Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
za vrednite rr-ki.E sega uste nekoja domakinka da pise recept za parmak zosto do sega ne sum pravela,a nemam mnogu iskustvo so testo I mi trebaat tocni merki godinava so 1vi maj izleti I sedenki zaboraviv da poracam,pa sega sama ke pravam pa mi treba recept
Da ti kazam,uzivam vo rabotata..Mnogu smiruva a i mnogu mi e merak koga ke gi dadam i na site im se dopagaat.Najinteresno e sto site gi cuvaat moite jajca,zal im e da gi frlat...Do lani pravev i so cirkoni ama pa da ne bidam dosadna si vikam aj da smenam nesto...Ke vi pratam sliki...Pozdrav
Уште не сум почнала со подготовките, а баш ми се јави желба, малце за промена, ама чекам прво да средиме некои работи, па тогаш да вадам велигденските украси, да не ми дојде дупла работа. Се мислам и за пченицата: 1-2 недели претходно си велам е доволно за да порасне?
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Миана, еве тука пишав за тревата. АМа јас до сега не сум ја искористила за ништо. Ја чувам како украс, да има нешто зеленко за Велигден, и потоа ја фрлам.
И јас од се најмногу го обожавам фарбањето јајца. Годинава се мислев да екпериментирам малку и да ги фарбам природо, без вештачки бои, со овошје и зеленчук ама некако се откажувам од идејата. Многу комплицирано ми изгеда, еден куп тенџериња, мириси, па којзнае какви бои... Ајде ако сте фарбале кажувајте, се исплати или не.
........ Здраво јас сум нов член на форумов. Многу ми се допаднаа вашите декорации од претходните години па решив и јас оваа година да декорирам за Велигден. Ставив некои слики како ми испаднаа декорациите, само не сум сигурна дали правилно ги поставив. Доколку не се гледаат ќе ве замолам за помош како се ставаат слики
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 14.4.2014 14:28:47 >
Пале 86, еве ТУКА КЛИКНИ има тема со упатства како се поставува слика. ДОбредојде на форумот, и ајде чекаме да ги видиме твоите слики, па сигурна сум дека и ние ќе добиеме некоја нова идеја.
И јас го обожавам ептен ритуалот на вапцување јајца.Овие години ги вапцував строго црвено,ама сега ќе ги вапцувам во повеќе бои.Па и ќе пробам да ги украсам.Сакам да ми бидат разнобојни и светкави.Едвај чекам да дојде денот за вапцување на јајцата. А и синко уште сега се токми да ми помагал ха ха и тој е ептен обземен од еуфоријата околу вапцувањето.
Фала многу. Да сама ги исплетев. Најпрвин ги видов на интернет и ептен ми се допаднаа и почнав сама да плетам и полека ги усовршив. Исплетев околу дваесетина, но само овие ги „облеков“ испразнети се. Другите ќе ги „облечам“ кога ќе ги исфарбам.
Преубаво! Јас па немам ич талент и фантазија да направам нешто вакво. Алал да ти е. Јас си местам неколку кошнички велигденски и зајчиња и оние купечки јајца-украси на стапчиња што се. А види што убаво е кај тебе со своја рака украсено и уникатно :)
Пале, навистина прекрасно изгледа се. За плетените сигурно треба многу трпение и труд. А и овие другите со конец на балони ги правеше? Ги имам гледано на интернет и сакав и јас да направам, ама не знам какво лепило се употребува. Како ги правеше, те молам сподели со нас, да не ги утнам барем.