Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 5.11.2009 14:29:02
mami
значи времево ако не те утепа никој нема...Еника, па сабајле имаше толку убаво сонценце и моиве биле надвор цело време..а сега се стемни па си помислив дека е време да си одам дома и да, кревам рака за ремонт
RE: Како се чувствувате денес ? 7.11.2009 14:18:33
Bogdancanka
Денес се чувствувам катастрофа ех од моја луда глава земав да прскам пипс за муи и насекаде додека се убаво да напрскам се угошив и повракав сега мислам глава ке ми испука,ех луда глава мислев со повеке пипс сите муи ке изумрат,па умираат и со малку али јас ајде повеке луда глава........
RE: Како се чувствувате денес ? 8.11.2009 16:00:46
Еца
Па добро сум со оглед на тоа што Мартина ја боли стомак и цело време сум со неа. Што бидна работава не знам И правев чај од нане. Се мислам дека и е од вариво зелка вчера што јадеше
RE: Како се чувствувате денес ? 9.11.2009 11:43:40
Enika
pospano vcera do 2 nemozev da zapsijam, sabajle moive ko nu kafic da bea muabeti na set glas use od 7 sabajle, i posle sum aspala pak i sea sum epten koma...a vremevo use poveke me utepuva
RE: Како се чувствувате денес ? 9.11.2009 11:58:30
arh_diz
Cela nok se budev na nekoja kola i se vklucil alarmot izgleda site slusaa osven toj sto trebase cela nok svirese alarmot ke zaspijam ke se probudam sega sum za nikade .
RE: Како се чувствувате денес ? 10.11.2009 15:08:17
mis.
Денеска ми варира расположението.Кога ќе ми текне дека утре славиме двоен роденден за двете наши ангелчиња пукам од возбуда и радост но кога ќе се сетам дека ја нема мајка ми за да го споделам со неа оваа моја радост срцето ми се кине и веднаш паѓам во депресија.