|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
3.6.2014 22:55:47   
mama_06
Нека е живо и здраво, среќно и весело! Им ја посакувам цела среќа што постои.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1726
4.6.2014 9:44:46   
nataly86

Нешто ми се успавте денес нема кафе кој да свари...ајде еве едно од мене
user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 4.6.2014 12:10:39 >

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1727
4.6.2014 10:54:57   
LoveableMe RR
натали, јас ќе си земам, ооо мерациuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 1728
4.6.2014 11:23:32   
Defne90 RR
добар ден,како сте денес.Кај нас врне уште од изутрина,тмурно е и студено.Нама ни денеска прошетки.Туку викаат од утре ќе се затоплело и ќе престанело да врне,па да се надеваме.user posted image Ајде и јас земам од кафето уште немам пиено от сабалје.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1729
5.6.2014 8:59:59   
mommy_angels RR
Гуд морнинг лејдис!!!! Убав ден,ма ПРЕКРАСЕН ДЕН !!! Денес кафенцето од мене,си имам зет user posted image Синоќа сестра ми се вери со дечкото,да ни се среќни и вечни,а дада како што е редот да си послужи и благце
user posted image
user posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1730
5.6.2014 9:30:00   
nataly86
Oooo штом има повод за славење може и благо покрај кафетоuser posted image

Вечно да се среќни и заљубени младите...па и благ животот да им е како баклавата user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1731
5.6.2014 9:45:36   
Tanjat7880
OhhooHHoooo mamy pa bash ima povod za slavje,im cestitam od se srce!
user posted image Eve jas da posluzam so site saltanati,slatko,rakiicka I kafence.
Denes PAK cekam MAJSTOR I istiot PAK kasni so tendencija PAK da nedojde,vekje ovaa tragedija mi stana komicna,pocnav da se smeam od ocajuser posted image
Detuleto mi e poarno,se izmacivme mnogu I dolgo no I na tie maki im se gleda krajot I taka...aj bidete mi dobri

Непосредна врска до пораките: 1732
5.6.2014 10:04:15   
mommy_angels RR
Се надева дека се решивте од болестите Тања,ајде и тоа поминало
Туку ова трпезава само како за мајсторот спремна и сега ако не дојде барај друг user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1733
5.6.2014 10:33:04   
nataly86
Тања потполно го знам тој момент на очај а се смееш..баш и јас во моментот сум окупирана со мајстори....и се работи и на скали и дома дупли мајстори, дупли очај user posted image user posted image

Ах, што ми требаше куќа....еден стан и завршена работа...на овие куќите крај има нема....

Реченицата можеби ќе си ја цитирам за некоја година user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1734
5.6.2014 11:11:42   
Defne90 RR
Добро утро и од мене,навистина е ова убаво утро.Сонцето изгреало надвор,и гледам веќе сите се по улиците,пазарен ден е денеска.user posted image

Туку мами ајде нека е честито зетот,да им биде вечна љубовта на младите и само среќе и радост во иднина.Земам од благото да се почестам во нивно здравје и среќа.user posted image

Тања ти навистина се изнамачи со тие мајсториве.user posted image Па смени ги и не му ја мисли многу.Само проблеми на глава,така е тоа со куќите има право натали стан си е стан од вратата ништо не те интересира,а за куќа што да пишувам.И ние сме на тој пат да реновираме и екстериерот и ентериеро,се плашам дури кога ќе дојде тоа.user posted image Ајде Тањич се надевам дека ќе се среди се со мајсторите и дека ги надминавте болестите,па да не дружиш почесто овде.user posted image

Поздрав и имајте убав ден.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1735
5.6.2014 11:22:25   
Dilina
добро утро мамилки :) да ви се приклучам и јас еве од мене едно user posted image

мада јас од одамна не пијам, може едно какао :D

инаку за оние шо отишле од куќа во стан знаат што благодет е да имаш куќа. Секако станот е многу помала обврска, ама ај кажете има ли поубаво у сред лето кога со пријатели ќе се лепнеш у сред двор, па кафе, па скара, па дружба....... user posted image
Јас сум дете од куќа а дојдено у стан, и мн ми фали животот во куќа.....

Непосредна врска до пораките: 1736
5.6.2014 11:47:09   
mama_06
Оооо мами, со среќа да им е на младите, зет како мед.
А Тања, мајсторите ти се како вошки -еден оди сто води така да нема тука исклучок, сите тераат по тоа правило. И се претходниот ја утнал работата па имаш пред тебе спасител што ќе ти го порамни подот и право ќе ти ги намести плочките. Класика.

< Поракaта ја уредил mama_06 -- 5.6.2014 11:49:55 >

Непосредна врска до пораките: 1737
5.6.2014 11:53:41   
LoveableMe RR
Честитки мами да се вечни се најубаво. Частовката убаво изгледа, ќе мезнеме од се по малцеuser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1738
5.6.2014 13:46:25   
Melanija RR
mommy_angels RR честито зет, да се погоди и да ја слуша сестрати user posted image user posted image
Јас израснав во стан ама би се навикнала лесно и на куќа,моето е полесно од обратно е потешко user posted image а до тогаш ќе мкнам колилка од втори надоле и нагоре user posted image
Со некои марјстори само оштро нема зезање .
А што е со глупиов ветер у Ск???бре сонџе топло а дрва се виткаат user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1739
5.6.2014 19:10:13   
Bethany
Здраво женски.
Може ли некој да ми каже работат ли утре градинките? user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1740
5.6.2014 22:38:47   
mommy_angels RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

Здраво женски.
Може ли некој да ми каже работат ли утре градинките? user posted image

Не работат Бетани,празник им е

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1741
6.6.2014 12:04:38   
Defne90 RR
Добар денрингерајки,како сте денес.Јас конечно можам да кажам дека ме фати доброто расположение.user posted image Дали од времево дали од друго не знам.Битно уште од сабалје како сум станата,некако исполнета емоционално ептен.Ги сакам ваквите денови кога наутро сонцето се мачи да се пробие преку ролетни.user posted image

Туку што викате за по едно кафе да шмрнеме па да си продолжиме со денешните активности.user posted image Ајде повелете кој е за.user posted image И имајте убав и пријатен ден.user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 6.6.2014 12:05:13 >

Непосредна врска до пораките: 1742
6.6.2014 17:46:02   
LoveableMe RR
Убаво кафе, ќе си земам, а и денот е убав.

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1743
7.6.2014 9:11:50   
nataly86

user posted image

Ајде да Ве расонам нешто многу ми се успивате во последно време....или јас многу сум ранобуднаuser posted image Стандард пак со мајстори
user posted image

Убав ден на сите!!!

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 7.6.2014 9:18:47 >

Непосредна врска до пораките: 1744
7.6.2014 9:17:53   
Felly RR
Море станати сме одамна, ама немаше кафе, па затоа никој не се јавил.user posted image
А денов се гледа, ќе биде убав, само да можевме да шетнеме некаде.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1745
7.6.2014 9:26:13   
princessa
Јас ќе се напијам, пред малку пиев ама у грб ми заврши. Леле ако верувате јас на раат се неам напиено кафе последниве 10 месеци кога бебчо е роден, таман ќе го сварам или ќе се разбуди или ако е будно ќе почне да лудува. Е сега спие и јас ќе пијам виртуелно кафе, барем тоа можамuser posted image
Имајте убав ден мои рингерајки. Јас се надевам дека ќе остане така сончево и топло па до после да му ја збришеме.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1746
7.6.2014 9:34:09   
Dilina

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa
Е сега спие и јас ќе пијам виртуелно кафе,

Ајде добро утро, и јас на виртуелново у последно време сум навртена :D сега си доручкувам па да ви кажам утрово ќе се частам едно кафе, веќе ми е мака од уздржување :)

кој е за, изволте user posted image

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1747
7.6.2014 10:13:18   
Defne90 RR
добард ден,ајде и јас земам од кафево.и јас сум истата ретко кога можам кафе на раат да испијам.Ама тоа е со обврските околу децата,невозможно е.user posted image Е сега баш испив едно на тераса,малото се уште спие па јас искористив.user posted image Туку денеска ептен убав ден,какво јако сонце уште од сабалје.Ќе има прошетки.user posted image Ајде имајте убав ден рингерајки.user posted image

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 1748
8.6.2014 23:11:50   
mommy_angels RR
Убав викенд поминавме,шетнавме ,сонценцето печеше ,се изморивме,па замислете и кога се вративме цели два саати спиев.Во сред бел ден ,ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј!!! Празник за душа user posted image user posted image user posted image
Е сега дете во кревет,а јас си уживкам
Ајде има за сите
user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 8.6.2014 23:12:22 >

Непосредна врска до пораките: 1749
9.6.2014 0:40:05   
Defne90 RR
Аааааа мами ама се настрвив по ова ризииве,а посебно по пивцето,не џабе велат пивце за живце.user posted image Е затоа земам да не му ја мислам,баш убаво ќе ми дојде,една чаша пиво+мезе и на спиење.user posted image
Туку денес јас средував по дома мм шеташе со децата,ги немаше некои два часа сигурно,ги носел на вештачкото езеро на прошетка.Ама неделата мене секогаш ми е таква си ринтам редовно по дома.Ајде после па гости,и конечно излеговме сите заедно околу 21.Си поседовме во кафич дрмнавме по едно кафенце и правец дома.user posted image
и да си ги пофалам малите,зачи конечно да седат мирни и да не остават на раат да си поседиме.user posted image
Па и јас можам да кажам,се на се денеска навистина убав ден и убаво расположение со него.user posted image
Ајде јас ќе си довршам со ова частовките од мами и јас ќе одам на спиење.Лека ви ноќ женски.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1750
Страница:   <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?