Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
И јас гледав и се изненадив колку добро се беше вклопено. Искрено не очекував дека вака убаво ќе испаднеме. Фала ти Наташке . И фала Ви на сите за убавите зборови.
Денес во бебешки приказни ќе оди прлиог сниман пред да почнеме соработка. Еве јас ги чекам бебешките приказни да видиме која тема е опфатена. Гледајте и вие и чекам коментари
Анушка прекрасна беше леле со каква радост ја гледав емисијата прекрасни бевте а мала е супер честитки за прекрасната емисија браво, браво, браво лепотици
ама сте биле бе од РР оеганизирани!!!! А јас мислев никој не не` гледа. Ви благодарам на убавите зборови!!!! Ајде, организирајте се да се видиме сега поскоро во живо! А ти, Богданчанка... доаѓај во понеделник на дружба! По автопат си побрзо кај мене отколку некоја РР-ка од Ѓорче, на пр. П.С.: а кога и дали ќе ја има мојата Мила на ЈуТјуб?
Анушка да беше за нешто друго тешко да станам али за емисијата стнав без проблем дури и мажле ми се чуди зашто ме знае каква санка сум И уште еднаш да те пофалам прекрасни бевте и браво за вашето семејтво секој може да се огледа на вас,еве јас лично би сакала големо семејство и не сме баш мало ние сме три деца али мама се седум и кога се собираме за нешто свадба или слично прекрасна слика е да се види големо семејство,и еве мене тоа ми е желба за жал неостварена али се надевам во најбрзо време ќе почне да се остварува
Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Бебешки приказни на Журнал 26.12.2009 12:19:17
mami
да не ме сфатите погрешно, тоа се солзи радосници..го снимав утрово и сега дури гледам..Прекрасно.. Лука ми седи во скут и само покажува накај Мила...Многу убаво сте испаднале сите БРАВО!!!!
RE: Бебешки приказни на Журнал 26.12.2009 12:33:28
Еца
ех мами што би ние без тебе за тебе. Ајде и во понеделник ќе те гушнам само се плашам од што си дебела ако те стиснам малку повеќе да не те прекршам на две