Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.2.2014 15:53:16
пчеличка
Fala vi mnogu ste.Nekako za test mi e strav da ne se razocaram pa sakam da pocekam uste nekoj dena pa na 9 zdravje ke pravam test nesto bese sure cheak mislam doseda samo takov test sum pravela i stalno e negativen.a za ovaj mesec ke pocekam da mi dosni pa togas.mnogu sum nestrpliva.
Goddess* imas li ti iskustvo so ovoj test?
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 6.2.2014 16:26:41 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.2.2014 21:13:53
Goddess*
ИЗВОРНА ПОРАКА: пчеличка
Fala vi mnogu ste.Nekako za test mi e strav da ne se razocaram pa sakam da pocekam uste nekoj dena pa na 9 zdravje ke pravam test nesto bese sure cheak mislam doseda samo takov test sum pravela i stalno e negativen.a za ovaj mesec ke pocekam da mi dosni pa togas.mnogu sum nestrpliva.
Goddess* imas li ti iskustvo so ovoj test?
Da da,po desetiot den od odnosot mislam dava rezultati(prochepkaj na gugl),zatoa i ti go predloziv ovoj test.Se nadevam deka so ovoj test moze i ke imash pozitivno iskustvo,dve crtichki
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.2.2014 22:15:37
kapina
zatoa jas ovoj mesec imav ciklus no samo dva dena utre imam zakazano na ginekolog pa ke videme od sto e toj ciklus bil takov za bremenost nema sansi los e spermogramot mnogu nesto drugo e vo prasanje neznam sto bi mozelo da bide a vo petok na14treba da ispituvam fsh lh I estradiol
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 7.2.2014 15:33:56 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.2.2014 15:38:10
Melanija RR
Постовите за спонтаниот абортус на SandraRo се префрлени во темата Спонтан абортус=ТУКА
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.2.2014 12:01:44
пчеличка
Zdravo na site. eve da ve izvestam bidejki bev mnogu nestrpliva vcera vecer napraviv test i se pojavija dodusa vtorata e bledo rozeva ama ja ima. .go dobiv najubaviot poklon za rodenden.ke pocekam uste nekoj den pa pak ke napravam test ama ovoj pat vo laboratorija,preku krv.Magijata na ringeraja me stigna i mene. .zaboraviv od vozbuda poveleta na
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.2.2014 16:42:16
Melanija RR
пчеличка честито магијата на РР е посебна
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.2.2014 17:03:14
LoveableMe RR
Пчеличка, со среќа се најубаво во бременоста.
blond /31 јануари Kvisko /12 февруари Vesna I /15 февруари Milicka 30 /19 февруари Roberta r/ 24 февруари janaana/ 1 март linak / 27 февруари anamari /9 март =================
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.2.2014 19:55:19
ana111
Во 2007 година,каснење на менструација 1 месец добив и крварев многу и ми правеа киретажа и се установи дека сум била бремена.во 2013 година на крвта се показа дека сум бремена но на ехо не се гледаше нисто и по 2 недели добив менструација.дали може да станува збор за непроодност на канали или нешто друго.од наредниот месец ке примам терапија за стимулација,па дали е потребно да направам и проверка за проодност
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.2.2014 13:50:01
пчеличка
vi blagodaram na site i vie sto pobrzo da si gi vidite svoite .denes se javiv kaj mojot ginekolog imi kaza da pocekam uste nekoj den pr do sabota pa pak da napravam test sigurno ke se gleda pojasno ivtorata crticka pa od 17 do 22 da zakazime pregled da vidime kako napreduva gravceto .ke ve izvestuvam i ponatamu. Mnogu vi blagodaram za se.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.2.2014 13:58:51
Мамичка85
Pcelicka ako go pravis testot surecheck vtorata crta e bleda i kaj mene bese taka zboram so toj test najtocen e mene na toj mi pokaza deka sum bremena so sreka ne ti e i so lesno
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.2.2014 15:14:37
Anonimen
Мамички мои, ве молам за искуства: Во саботата направив тест, одма ! И денес идам за потврда, на ехо се гледа неоплодена јајце клетка, а други знаци на бременост нема! Ми рече дека е рано, не може да каже со сигурност, да одам во петок, можно е да сум ималала две јајце клетки, едната се оплодила другата останала, се плаши бременоста да не е вонматерична... Ако имама болки да одам кај него или директно во државна до петок, а во петок да идам пак на преглед Не знам што да мислам! Преплашена сум! Фала ви! Само во вас барам утеха, до петок не знам како ке издржам! Инаку со рр првата бременост си ја поминав прекрасно, се надевам и оваа!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.2.2014 15:25:05
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen
Мамички мои, ве молам за искуства: Во саботата направив тест, одма ! И денес идам за потврда, на ехо се гледа неоплодена јајце клетка.......
Како може на ехо да се гледа неоплодена јајце клетка, ако си правела тест и покажал ? Ако си на средина на циклус и се гледа фоликул, тогаш значи пак ќе овулираш и нема бременост. Во друг случај, може да е циста....побарај си постручно мислење за ова, а можеш да направиш и тест преку крв, најсигурно ќе знаеш дали си бремена или не. Позз, па пиши
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.2.2014 15:41:15
Anonimen
I mene ne mi e jasno! Trebase na 6 da dobijam, pravime bebe, normalno mi kasnese i pravev test na 8, pozitiven! On nesto spomna kako dve ovulacii , a i jas na ehoto vidov crn krug! Ili sum ostanala minatiot pat pred dami dojde, pa e vonmatericno, a ova e neoplodena, neisfrlena, vise ne znam so da mislam!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.2.2014 15:41:33
пчеличка
da mamicka toj test go pravev.ti blagodaram za cestitkite.Anonimen ako si videla jasno toa e toa ubavo ti vikaat pobaraj 2 mislenje ama postrucno.Kolku sto znam so vonmatericna bremenost mnogu boli stomak neizdrzlino bilo.ajde samo pozitivni misli i se ke bide ok.Pa jas i ti sme tuka negde jas gi vidov moite vo petok.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.