Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 4.11.2009 10:21:38
**Tedi**
Denes sum super,na sonceto moe mu e rodenden pa taka da i da me boli nesto moram da zaboravam ke i go napravam NAJUBAV denesnio den t.e prviot rodenden mora da se pamti po neato ubavo-POZDRAV
RE: Како се чувствувате денес ? 4.11.2009 12:53:34
Enika
баш на мајка ми и реков прееска и она е цела затната...да не сме фатле свински грип пу пу не дај боже...ама мн луге ми е жалат дека се настинати...затоа пазете се
RE: Како се чувствувате денес ? 5.11.2009 10:51:33
Еца
не можам да се освестам, во живот вака не сум била поспана, дали дека се будам почесто во текот на ноќта да кога ќе заспијам како во транс да па'замј, ама знам дека наутро глават ми е како тапан и очите ми тежат ама ви објасниц, а онака супер сум.
RE: Како се чувствувате денес ? 5.11.2009 10:54:08
Maca25
Поспано.
Цела ноќ ја поминавме будни, со плачки, кенкања и сл -Нина имаше температура 38,9. Сега има 38 ама е супер. изгледа и растат нови заби. Не сака ништо да јаде, само пие чајче или сокче и сака да е кај мене во раце. Мила на мама!!
RE: Како се чувствувате денес ? 5.11.2009 13:10:14
Enika
mami neznam koe sonce bilo ja ne go gleam...mene glava a od vcera me boli i ne prestana, pocnav so fervex-i da se lecam ama ne ide...nit se razboluvam nit sum zdrava...ke umram znaci