|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
11.6.2014 9:43:58   
princessa
Ане лав баш си вредна, секој ден не служиш машала машала. Јас не одбивам ништо за кркање нит за пиењеuser posted image . Ајде и од мене имајте убав и жешок ден, тука е иначе пекол 37 степени па нека му е наздравјеuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1776
11.6.2014 9:52:56   
Defne90 RR
Добро утро и од мене,и јас се пријавувам за појадок и кафе.user posted image И кај нас е топло принцеса ама кај вас изгледа не се ни дише од жешко.Ништо седење под сенка и избегнување на сонцето,друго чаре нема.user posted image Ана моли јас си ја менувам лозинката на фб постојано и секогаш ставам лозинки ептен долги и тешки.Ајде не се секирај ќе се среди работата.user posted image Па поздрав женски и имајте убав ден.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1777
11.6.2014 22:06:40   
Snowhite RR
Абе жени да не се преселивме во Англија ние? Па што е ова ако не секој ден, секој втор врни, денеска пак, аман веќеuser posted image
Туку друго да ве прашам, како се организирате мајки што одите само прва смена на работа, во врска со правење ручек?
Јас да ви кажам, до пред да одам на породилно, одев во смени, еден ден прва, еден ден втора и кога бев втора ќе си направев ручек и за наредниот ден, ама откако се вратив на работа,одам само прва, до минатиот месец, мајка ми идеше ја чуваше Јана и таа ни готвеше, ама сега и Јана оди во градинка и нема кој да готви и никако не можам ред да фатам со готвење, се откако ќе се вратиме нешто готвиме набрзина и ручаме во 6 на одручек, некогаш си велам од претходниот ден да си направам, ама додека се наручаме, расчистам низ дома,наваму натаму и стварно ми е мака да земам да правам ручек, а и плус не се мирни да ги оставам, а откако ќе заспијаат, јас одма после нив заспивам. Еве вечерва ги легнав порано и сега правам ручек за утре, а очи ми капат за спиење, и затоа добро ми дошло некоја идеја од васuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1778
12.6.2014 8:58:16   
AneLav RR
Ај добро утро да послужам јас од кафето бидејќи мене второ веќе ќе ми биде од 5:50 сме станати па долг ќе ми биде деновuser posted image
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1779
12.6.2014 9:12:10   
LoveableMe RR
Ane, многу се развредни во последно време, браво, ќе се послужам секој ден понудава ти е од добра подобра....а тоа што сте станати од 5.00, ставај си чачкалици на очите да го издржиш денот...user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1780
12.6.2014 11:30:57   
Defne90 RR
Добар ден и од мене и јас ќе се послужам од кафето на Ане лав,уште немам пиено денеска.Па добро би ми дошло ова.Јас пак сабалје требаше да одам до завод нешто и тоа малото како ме беше гушнало,не можев да го одлепам од мене.Којзнае што беше работата,едвај се откачив.user posted image Дури сега се прибрав,ама надвор жешко па тешко.Не се излегува дури.Ајде ќе си се свежиме по дома пред пц.Поздрав женски и имајте убав ден.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1781
13.6.2014 7:54:44   
AneLav RR
Ајде добро утро. Денес малку поинаков леден појадок и чашка ладно кафенце.... Ме поттикна жештината од утрово пекол беше на тараса кога простирав алиштаuser posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 13.6.2014 7:55:49 >

Непосредна врска до пораките: 1782
13.6.2014 9:55:55   
Dilina
Ане лав, како шо сум по благото насабајле ова сладоледчево уф уф... а и се разбудив препотена супер ќе ми дојде :) а инаку ти во 6 ли стануваш user posted image jaс никогаш не сум станувала толку рано, ама сега некако последниве месеци се будам у 6, изгледа ќеркава моја уште од утроба покажува дека ќе е ранобудник user posted image
Ајде добро утро на сите сегашни и идни мамички.
Утрава се супер ама денот после и жештините бреееј за ништо не е... ама ајде домче ќе си седиме и со рр ќе се дружиме :)

< Поракaта ја уредил Dilina -- 13.6.2014 9:58:00 >

Непосредна врска до пораките: 1783
13.6.2014 10:02:54   
Defne90 RR
Добар ден женски,јас баш сум за еден ваков сладолед,да ме подразлади на овие горештиниве.user posted image Ане алал ти вера почна секое сабалје да не изненадуваш.user posted image Па можам да ви посакам само пријатен ден и убвао да си го поминете со своиите најмили.Јас поручок нешто до лекар треба да тркнам и после заедно со мажле и децата ќе му ја дувнеме надвор.Ќе си чекаме сега да подзалади де,на ова пеколно сонце кај ќе одиме.user posted image

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 1784
13.6.2014 10:10:10   
AneLav RR
Дилина спиј си душо додека можеш зошто ќе стануваш и по сто пати во ноќта кога ќе излезе бебушот и ќе наоѓаш сила и по жештина и по мраз студено времеuser posted image Ај сега те частам една лимонада за да се освежиш и кој сака нека се послужиuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1785
13.6.2014 10:42:04   
AnnaMolly RR
Денес ми е најубавиот ден во годината, Филип полни 4 години! Не ми се верува колку брзо летна времето и од мало црвче стана големо маже!
Повелете, да почастам малку да се облажиме :)
user posted image
user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1786
13.6.2014 10:59:59   
Dilina
Среќен роденден на Филип :) денес да биде највесело дете, а и цел живот натаму... :) Филип ми е мн мило има оти брат ми се вика така. Најубаво машко име, да е жив и здрав :)

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1787
13.6.2014 11:25:39   
Defne90 RR
Нека му е среќен роденденот на Филип и само среќа и успеси во животот да го следат.И секако да ги направи мама и тато најгордите и најсреќните родители на светот.user posted image user posted image Ана моли ептен си се потрудила околу роденденот на синчето,па земам и јас од частовките.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1788
13.6.2014 15:07:25   
mama_06
Еве да се разладите
user posted image

Јса ке си сварам македонско, овие модерниве кафиња за мене се детска радост`

Непосредна врска до пораките: 1789
13.6.2014 17:48:22   
Melanija RR
Важно да е кафе не бирам user posted image
Бре времено ме убва ниту да излезеш ниту да не излезеш незнаеш што ќе те најде по пат, со мало бебе или дете навистина е тргни застани незнаеш кога ќе спука user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1790
14.6.2014 7:45:07   
AneLav RR
Со оглед на тоа што синко стана уште во 5:30 ч. ама успеавме некако да полежиме до 6:45 додека да стане дада се чудам што кафе да да ве послужам денесuser posted image Ај нешто појако...
user posted image
LavAzza ми е омилено кафенце секое утро го пијаm јако е па кој сака нека си се послужи...
Мислам на кој му требаuser posted image

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 14.6.2014 7:47:23 >

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1791
14.6.2014 8:41:42   
Dilina
Јас кафенце наабајле избегавам, ама убаво што нудиш, ако ништо др очи ќе исплакнам :D ајде добро уто и од мене, Ане синчево твое ранобудник :)

Еве и јас се разбудив веќе со некои обврски по дома, па сега малце доручек и ќе го разврземе денот :)user posted image

Непосредна врска до пораките: 1792
14.6.2014 10:49:37   
Defne90 RR
добар ден и од мене,јас да ви кажам право не сум ни спиена ко што треба.Поголемиот син качи температура вчера,и цела ниќ го проверував.И јас исто сум станата во 5 насабалје,ама дека на синко му беше лошо и кутриот дури повраѓаше.И сега сум жива ненаспана.Сега отидоа на лекар па чекам да си дојдат и да ми кажат што му рекле.user posted image Ама си се прашувам како на ова топло време успеа синко мој да се разболи.Сега наместо да си играме надвор ние ќе треба недела ипол да се убедуваме да пиеме антибиотици.user posted image А што е уште полошо,бевме исто така болни пред месец ипол со јак антибиотик. user posted image
Абе главата веќе не знам кај ми е да ви кажам право,се да се имало по нешто.user posted image Ајде земам на брзина од кафенцето и отидов па и малиот стана,да го пресоблечам и да го нахранам.
Ајде женски поздрав.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1793
16.6.2014 12:10:29   
Melanija RR
Понеделнички празно а несмее таква ќе биде неделава user posted image Defne90 се надевам добро е синчетоuser posted image старо ново што има се спремате ли за одмор

user posted image
user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1794
16.6.2014 12:20:57   
Dilina
Дефне денес не не поздрави, се надевам дека е ок синчето... Јас како мала кога ќе качев темп обавезно повраќав.. а и променлив е периодов сега со времево, де врне де сонце грее... и мене ме чека тоа, а и можам да замислам кој стрес е за родител кога ќе му настине детенцето... :(

Него, ајде добар ден на сите, јас сум станата од покасно, кафе не пијам како и обично, ама почнува за турско да ми течат лиги... се мислам дал да пијам ил да не пијам... пиев пред два дена, па пред четири... сега почна душата да ми бара, а у текот на бременоста неможев да смислам било какво кафе

user posted image

уффф лиги течењње.... ајде послужете се, јас ќе се воздржам уште малце user posted image

Непосредна врска до пораките: 1795
16.6.2014 12:49:26   
Melanija RR
Dilina како и досега пиј си какао ама ете не неколку дена и црно кафе не е штетно само стави помалку кафе, почасти се и капучино.Јас сега активно надокнадувам црно(турско) кафе
Еве повели
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1796
16.6.2014 12:55:01   
Defne90 RR
еве ме дилина,да ве поздравам,фала за грижата,инаку доbар е синко,не знам што вирус беше тоа еден ден температура имаше и повраќаше и толку.Сега сме на антибиотик,ама добар е нема ни температура ниту повраќа.user posted image Инаку јас од сабалје да ви кажам право немав време ни да јадам а камоли пак време за кафе да оддвојам.user posted image
Абе денеска не знам што им е на децата мои цел ден пиштат и се караат по дома,и секое со своите желби.Да не знаеш на кое да угодиш попрво.user posted image И да ви кажам право грло ме заболе и мене од викање по нив.user posted image Понекогаш ко мали ѓаволчиња се однесуваат.Само да се направи некоја белја и пакост и да ми водат инает.user posted image
Поголемиот сега излезе надвор,малото е до мене и чека да му пуштам песни на компјутер.Така да јас изгледа пак ќе морам да станам.user posted image
Ајде да го фркнам на брзина кафенцето и да започнувам со обавезите по дома.Поздрав женски и имајте убав ден.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1797
17.6.2014 10:46:37   
AneLav RR
Ех, никој не почастил кафе утрово, сите сте се успале,времево само за спиење е.... Ај јас да си почестам денес малку поинакво афродизијачко кафенцеuser posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 17.6.2014 10:51:25 >

Непосредна врска до пораките: 1798
17.6.2014 14:46:32   
Dilina
И вчера и денес ргнав по едно турско.
Ајде добар ден, малце покасно... доручек си јадев, сега и ќе ручам веќе. Мажле фати дамла по доктори и по социјално да ме оправа....

Убаво е времето иако врнеше, јас метеопат чим сум добро се надевам и сите вие сте ведри user posted image

Ане фала за кафенцето и смоквите
од мене еве уште афродизијак па вечер пазете шо правите user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1799
17.6.2014 14:51:08   
LoveableMe RR
Јас ќе си земам од се, убаво послужувате денес, сакате вечер парче сите да направиме, ха ха хаuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1800
Страница:   <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?