|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
29.5.2014 11:27:23   
Defne90 RR
Добар ден женски и од мене гледам нема што нема овде,па ќе си земам од се по нешто. user posted image Тања баш убаво што се враќаш и ете почна повторно со частенките овде.Ви посакувам побрзо опоравување меѓу другото.Па имајте убав ден,изгледа денеска повторно ќе врне кај нас е стемнето и небото е цело со облаци а и силен ветер се раздувал. user posted image Ништо и онака немав планирано ништо посебно ќе си седам на пц и ќе си се дружам со рр.user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1701
29.5.2014 11:34:20   
Melanija RR
elenak RR моја пријателка од тој крај отиде и за панаѓурот, изгледа баш е супер user posted image

Defne90 и кај нас облачно кај и да ќе ,,врне врне,,user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1702
31.5.2014 23:10:37   
mama_06
Добра вечер невести. Ама ми недостигавте да ви кажам право. Синковциве заспаа па сега едно old fashioned coffee да се напиеме. Јас многу го сакам мирисот на тазе мелено кафе и еве има за сите
user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1703
31.5.2014 23:34:17   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06

Добра вечер невести. Ама ми недостигавте да ви кажам право. Синковциве заспаа па сега едно old fashioned coffee да се напиеме. Јас многу го сакам мирисот на тазе мелено кафе и еве има за сите
user posted image

Мамичке_06 и ти ни недостигашеuser posted image user posted image Каде ни се изгуби?? Како и секогаш махер си за убави кафиња,да ти кажам право како ме стрви уффф дури и мирисот се сеќаваuser posted image user posted image Ќе пијам едно па што сака нека биде,ќе дежурам цела ноќuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1704
31.5.2014 23:47:06   
mama_06
Напиј се и на здравје да ти е. А кафето не е само пијалок од боговите, туку и институција. Е, имам тетин кој исто така е кафеџија и богами воли да попије ракија па си направил некоја ракија со зрна кафе( не ликер). Тоа ти е македонско 2 во 1.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1705
31.5.2014 23:49:45   
Defne90 RR
Се пријавувам и јас за кафе.Мене пак ич не ми влијае на сонот,ако сака и десет да испијам ако ми се спие ќе си заспијам.user posted image А сега и со апчињава што ги пијам ми паднал притисокот,едвај гледам ама кафе на рингераја мора да се испие.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1706
31.5.2014 23:54:43   
deluxe

Напиј се и на здравје да ти е. А кафето не е само пијалок од боговите, туку и институција. Е, имам тетин кој исто така е кафеџија и богами воли да попије ракија па си направил некоја ракија со зрна кафе( не ликер). Тоа ти е македонско 2 во 1.

user posted image user posted image user posted image Алал да му е на човекот.Богами ние Македонциве сме големи умови,само не не ценат ичuser posted image
Јас сум кафеџија гоолем.Вчера вечер ја претерав со кафиња,и заспав сабајле во 4user posted image user posted image А инаку ни мене не ми делуваше на сонот,ама сега стареам веќе,оправдано еuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 31.5.2014 23:55:09 >

Непосредна врска до пораките: 1707
31.5.2014 23:55:55   
mama_06
Шо мака имаш бе Дефне па до апчинња си стигнала?

А делукс, јас исто немам мака да пијам кафе во кое било време,ама овој мм ретко ми пие кафе, па му викам ќе ти купам електронска цигара барем заедно да пушиме бе брат и сам ке бараш кафе.

< Поракaта ја уредил mama_06 -- 31.5.2014 23:59:33 >

Непосредна врска до пораките: 1708
1.6.2014 6:49:59   
Defne90 RR

Шо мака имаш бе Дефне па до апчинња си стигнала?

А делукс, јас исто немам мака да пијам кафе во кое било време,ама овој мм ретко ми пие кафе, па му викам ќе ти купам електронска цигара барем заедно да пушиме бе брат и сам ке бараш кафе.

сега видов постот мама.Епа маки прекинуваме со доење затоа пијам бромергон.Божем си викав природно да си сопре ама...туку верувале или не јас сум станата во 04 сабалје.Ова малово дека се уште не е навикнато да заспива без цице протестираше што протестираше,и кога виде дека нема да добие си стана и си се заигра.И сега јас си дремам пак на компјутер.Тука ај кога веќе сум станата да ставам и кафе да се подосвежиме малку.Мене не да ми треба...
user posted image

И мојон ги остави пред некое време цигарите и сега кога јас пак почнав да си димам,тој исто ко твојот мама не сака да ме дружи со кафе.Хе хе ама мене не ми пречи и сама да си пијам.user posted image

Какво стареење бе делукс па во најубавите години си,не џабе викаат триесетите се најубави години за жената,и тогаш таа зрачи со најголемата сила енергија и убавина.user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 1.6.2014 7:02:58 >

Непосредна врска до пораките: 1709
1.6.2014 14:10:20   
deluxe
Дефне кафенцето си го спремила од посабајле,ама јас сега после ручекот ќе шмркнам едно преку цевкаuser posted image user posted image И мм не пуши,не пие кафе,сега му викам уште на шипка да почне да врти user posted image user posted image user posted image Ептен се задомаќини,а јас уште што не сум се распила алкохолиuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1710
2.6.2014 12:52:05   
Melanija RR
Понеделничка лефтерност user posted image каде е кафето?mama_06 стварно и тебе те немаше user posted image да не се повтори

За трудните
user posted image
а нас другите
user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1711
2.6.2014 12:54:59   
LoveableMe RR
Сакам кафееееееееееееееееuser posted image , Меланија баш убаво ќе ми дојде, а јас еве да послужам од новиот сладолед на Долче и Габана, само не знам каде го креираа, бидејќи мислам затвор треба да лежат за прикривање данок. user posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1712
2.6.2014 12:57:50   
Melanija RR
А јас сакам сладоледдддддддд user posted image долче и габана се закон во секоја варијантаuser posted image
ЗА вечера си имам од ефтинките од КАМ ама сладолед е сладолет кога го крие тој Долче user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1713
2.6.2014 13:52:35   
miana
Добар ден и од мене женички...Ви посакувам убав ден...Сладоледов изгледа примамливо user posted image

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

Непосредна врска до пораките: 1714
2.6.2014 14:04:02   
Bethany
Добар ден и од мене!
И мене ми изгледа примамливо сладоледов, мислам дека само на сладоледот можам да живеам преку лето.
Ама ќе пукнам веќе, не можам и не можам да ги симнам тие 4-5 килца, зацементирани ми се мислам, ептен треба да вежбам, да умирам од вежбањето, и да јадам пола од што јадам за да видам некој резултат, ама џабе е се кога ми преседне сето тоа. user posted image
Па ко да немам други обврски само треба да вежбам, да се потам, душа да ми излева на нос, па да се туширам и фенирам секој ден и цел ден помине за јас да ослабнам... уф не може! немам толку време во денот, ме оптеретува! Ќе бидам дебела и " среќна " user posted image
Уф, дај го сладоледот да ја убијам тагата user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1715
3.6.2014 9:21:00   
Tanjat7880
user posted image
Devojki,dobro utro,denes sakam da se napieme kafence vo ime na site nashi sakani koi go napushtija ovoj svet,ete da gi spomneme...

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1716
3.6.2014 10:29:36   
Bethany
Ова е кафенце само за Михаела user posted image Ајде доаѓај user posted image

user posted image

Уште нешто да не треба? Само кажи user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany -- 3.6.2014 10:31:23 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1717
3.6.2014 10:33:20   
Mihaela 2010
Ooooo srcka ti blagodaram najvise,i ti mene mnogu mi nedostigas,i da znaes ke si se napijam so slast sega ke si napravam edna pauza,i bas ubavo ke mi dojde
Drugo ne bi posakala nisto ,ama da znaes dolznik sum ti

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1718
3.6.2014 10:44:56   
Bethany
ах должник... должник едно кафе и сладолед може, ама право, природно, оригинално user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1719
3.6.2014 11:19:16   
LoveableMe RR
Ќе земам од двете кафиња, кафе и е кафе, а друштвото пак уште повеќе значи.user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1720
3.6.2014 13:29:46   
mama_06
Ај ке ве молам за линк на тема за тантруми, ноќни стравови кај деца. Фала.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1721
3.6.2014 16:49:02   
Melanija RR
mama_06 тема за тантруми при пребарување ми ја покажа оваа Напади на бес кај мали деца и баш во последните два поста се спомнува тој поим,а како ноќни стравови кај деца има статија Ноќни стравови кај децата=ТУКА ,незнам дали тоа ти требаше

Кафе снемало ииииии
Ајде денес ми е именден па јас частам виртуелно ( а во реален живот сум по потекло егејка user posted image )
user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1722
3.6.2014 17:14:05   
Defne90 RR
Ајде меланија и тебе нека ти е вечно името и со здравје да си го славиш празникот уште многу годнини.Јас земам и од сладоледот и од кафето.Поспана нешто сум многу па да се подрасонам малку а и да се заблажам.user posted image Денеска празнично што убаво колку ризии паднаа на форум.user posted image Поздрав женски и мајте убав и пријатен ден.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1723
3.6.2014 22:37:28   
mama_06
Вечно да ти е името Меланија РР и фала за линковите, сега одам таму. И да ве прашам, се породи ли везилка?

Непосредна врска до пораките: 1724
3.6.2014 22:52:23   
mommy_angels RR
Mеланија да ти е вечно името,сладоледот вкусно изгледа,после напорниов ден,мелем за душа
Мама 06 ,Везилка роди мало маже,сега се гушкаат по дома

Непосредна врска до пораките: 1725
Страница:   <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?