|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  69 70 [71] 72 73   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
9.6.2014 8:21:05   
AneLav RR
Добро утро јас сакам да ве частам појадок и кафе денес одамна не сум била во кафематов па да не ме заборавивтеuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1751
9.6.2014 8:46:36   
Defne90 RR
Добро утро и од мене млади невести,денеска како сте user posted image Го испланиравте ли денот user posted image Јас без план работам како и секогаш,што ќе дојде тоа. До после кога ќе станат децата сигурно ќе излеземе и на прошетка до парк,да се поизнатрчаат малите.user posted image

Баш сега си го испив и првото утринско кафе,ама ќе си земам и од овде јас ептен сум кафедарка,можам да испијам повеќе кафиња во текот на денот,секако кога би имала време де.А сега имам на претек,додека децата се уште спијат.user posted image ПОјадокот чиста петка,си земам и од него.user posted image Ане лав какво заборавање,ти само почесто вака да не дружиш овде user posted image

Па ајде полека да се започнува со обврските за денес и да му ја излегуваме надвор,вакво сонце тешко дека некоја ќе задржи дома.user posted image ПОздрав и имајте убав ден. user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1752
9.6.2014 10:13:48   
Tanjat7880
E konecno dobar den I od meneuser posted image
Samo shto se vrativ od pazar,lele sonce pecenje,me mavna vo glava,sega na red e od nego da se zalamuser posted image
Jas konecno ZAVRSHIV so majstori(veruvale ili ne) I sega razmisluvam da se spremam za edno vikendce vo makedonijava ni,za istoto mnogu ke mi treba Defne a prashanjeto ke go postavam vo tema VIKEND!
user posted image ima nekoja za sladoledce?!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1753
9.6.2014 10:19:37   
AneLav RR
ОООООО, јас ќе си земам едно сладоледче обавезно. Едноставно обожувам сладолед..user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1754
9.6.2014 12:11:42   
LoveableMe RR
И јас си земам и кафе и сладолед, баш ми треба вакво нешто денес....

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1755
9.6.2014 14:19:50   
Melanija RR
Јас сакам од се user posted image некако се на лево ми тргна палентата ми излезе многу,М едвај малку јадеше, па зејтин ми прсна во око,па со нож се исков на прст.... да средам уште ручек за М и не влегувам во кујна до утре зошто ќе изгинам ако продужам user posted image
Се читаме user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1756
9.6.2014 15:04:04   
Felly RR
Меланија, како помина со ручекот? Да не те мислимеuser posted image Јас едвај најдувам време за РР, ама ај уште еден/два дена ќе издржам, После ќе биде друго. СИ земам едно сладоледче, оти стварно ми треба освежување.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1757
9.6.2014 15:22:48   
mama_06
Ручек за вас прекрасни невести
user posted image
Торта од кебапи. Divine!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1758
9.6.2014 17:30:31   
princessa
ау мама_06 многу ме настрвиuser posted image . Веднаш би изела едно парче па и со една чаша пиво на овие горештиниuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1759
9.6.2014 23:45:57   
Snowhite RR
Сите за гоρештини збоρувате а јас да ви κажам κаκво невρеме сум начеκала не можевме од κола да излезиме да се пρибеρиме, седевме и чеκавме да пρевρни и ај малκу се подсмиρи и му виκам на М ајде пρво тебе да те однесам и го однесов него и само што тρгнав по Ј κога почна паκ силно и жива вода ме напρави и сега ни ваму ни таму, таму М сам ми е стρав да не излези надвоρ по мене, ваму κаκо да излезам со Ј силно вρни и плус дуваше а таа паκ κо тт да имаше, уште ова ми фали си ρеκов, почеκав уште малκу и ја завитκав нејзе во ќебе и со тρчање влеговме. Е таκа патешествија со вρеме невρеме

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1760
10.6.2014 5:09:34   
bucko mal
A zencinja pocna toplo vreme,pa odmori,meraci vashi.Kako kaj vas se zatopluva kaj mene se zaladuva, istura vrne vo tri popladne uklucuvam svetlo brrrrrr.
Tuku ova so majstorive da otvorime edna tema za zalbi I poplaki od majstori I oni od nas moze da se zalatuser posted image
Nie nekako za kujnata se dogovorivme a za drugi raboti odvaj majstor da se najde,kako za bes pari da gi vikas da ti rabotatuser posted image
Ajde stavam kafeuser posted image

user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1761
10.6.2014 7:54:03   
Felly RR
Леле СНоу и јас го начекав невремето, а точно тогаш требаше на работа да одам. Не ми се вадеше колата - и подобро, оптосле ми кажа таксистот дека и тој вртел преку некоја друга улица, за да дојде, оти почнало вода да му влегува во колата. Некои коли биле поплавени до прозорците. Страшно, ама среќа за брзо заврши. Важно јас си зедов два пара чевли, зошто и низ дворот не се поминуваше, за до таксито.user posted image
Сега ајде овој ден ан убаво да ни тргне, честам кафе и појадок, за сите има по нешто.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1762
10.6.2014 9:23:16   
sandriana RR
Одличен избор Фели, за трпезава - вистински појадок user posted image ЈАс се послужувам, ми се ближи време за оброк user posted image .

Блазе школарците, денес им започнува распуст, ја би да се вратам во тоа време user posted image .

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1763
10.6.2014 9:27:46   
LoveableMe RR
Bucko и Felly, ќе се послужиме од изволтево секакоuser posted image , убав избор и добро за утрински појадок/расвестување. Имајте убав ден

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1764
10.6.2014 10:09:38   
princessa
Ајде да се послужиме, сега пијам кафе откако исчистив дома. Немам вече сила за ништо, и двете деца болни, цела ноќ станување и оп во 5ипол конечно будниuser posted image user posted image user posted image . Па и дожд врне па и секакво...Што да се каже, туку ај да си појадуваме, колку убава трпеза има па да се надевам дека подобро ќе биде.
Поздрав женски, имајте убав денuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1765
10.6.2014 10:18:53   
Tanjat7880
user posted image
CASTAM,zavrshi shkolskata godinauser posted image Site bolesti I neprijatnosti neka ostanat kaj nea a nie da si imame ubavo leto!!!

Непосредна врска до пораките: 1766
10.6.2014 11:19:33   
Bethany
Јао Тања, јас ќе се почестам во тоа име!
И мојот синко е на распуст, ама од градинка user posted image
За болестите не ми збори, еве јас пак сум болна user posted image Прво едно месец дена влечев некоја настинка, болка, главоболка, грлоболка, после 10 дена пак исто се чувствувам сега! Секогаш имав добар имунитет, што е сега немам појма.
Те прочитав во друга тема, Впечатоците од училиштето, и во прилог на твојот пост кажувам ова.
Па и синко ми, ај тоа ќе пишав во друга тема...
Така... не се давам, ама ми иде да пукнам! user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1767
10.6.2014 11:30:56   
Tanjat7880
E Bethany,decata ni nosta razni virusi I bakterii I nie se grizime za niv a voopshto ne vnimavame na sebe,fakjame isti bolesti koi kaj decata pominuvaat za cas a nas dolgo ne drzat.Zatoa napravi sok za deteto od istiot I za tebe,daj vitamin na deteto zemi I ti,cajot isto I taka,morame da mislime I na nas!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1768
10.6.2014 11:45:21   
Bethany
ахх во право си, ама баш тоа не правам, најлесно ми е да се напијам парацетамол за да можам да функционирам и витамин Ц набрзина user posted image
А овошје свежо не си земам, од што го мислам синко не ми се ни јаде, се нешто набрзина, се за него. По цел ден одам и него го хранам, нема време за мене... ајде ете сега ќе се напијам нешто право витамински user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1769
10.6.2014 19:04:07   
Yummy Mammy
Женички, сакам да ве поздравам сите, и стари и нови, и да се кандидирам за најНЕактивен форумџија за 2014. user posted image

Добри сме сите, да не не мислите, кој повеќе кој помалку (нормално на децата супер им е, а мајкава кај и да е на јога и медитација ќе заврши).

И еден прдлог, да се направи РР апликација или да се подобри нешто на сајтот за полесно да се отвара од телефон. Јас компјутер веќе воопшто и да не товарам, а со телефон мака мачам да се логирам тука, па уште и ако сакам да напишам нешто.... Пих, отидоа 2 саати за 2 реченици user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1770
10.6.2014 22:03:31   
Snowhite RR
Јами мами ρадувај се аκо завρшиш на јога и медитација, јас се плашам да не завρшам на неρвноuser posted image
Леле ова ниκаκво вρеме значи, де вρни, де сонце, Јана и денесκа со тт, моρав да ја носам на леκаρ и стандаρд гρлото, стандаρд алмацин сиρуп, цела зима ја поминавме не отидовме на доκтоρ сега сеκој месецuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1771
10.6.2014 23:56:23   
Melanija RR
Yummy Mammy те мислиме ама не те бараме зошто знаеме дека си тука и кога можеш ќе пишешuser posted image
За најнеактивна оправдано може user posted image
Ноќта останува за нет user posted image па вака опуштено само ова
MOJATA SERENADAPerformed by Goce Nikolovski

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1772
11.6.2014 8:00:51   
AneLav RR
Ајде еден ваков појадок и кафенце за сите ранобудни user posted image
user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1773
11.6.2014 9:27:58   
AnnaMolly RR
Добро утро женски! Јас да си се пожалам, некој ми го хакнал профилот на ФБ и сега во следните 24 часа недостапен ќе ми биде :(((((
Успеав да си го повратам, ама поради безбедносни причини морало да се чека 24 часа.
Да си знаете сите што ме имате на ФБ дека ако ви стигнале некои глупости од мое име, не сум јас user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1774
11.6.2014 9:41:26   
princessa
И јас не сумuser posted image . Фејсбукот го баталив пред скоро три години и не му се враќам.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1775
Страница:   <<   < Претходна страница  69 70 [71] 72 73   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  69 70 [71] 72 73   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?