Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.2.2014 17:20:35
Melanija RR
Anonimen веќе утре побарај второ мислење и плус провери преку крв,ако расте нема сомнеж дека е во ред бременоста.И јас сум читала дека со вонматерична бременост се јавува голема болка. Пиши ни
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.2.2014 9:29:21
linak
Драги рр-ки јас си добив циклус редовно на 30ти јануари,сега запишете ме за 27ми овај месец. Честитки до сите нови трудници,да си имате убава и лесна бременост
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.2.2014 22:36:40
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo
samo ne go premestuvajte prasanjeto vo drugata tema zs nikoj ne go cita :)
СандраРо, прашањето е префрлено во соодветна тема, каде се дискутира за истото. Зошто инаку би имале различни подфоруми, и соодветни теми во сите подфоруми. Замисли само колку ќе ни бидат непрегледни темите ако на едно место се дискутира за се и сешто. А тоа што можеби некогаш никој не ти одговорил на прашањето, не е дека никој не го прочитал, туку можеби никој немал што да ти каже.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.2.2014 22:26:07
bejbe
zdravo na site jas napisav i na drug forum no nikoj ne mi odgovori ve molam za pomos mi kasni veke podolgo vreme posledno ja imav na 1 januar i mi traese do 8mi ne mi e redovna i otprilika mi ide na 32/35 den imam policisticni jajnici e sega imam bolka vo dolniot del na stomakot kako da treba da mi dojde. Jas rabotam nokna smena i nemam mnogu vreme da bidam na denska svetlina a ziveam vo Germanija ovde e vlazna klimata i si velam od toa e predhodnite 3/4mes koga ke mi kasne odma pravev test i negativen sledniot den ke mi dojde sega se plasam da napravam i malku sum pod depresija ve molam za pomos so mm se obiduvame skoro edna godina za bebce pozz do site ve citam redovno i vi pozeluvam gospod da dade kaj site blagodaram odnapred pozz
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.2.2014 12:24:02
bejbe
zemav i pozitiven e sega uste ginekologot da ja potvrdi i da mi kaze deka se e vo red ke bidam najrekna na celiot svet pozz ke vi pisam koga ke mi zakazat termin
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.2.2014 9:09:42
VAGA2
РР мои, јас моето патеШествие ви го претставив како Anonimen, ама во петокот моите станаа реалност, ми потврди гинекологот! Бремена сум ! Честитки на сите! Да си имаме лесна !
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.2.2014 9:19:31
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: VAGA2
РР мои, јас моето патеШествие ви го претставив како Anonimen, ама во петокот моите станаа реалност, ми потврди гинекологот! Бремена сум ! Честитки на сите! Да си имаме лесна !
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.2.2014 10:31:29
jasminagorjandejan
Eve vaka edno prasanje,Vo mesec Oktomvri na pocetokot ostanav bremena ama vo Oktovmri pri krajot na mesocot pocetok nanoemvri (prporadi nastinka imav spontan,i taka tri meseci pauziravme ,znacise pazivme i pred dve nedeli eden den pred plodnite denovi (se sluci toa sto se sluci) bidejki ne racunav i si vikav uste e rano ama eve sega moze da se kaze dve nedeli posle toa pocnaa simptomi,nervoza,gadenje,bolenje na gradi da ne mozam da podnesam Prsluk mala bolka vo dolniot del na stomakot, i toa se samo od ednska,a pred toa se mucevme celi 4 meseci I SI VIKAM SEGA DALI E MOZNO.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.2.2014 13:37:43
Melanija RR
jasminagorjandejan зошто да не е можно? Дали веќе ти касни,ако да едно тестче не е на одмет
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2014 11:38:16
Vesna I
Moi mili ringerajki jas sum seushte tuka, ve citam sekoj den, ama ne sum vi pishala. Im posakuvam prekrasna i lesna bremenost na site novi trudnici i konechno za site oie koi so netrpenie gi ochekuvaat. Kaj mene seushte ema nishto novo. Spermogramot e dobar na mm, moite hormoni se vo red, malku progesteronot e ponizok. Denes dobiv mozete da me pishete za nedobivanje na 25.03. Posle prodlozuvam so HSG i posle dokolku i tamu e se vo red kje chekame da vidime koga kje dojde nashiot red da si gi vidime . Ve gushkam site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2014 16:11:45
blond
Рингерајки, јас сум во друго стање. Правев тест, па бев два пати на гинеколог, првиот пат не се гледаше ништо, вториот пат виде гестациска вреќичка, еве сум веќе 7ма недела, на матичната моја ехото и е малку постаро, па ми рече срцева реакција дури за 1 месец ќе бараме. Пијам само фолна, јадам овошје и зеленчук. И то. Е сеа ја читав СандраРо, и јас имам бел исцедок, ме фати одма паника , брисеви и пап кога правев, се беше во ред. Ај само со позитивна мисла и ви фрлам baby dust на сите!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.2.2014 13:04:11
Glück90
девојки незнам што да правам 5 дена како ми доцни немам никакви реакции за добивање,а претходниот месец испив само една доза на бромергон па сега се мислам дали да направам тест или да причекам уште некој ден...се надевам на
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.