Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Утре во Бебешки приказни на Журнал гледајте ја борбата на нашата Еца и преслатката Мартина со алергијата на млеко и млечни производи од која секако излегле како победници. Со свои совети се вклучува Д-Р Наташам Јаковљевиќ дерматоалерголог.
Драги мои утре по прилогот со Еца очекувам коментари од сите што сте колку повеќе толку подобро истите треба да му ги покажам на уредникот и ве молам пишете дали гледате на зулу од раб или од дома. фала
Ги гледав бебешките приказни. Наташа многу ми се допадна, значи секој твој прилог е направен со душа Апел до Сител тв дајте и повеќе време на Наташа, одвојте повеќе време за нашите сонца, за нашите дечиња.
Јас го гледав прилогот на Елена за атопичен дерматит, преслатки сте. Незнаев дека има секој вторник и сабота, еве сега видов но би сакала да ги видам и другите прилози, ако поставите линк супер би било, тука во темава најдов само еден линк кај што е интервјуто со основачот.
RE: Бебешки приказни на Журнал 11.12.2009 12:52:49
Еца
Утре во Бебешките приказни снимен е прилог за склопување на нови пријателства на детето. Прилогот е направен со Ива и Михајло, а се појавува и неговата најдобра другарка Мартина Гледајте Бебешки приказни утре од 7.30 до 8 часот, точен термин не знаеме. Чекам коментари!
за Наташа, прилогот беше многу убав. Навистина многу ми се допадна. И ива многу убаво си зборуваше, и глумците беа одлични мислам на Михајло, Мартина и Тео и се беше убаво. На психолот многу ми се допадна реченицата: "Родителите треба да спуштат на нивото на детето и да си играат со него"
јас и Мила специјално станавме урово да го гледаме прилогот на Наташа. Браво Наташа, убаво склопено, интересно, поучно Ива, Михајло, Тео,па и Мартинче.... а бе треба да ве ангажираат во Журнал, како да секој ден сте пред камера! Многу бевте сите убави!