|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
8.10.2013 15:39:40   
Bethany
е па кафето не дека се олади, туку се смрзнало, од сабајеле стои user posted image
Само малку ќе го чукнеме тоа мразот што фати, па ќе имаш Ајс кофи user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 426
8.10.2013 15:47:11   
Палешка РР
Абе ладно, смрзнато, ајс кофи, нескафе, еспресо, најубаво е штом друг го свари user posted image
Ај наздравје нека ми е user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 427
8.10.2013 16:02:15   
mommy_angels RR
Ајде Бетани вари ново,ова навистина смрзнало,онака едно убаво топличко за женски трач муабет
Туку жени ви давам рака на сите што живеете во заедница,јас на поседок па неможам да функционирам,а не па постојано user posted image
Ауууууууууууу полудев,туку не е до толку лоша жената,туку мм која флегма станува кога "мама" е тука user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 428
8.10.2013 17:10:22   
Martins mom
Мили, најмили мои, од денес сум со вас повторно и се надевам дека волку отсуство од РР нема никогаш да ми се случиuser posted image Ми се случија еден куп сра.а во изминатиов месец што ме немаше, ама за тоа низ соодветните темиuser posted image user posted image user posted image user posted image Частете сеа кафе , оти тоа е...user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 429
8.10.2013 17:16:17   
Bethany
Е па Мартинс мам, велком бек user posted image

Кафе не ви варам веќе , пак сите избегавте, и ово да не се излади, а јас ќе станам очајна кафе-куварица user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 430
8.10.2013 17:26:19   
Martins mom
Добро бе добро, сама ќе си сварам и тоа вистинскоuser posted image Само не очајувајuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 431
8.10.2013 19:47:01   
Felly RR
Ај, дури се натегате, а и Мами да не ме кара, еве јас да ставам, и земајте дури е топло. Сега го сваривuser posted image
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 432
8.10.2013 19:57:40   
Палешка РР
Ај на трета мајка ќе успее user posted image

user posted image

Мартинс мам, вешта жено една, се надевам и јас дека повеќе нема олку да те нема... Ни недостасуваше! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 433
8.10.2013 21:06:50   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Мили, најмили мои, од денес сум со вас повторно и се надевам дека волку отсуство од РР нема никогаш да ми се случиuser posted image Ми се случија еден куп сра.а во изминатиов месец што ме немаше, ама за тоа низ соодветните темиuser posted image user posted image user posted image user posted image Частете сеа кафе , оти тоа е...user posted image

Welcome back user posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 434
9.10.2013 6:43:35   
mommy_angels RR
Ах што убаво,се будам и ме чека топло кафенце
Добро утро ,ќерка ми ме научи да се будам во 6,сега таа уште спие,а јас будна уште од темни зори

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 435
9.10.2013 6:50:45   
deluxe
Не си сама мамиuser posted image user posted image user posted image Еве и јас будна сум од 5 часот,ама на работа сумuser posted image user posted image Ајде свари по едно кафенце ама ептен утринскоuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 436
9.10.2013 7:52:06   
Tanjat7880
user posted image
Eve za ranobudnite devojcinja kafe!Nadvor istura dozd,jas treba da plakjam smetki I bash sum user posted image dali od troshocite ili od dozdot koj da me znae,kako I da e aj prvo kafence pa potoa se drugo...imajte ubav denuser posted image

Непосредна врска до пораките: 437
9.10.2013 8:38:17   
Mihaela 2010
Ajde dobro vi utro,jas sum za kafe,a vremevo mene bas mi se dopagja,go sakam koga e vakvo ama da ne sum na rabota tuku doma u krevetuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 438
9.10.2013 8:56:13   
mnm1986
Dobro utro i neka e na zdravje prvoto utrinsko kafe na site sto pijat :*

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 439
9.10.2013 9:13:50   
Snowhite RR
Добро утро жени. Вчера бев во Скопје на интервју за вработување во УЈП, кое траеше 3 минути со неколку општи прашања и неколку стручни, за тие што ќе влезат во потесен круг ќе има писмено тестирање, па ќе видиме, не се надевам многу, зашто немам ниту пријател, ниту книшка, ама ајде реков да си ја пробам среќата. И така, си се видов и со sandraina rr i vezilka rr и така прекапана си легнав сношти, а пак денеска денов само за спиење е

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mnm1986)
Непосредна врска до пораките: 440
9.10.2013 9:14:22   
MademoiselleNina
добро утро на сите или веќе добар ден :)
Јас денес се чуватвам прекрасно, полна со енергија во овој дождлив ден user posted image
Ајде и вие така да се чувствувате денес

(Одговор на членот mnm1986)
Непосредна врска до пораките: 441
9.10.2013 9:16:13   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Добро утро жени. Вчера бев во Скопје на интервју за вработување во УЈП, кое траеше 3 минути со неколку општи прашања и неколку стручни, за тие што ќе влезат во потесен круг ќе има писмено тестирање, па ќе видиме, не се надевам многу, зашто немам ниту пријател, ниту книшка, ама ајде реков да си ја пробам среќата. И така, си се видов и со sandraina rr i vezilka rr и така прекапана си легнав сношти, а пак денеска денов само за спиење е

da ne te intervjuirase eden nizok polnicok??bas me interesira

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 442
9.10.2013 9:19:58   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Ајде Сноу стискам палци да успееш.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 443
9.10.2013 12:57:05   
vezilka RR
Добар ден жени. Кафе пауза?

user posted image

Непосредна врска до пораките: 444
9.10.2013 14:14:11   
Annet
Јас само што седнав да си го испијам кафето.Ива си заспа па јас да почитам овде.На здравје нека ни е на сите.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 445
9.10.2013 15:09:15   
zzaa
Dobar den zenski, jas cel den so gosti, samo sto gi isprativ ja uspav Eva i da ve zirnam. I da ispieme edno kafe zaedno povelete koj e za kafe.
user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 9.10.2013 17:04:52 >

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 446
9.10.2013 17:09:24   
mommy_angels RR
ззаа ќе си се послужам,слатко изгледа
Викаат дури ние кроиме планови,Бог одозгора се смее и навистина е така.Таман викам се подсредивме,сега малку ќе здивнеме од проблеми и ете ми нов.Денес ни кажаа дека фирма ќе ми се затвора ,што значи јас на пазарот на невработени одам user posted image user posted image user posted image .А сметки и сметки и сметки за плаќање user posted image

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 447
9.10.2013 18:09:06   
mama_06
Мами ејнџелс, ја викам батали благо и ела ваму да мавнеме по едно македонско виски

user posted image

rakia - connecting people

Непосредна врска до пораките: 448
9.10.2013 18:24:51   
mommy_angels RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06

Мами ејнџелс, ја викам батали благо и ела ваму да мавнеме по едно македонско виски

user posted image

rakia - connecting people

е сега баш ме погоди,ајде од мене
user posted image

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 449
9.10.2013 19:10:11   
Bethany
Добро вечер! Што убави кафеџики се собравте денес, поинтересно е кога нас е повеќе user posted image

Ама мами_ејнџлс, баш се натажив и јас со ова твојата веста user posted image
Се надевам нешто ќе ти излезе набргу, решение секогаш постои user posted image
Ете ќе си се напијам и јас од македонското виски, не сум љубитељ, ама колку друштво да ви правам. Споделена мака е полесна за носење user posted image

Непосредна врска до пораките: 450
Страница:   <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali gi podrzuvate sekogas vasite deca vo nivniot izbor?

Da (40%)

Ne (0%)

Ponekogas (60%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!