|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
6.2.2014 15:37:22   
Мамичка85
Ajde Pcelicka cekame ubavi vesti user posted image

(Одговор на членот пчеличка)
Непосредна врска до пораките: 1401
6.2.2014 15:40:40   
Goddess*
A zoshto ne go napravish so Self clear testot ,toj otkriva naj rana bremenost?

< Поракaта ја уредил Goddess* -- 6.2.2014 15:41:35 >

Непосредна врска до пораките: 1402
6.2.2014 15:53:16   
пчеличка
Fala vi mnogu user posted image ste.Nekako za test mi e strav da ne se razocaram pa sakam da pocekam uste nekoj dena pa na 9 zdravje ke pravam test nesto bese sure cheak mislam doseda samo takov test sum pravela i stalno e negativen.a za ovaj mesec ke pocekam da mi dosni pa togas.mnogu sum nestrpliva.

Goddess* imas li ti iskustvo so ovoj test?

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 6.2.2014 16:26:41 >

(Одговор на членот Goddess*)
Непосредна врска до пораките: 1403
6.2.2014 21:13:53   
Goddess*

ИЗВОРНА ПОРАКА: пчеличка

Fala vi mnogu user posted image ste.Nekako za test mi e strav da ne se razocaram pa sakam da pocekam uste nekoj dena pa na 9 zdravje ke pravam test nesto bese sure cheak mislam doseda samo takov test sum pravela i stalno e negativen.a za ovaj mesec ke pocekam da mi dosni pa togas.mnogu sum nestrpliva.

Goddess* imas li ti iskustvo so ovoj test?

Da da,po desetiot den od odnosot mislam dava rezultati(prochepkaj na gugl),zatoa i ti go predloziv ovoj test.Se nadevam deka so ovoj test moze i ke imash pozitivno iskustvo,dve crtichkiuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1404
6.2.2014 22:15:37   
kapina
zatoa jas ovoj mesec imav ciklus no samo dva dena utre imam zakazano na ginekolog pa ke videme od sto e toj ciklus bil takov za bremenost nema sansi los e spermogramot mnogu nesto drugo e vo prasanje neznam sto bi mozelo da bide a vo petok na14treba da ispituvam fsh lh I estradiol

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 7.2.2014 15:33:56 >

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1405
7.2.2014 15:38:10   
Melanija RR
Постовите за спонтаниот абортус на SandraRo се префрлени во темата Спонтан абортус=ТУКА

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1406
8.2.2014 12:01:44   
пчеличка
Zdravo na site. eve da ve izvestam bidejki bev mnogu nestrpliva vcera vecer napraviv test i se pojavija user posted image dodusa vtorata e bledo rozeva ama ja ima.user posted image user posted image .go dobiv najubaviot poklon za rodenden.ke pocekam uste nekoj den pa pak ke napravam test ama ovoj pat vo laboratorija,preku krv.Magijata na ringeraja me stigna i mene.user posted image .zaboraviv od vozbuda poveleta na user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1407
8.2.2014 12:21:06   
AneLav RR
Честитки Пчеличка и се најубаво, убава и лесна бременост.. Поздрав..

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1408
8.2.2014 12:27:25   
пчеличка
Ti blagodaram Ana i ti sto poskoro da si gi vidis user posted image od scre ti poskuvam.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1409
8.2.2014 13:38:20   
SandraRo
pcelicka mnogu mi e milo za tebe lesna i ubava bremenost i zdravo i zivo detence i se se najubavo mwa

Непосредна врска до пораките: 1410
8.2.2014 13:48:18   
Zoya
Пчеличка честито ти посакувам да имаш убава и лесна бременост user posted image

Обиди од 2012;
IUI x 4 = /;
HSC 2013 (отстранет септум, изваден полип)
IVF #1 - /

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1411
8.2.2014 15:31:25   
Felly RR
Честитки Пчеличка, имај лесна и убава бременост.
А за роденденот честитките може да ги упатуваме ТУКА - КЛИК И таму ја чекаме и тортата, пчеличке!!! user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Zoya)
Непосредна врска до пораките: 1412
8.2.2014 16:42:16   
Melanija RR
пчеличка user posted image честито user posted image user posted image магијата на РР е посебна user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1413
8.2.2014 17:03:14   
LoveableMe RR
Пчеличка, со среќа се најубаво во бременоста.user posted image user posted image

user posted image

user posted image blond /31 јануари user posted image Kvisko /12 февруари user posted image Vesna I /15 февруари user posted image Milicka 30 /19 февруариuser posted image Roberta r/ 24 февруариuser posted image janaana/ 1 март user posted image linak / 27 февруариuser posted image anamari /9 март user posted image

=================

2014
fernandez user posted image ivanazarkouser posted image ekiciuser posted image user posted image Sandriana RRuser posted image пчеличка user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 12.2.2014 11:22:49 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1414
8.2.2014 17:17:44   
Defne90 RR
Честитки и од мене пчеличка имај убава и лесна бременост и само убави моменти.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1415
8.2.2014 19:55:19   
ana111
Во 2007 година,каснење на менструација 1 месец добив и крварев многу и ми правеа киретажа и се установи дека сум била бремена.во 2013 година на крвта се показа дека сум бремена но на ехо не се гледаше нисто и по 2 недели добив менструација.дали може да станува збор за непроодност на канали или нешто друго.од наредниот месец ке примам терапија за стимулација,па дали е потребно да направам и проверка за проодност

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1416
8.2.2014 22:44:02   
LoveableMe RR
ana111, добредојде. Имаме тема за тоа Проодност на каналите, таму можеш да прошиташ повеќе. Позз

Верувај во чуда!

(Одговор на членот ana111)
Непосредна врска до пораките: 1417
10.2.2014 11:43:46   
Goddess*
Chestitki pchelichka ti posakuvam bremenost kako po knigauser posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1418
10.2.2014 13:50:01   
пчеличка
vi blagodaram na site i vie sto pobrzo da si gi vidite svoite user posted image .denes se javiv kaj mojot ginekolog imi kaza da pocekam uste nekoj den pr do sabota pa pak da napravam test sigurno ke se gleda pojasno ivtorata crticka pa od 17 do 22 da zakazime pregled da vidime kako napreduva gravcetouser posted image .ke ve izvestuvam i ponatamu. Mnogu vi blagodaram za se.user posted image user posted image

(Одговор на членот Goddess*)
Непосредна врска до пораките: 1419
10.2.2014 13:58:51   
Мамичка85
Pcelicka ako go pravis testot surecheck vtorata crta e bleda i kaj mene bese taka zboram so toj test najtocen e mene na toj mi pokaza deka sum bremena so sreka ne ti e i so lesno user posted image

Непосредна врска до пораките: 1420
10.2.2014 15:14:37   
Anonimen
Мамички мои, ве молам за искуства: Во саботата направив тест, одма user posted image ! И денес идам за потврда, на ехо се гледа неоплодена јајце клетка, а други знаци на бременост нема! Ми рече дека е рано, не може да каже со сигурност, да одам во петок, можно е да сум ималала две јајце клетки, едната се оплодила другата останала, се плаши бременоста да не е вонматерична... Ако имама болки да одам кај него или директно во државна до петок, а во петок да идам пак на преглед Не знам што да мислам! Преплашена сум!
Фала ви! Само во вас барам утеха, до петок не знам како ке издржам!user posted image Инаку со рр првата бременост си ја поминав прекрасно, се надевам и оваа!

(Одговор на членот Мамичка85)
  Непосредна врска до пораките: 1421
10.2.2014 15:25:05   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen

Мамички мои, ве молам за искуства: Во саботата направив тест, одма user posted image ! И денес идам за потврда, на ехо се гледа неоплодена јајце клетка.......

Како може на ехо да се гледа неоплодена јајце клетка, ако си правела тест и покажал user posted image ? Ако си на средина на циклус и се гледа фоликул, тогаш значи пак ќе овулираш и нема бременост. Во друг случај, може да е циста....побарај си постручно мислење за ова, а можеш да направиш и тест преку крв, најсигурно ќе знаеш дали си бремена или не. Позз, па пиши user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1422
10.2.2014 15:41:15   
Anonimen
I mene ne mi e jasno! Trebase na 6 da dobijam, pravime bebe, normalno mi kasnese i pravev test na 8, pozitiven! On nesto spomna kako dve ovulacii , a i jas na ehoto vidov crn krug! Ili sum ostanala minatiot pat pred dami dojde, pa e vonmatericno, a ova e neoplodena, neisfrlena, vise ne znam so da mislam!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
  Непосредна врска до пораките: 1423
10.2.2014 15:41:33   
пчеличка
da mamicka toj test go pravev.ti blagodaram za cestitkite.Anonimen ako si videla jasno user posted image toa e toa ubavo ti vikaat pobaraj 2 mislenje ama postrucno.Kolku sto znam so vonmatericna bremenost mnogu boli stomak neizdrzlino bilo.ajde samo pozitivni misli i se ke bide ok.Pa jas i ti sme tuka negde jas gi vidov moiteuser posted image vo petok.

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1424
10.2.2014 15:44:47   
Anonimen
Daj boze se da bide ok! I jas mislev da pobaram drugo mislenje! Pa zaedno da uzivame vo bremenosta!user posted image

Непосредна врска до пораките: 1425
Страница:   <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.