Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 21.10.2009 14:25:47
mis.
Ќе бевме посреќни кога вистински ќе ти помогневме да го најдеш индексот но ако и вака ти се чуствуваш подобро тогаш 50% завршена работа.Среќни и задоволни сме кога и ти се чуствуваш исто.
RE: Како се чувствувате денес ? 3.11.2009 14:58:18
Весна
А да, да, еве и другарка ми само што ми кажа дека и во Гостивар снег паѓало... леле убавини! Ајде и тука! Сакам снег, снежец бел, весел! Палешка, ајде тркум надвор, покажи на малата колку е убав снегот. Пууу попрви ќе видите каков е снегот
RE: Како се чувствувате денес ? 3.11.2009 15:14:14
Maria
Vo momentov se cuvstvuvam mnooogu loso.Stotuku go pregorev adapterot od bebifonot .Ilija zaspa,a jas na kompjuter,pa da ne isklucuvam nisto mi tekna da go uklucam bebifonot vo stekerot so trofazna struja .Go ukluciv i gledam raboti .Vikam dobro e, i otidov vo wc, koga slusam BOOM.Doagam vo dnevna sto da vidam.Dobro sto kukata ne se zapali. Potoa go najdov drugiot adapter ,bidejki toj kaj Ijija e na baterii i za sreka rabotese na ovoj receiverot. Se prepotiv
RE: Како се чувствувате денес ? 3.11.2009 15:22:55
Iva
Се чувствувам преуморно и целата сум укочена во вратот. Вчера бев во Прилеп да полагам испит и за на враќање автобусот не дојде, го чекав цел саат на улица и така лошо ме продува ветерот премрзнав. Станав вчера во 5 и 30 сабајле, а си дојдов дома во 9 вечер. Сега ме боли вратот и ушето и ми сее спие.