albanec)so taze mekici i baklava...uff sto arno mi dojdoa za dorucekuser posted image
uste denes pa vikend,najavuvaat zaladuvanje

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2147
9.8.2013 9:30:57   
Yummy Mammy
Dobro utro zeni!
user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 2148
9.8.2013 9:31:17   
mommy_angels RR
добро утро и од мене,сакав да напишам вредни мами , ама не ќе да е така утрово,нешто мрзливки сте ми user posted image .... и мене утрово колешката ме почасти со бајрамски посластици...ммммммм....туку го видов ова вчера на нет и да ви кажам се мислам како да го најдам,ако ви кажам дека и мојава 16 месечна ќерка почна да ми се смее кога ќе почнам да хистеришем од бубачки,ќе ви стане јасно колку ми е потребно
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2149
9.8.2013 9:41:13   
anaana
lele ako najdes nesto vakvo vednas kazuvaj kade... jas od ova bubackive ne znam..uhhh ama ne gi sakam.
jas ako vidam nesto koe lazi ama na horizontalna povrsina, nedostapna za bebushka, ja poklopuvam so tegla dodeka ne dojde nekoj da se oslobodi od nea :))
ama kako sto bebusha veke ne e mala i seta nasekade i faka se i sesto, toj trik poleka mi pagja vo voda i nema da mi koristi veke :(
a i ne e efikasen za se sto odi po zid :))))

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2150
Страница:   <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Adrijana

Koe ime vi se dopaga najmnogu?

Tino (16%)

Teo (57%)

Tomi (27%)

Број на сите гласови: 112

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!