|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување V дел
5.12.2013 15:23:20   
LoveableMe RR
Леле Baby77, тоа е, се по протокол, ама ете... не знам што да ти кажам, сите сме во тој куп да му се невиди....мислам дека треба наскоро да добиеш, тоа е од искуство и членките што пишуваат тука. Ако има некоја друга подобро искуство, нека пише. Позз, те гушкаме и посакуваме во следниот период да ти се отвори патот за да станеш user posted image . Позз

(Одговор на членот baby77)
Непосредна врска до пораките: 251
5.12.2013 15:45:05   
butterfly 00
Baby 77 nemoj da ocajuvas zosto vo vistinski race si, doktorot e odlicen, najverojatno sega ke ti dade dopolnitelni ispituvanja i sekogas posle toa IVF gi resava pozitivno. Jas isto taka sum negov pacient i mnogu go pocituvam. Zosto primase clexane ?
Ako nisto drugo probaj sega na spontan ciklus.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 252
5.12.2013 16:52:57   
kapina
Baby77 ne se razocaruvaj dusicke isplaci se I so novi sili nie denes davame mekici za jatrvata se porodi vo sabotata so vtoro dete masko na mene ne bolese dusata mnogu zatoa koga ke razmislev oti jas veke ke bev5mesec bremena ako ne mi se slucese toa no hrabri sme nie ovde ringerakkite ke izdrzeme se vo vtornik odam po rezultatite od hormonite pa ke videme sto ponatamu

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 253
5.12.2013 22:39:40   
biljana87
I Love i Baby 77 mnogu mi e zal no nemojte da ocajuvate mojata baba vika ''neka se zabae no neka ne se zabrae''mene dr.mi rece da pocneme od nareden ciklus bidejki ce bidat praznici i deka 70% od prva ce mi uspealo taka mi rece pa so Gospod napred vo Novata godina im posakuvam na site da si gi vidat svoite user posted image user posted image crti

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 254
6.12.2013 9:40:43   
Anna78
Baby 77 isplaci se ako ti e tesko, no ne ocajuvaj, toa e, taka trebalo da bide. Mozebi 2014 na site nas ke ni donese mnogu poveke sreka. Na mene mi go odlozija procesot. Neli vi spomnav deka mnogu mi docnese, pa vo ponedelnikot dobiv, arno ama mesto vo vtornikot kako vtor den da imam mnogu, jas nisto, nitu sredata, nitu vcera, pa bev vcera kaj lekarot i na eho mi vide cista, vrednostite na estradiolot mi bea visoki i resija deka e podobro da mi go prekinat procesot. Zdravje boze, ako mi pukne cistata ke pocnam odnovo so postapkata sledniot mesec. Toa e. Duri ne mozam ni da zapocnam kako sto treba so IVF-to user posted image . Od start precki, ama toa e. Glavata gore i odime ponatamu. Pozz i moja poddrska do site

(Одговор на членот biljana87)
Непосредна врска до пораките: 255
6.12.2013 9:49:41   
bube10
Devojki, dobro pominav na transfer, mi vratija dve embrioncinja (embrionote sto mi bea zamrznati se od tret den, megutoa vo odlicna sostojba ) i eve sega si lezam i si odmaram. Me nervira malku spienjeto, jas spijam obicno na stomak i sega pazam celo vreme i nemozam da spijam kako sto treba, no ke se izdrzi. Mi ostanuva sega da si cekam, se nadevam na famoznite user posted image user posted image

Pozz i ve user posted image site

Непосредна врска до пораките: 256
6.12.2013 10:47:32   
LoveableMe RR
Ана78, баш ми е жал, можеби требало поблага стимулација, изгледа претерале па сега мора да ти го одложат процесот. Ти посакувам тебе и на сите нас 2014 да ни ја донесе најголемата радост - бебешкиот плач user posted image .

Бубе 10, ти го посакуваме најголемиот успех, навистина да ти успее овој пат и сите да не частиш. user posted image

(Одговор на членот bube10)
Непосредна врска до пораките: 257
6.12.2013 11:57:51   
butterfly 00
Devojki celo sabajle sonuvav losi rab, nemirno spiev, na sekoj sum se streknuvav kako sto stanav se utepav od placenje mi dojdoa losi misli, denes mi e petti den od transver, pocnav da baram znaci, simptomi, a nemam nisto padnav psihiski, rekov od ova nisto, si se iznaplakav, mi olesna i sega pak sobrav sili da se boram so negativnite misli sto mi doagaat, dali e ova normalno sto mi se sluci denes?
Kako se spravuvate vie, znam deka kaj sekoja zena e razlicno, no ete znae i ova da ni se sluci user posted image user posted image user posted image posle toa se isplasiv si rekov od placenjeto da ne im nastetat na embrionite, lele eden kup glupavi misli

Непосредна врска до пораките: 258
6.12.2013 12:04:25   
Hopeful RR
Леле butterfly 00, можам да замислам како ти е... ништо, ишкај си ги лошите мисли од глава, и ако си дома, одма пушти некоја комедија, а ако си на работа, тргај се од форум и сурфај нешто смешно user posted image сега најмногу ти треба позитивна енергија. Пробај најди некоја медитација на youtube, да те оправи малце user posted image

Тука сме за тебе, се ќе биде ок, ич да не се секираш! user posted image

Непосредна врска до пораките: 259
6.12.2013 12:14:16   
Anna78
Neznam za vas, ama mene veke mi e strav da sonuvam iskreno.
Butterfly 00 pusti si nekoi komedii da se relaksiras malku, rano e za da imas znaci, barem jas taka mislam.

Непосредна врска до пораките: 260
6.12.2013 12:46:05   
maceee
normalno e duso i mene isto mi se slucuva i nee mozno da gi otrgneme skros negativnite misli daj boze se da e dobro i da si vidimeuser posted image user posted image da si staneme mamickiuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 261
6.12.2013 12:47:47   
LoveableMe RR
Девојки, нормално е да се јавуваат сонови и да сонувате многу јасни слики, хорор филмови и слично од терапијата, тоа на многу им се случува и не барајте знаци - тоа гинекологот ми го кажа, секоја жена е различна, најсигурен знак ви е тестот за бременост, друго се баталете.

Поззuser posted image

(Одговор на членот maceee)
Непосредна врска до пораките: 262
6.12.2013 12:50:11   
maceee
devojki dali na nekoja od vas i preporacaa da pie sok iso sport mene posle punkcia mi go preporacaa nesto spomnaa deka poradi toa sto mi izvadile poveke folekuli pa mi go prodolzia i posle transverot

melanija duso jas testot treba da go pravam na 13 posto transverot bese na 29 barem taka znam deka se pravi za dve nedeli osven ako nema vrska toa sto embrionite mi gi vratia na 5den ispravi me ako sum greska posto ovde citam na 10.pozdravce

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 6.12.2013 12:56:52 >

Непосредна врска до пораките: 263
6.12.2013 13:00:22   
LoveableMe RR
macee, како ти кажале така прави, пошто ти е трансфер на 5-ти ден, би требало порано да го правиш тестот. Поззuser posted image

*******2013*******

user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

31.10.- maceee - почеток со терапија
6.11. - butterfly00 - почеток со терапија
13.11. -kate.. -почеток со терапија
03.12 - nataly86 - почеток со терапија

=========================

22.11 - Gondola!19=пункција/ 24.11=ЕТ
24.11. -maceee =пункција/29.11=ЕТ
27.11 - butterfly 00 = пункција/ 02.12 = ET
02.12 - kate.. = пункција/06.12 = ЕТ
04.12 - bube10 = ЕТ

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image
08.12 Gondola!19 = TEСТ
13.12 -maceee = TEСТ
13.12- butterfly00= ТЕСТ
20.12 -кате.. = ТЕСТ
20.12- bube10= ТЕСТ

ПОДДРШКА
user posted image

Kolachence , firenca didi , Adelle, gina , milasteve , mesecina83 , Bogdancanka RR , bubble , koki12 , skopjance, mimiiiiiiiiiiiii , Lina* , taci14 , Herco , trust, kapina , Didi80, Tajci_pp, bybe10 , cacim , babyhope, LoveableMe RR, I LOVE, baby77, Anna78

=====================
2013 година
Ema$user posted image nadezdauser posted image bebus1user posted image beblak user posted image menadauser posted image belliuser posted image marijana81user posted image caciskuser posted image laticauser posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 6.12.2013 13:03:05 >

Непосредна врска до пораките: 264
6.12.2013 13:20:22   
maceee
da duso pisuva za 14dena mozebi jas ako se osudamuser posted image na 10 ke si napravam doma test pa posle na 14pakuser posted image

Непосредна врска до пораките: 265
6.12.2013 14:53:12   
butterfly 00
Devojki gledam soprugot zemal puter od kikiriki, dali moze da go jademe i nie?

Do dusa jas ovie denovi si potkasnuvav od strv user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 6.12.2013 17:54:37 >

Непосредна врска до пораките: 266
6.12.2013 16:02:16   
gondola!19
Devojkiiii TRUDNA summmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mnoguuu sum srekna deneska mi e 12 den od ET napraviv hcg 512 juhuuuuuu...na site vi posakuvam
vakvs srekaaa na site,mi zakazaa za2nedeli za eho da vidime dali ke e edno ili dveuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 267
6.12.2013 16:37:34   
Felly RR
Честитки гондола!!! user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот gondola!19)
Непосредна врска до пораките: 268
6.12.2013 16:50:28   
biljana87
cestitki gongola imaj lesna i ubava bremenostuser posted image user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 269
6.12.2013 17:01:03   
butterfly 00
gondola!19 CESTITKI eee znaci kako sto bev daon denes mi go razubavi denot, lele neka ti e so sreka dusicki tie se izborile, ajde najlesna i najubava bremenost da imas i da ti se fatat user posted image user posted image i da im se raduvas.

Непосредна врска до пораките: 270
6.12.2013 17:56:52   
bube10
gondola 19 cestitki mila, imaj si lesna i ubava bremenost i da dade gospod dve user posted image user posted image da bidat

Pozz i uzivaj

Непосредна врска до пораките: 271
6.12.2013 19:13:14   
maceee
gondola duso so sreka imajsi lesna brememostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 272
6.12.2013 20:08:24   
gondola!19
Fala vi devojki na siteuser posted image vi posakuvam site da ostaneteuser posted image ..i
da se raduvame siteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 273
6.12.2013 20:48:52   
maceee
devojki imam bolki kako za dobivanje nekako me faka stravuser posted image

Непосредна врска до пораките: 274
6.12.2013 20:54:51   
butterfly 00
Maceee mislam deka ne treba da se plasis zosto isti se simptomite, denes sto mi pisa edna rr deka ostanala bremena mislela ke dobie ama bas istite simptomi i si ostana bremena, daj boze i kaj tebe isto da se sluci, da si rabotatuser posted image user posted image vnatre :)
Od koga pocnaa tie simptomi ?

Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.