|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Како се чувствувате денес ?
16.12.2009 10:10:17   
Палешка РР
Да биби, краен термин ми е за две недели...исплашена сум, јас веќе си почнав со непроспаните ноќи, тренирам user posted image
Само да биде се` во ред!

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот bibi)
Непосредна врска до пораките: 801
16.12.2009 21:28:50   
Bitolcanka
Значи не сум само јас пенсионерка на страната user posted image Забележав дека вчера си подолго време тука, но помислив дека е само за тој ден. Регистрирана сум од пред 3-4 месеци, но не бев многу на нет, бев повеќе зафатена, сега се "отфатив", user posted image па повеќе ќе ве дружам user posted image Инаку периодот моментално ми е таков, морам да чекам, а знаеш како е кога чекаш нешто или некого и не е до тебе ... Малку нервозно, си бараш занимација и како-така поминува времето. Денес бев цел ден излезена, така ми се погоди денот user posted image - од кафе на кафе, се видов со некои пријатели, убаво си поминав. Ја запознав мојата user posted image со еден мој добар другар и, како што замислував - им се погоди муабетот, виде дека е добар дечко. Досега беше скептичен-плашлив user posted image и "малку" љубоморен user posted image Почнаа да се местат коцките и се да си доаѓа на свое место user posted image - "легна" на брашното user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 802
16.12.2009 21:34:45   
Bitolcanka
Палешка опушти се овие дена, релаксирај се што повеќе: одморај во топла бања, запали свеќи, пушти си тивка музика - направи си мала романтика user posted image сигурно ќе ти помогне да заборавиш за миг на тоа и да уживаш пред да дојде новиот член во вашето семејство user posted image Сигурно се ќе биде во најдобар ред, без гајле user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 803
16.12.2009 23:10:15   
Палешка РР
Оооооо фала ти Битолчанка, комшивке, на убавите совети и желби. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 804
17.12.2009 8:02:37   
mami
леле од синока ме боли долниот дел од стомакот, ама ме сече ужасно..не треба да добијам, не сум шетала со гола половина..може само ќе си помине, ич не ми се оди по лекариuser posted image  

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 805
17.12.2009 8:10:03   
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

леле од синока ме боли долниот дел од стомакот, ама ме сече ужасно..не треба да добијам, не сум шетала со гола половина..може само ќе си помине, ич не ми се оди по лекариuser posted image  

исто, баш се исплашив и сакам да одам на докторuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 806
17.12.2009 8:18:23   
mami
еве сега пијам чај, планински, сум снемала брусница на работа, па ке одам после до рамстор да си купам, и таман да земам една желбичка од елката

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 807
17.12.2009 8:19:51   
arh_diz
jas sum se poveke nenaspana , strav mi e da ne zaspijam nekoj den na rabota :)

Биди тоа што си

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 808
17.12.2009 10:56:48   
tereza
денес се чувствувам убаво,пријатно некако,сега ке си сварам чајче од мајчина душичка го обожавам мирисот на тој чај плус и со медче мммм
и потоа терам со секојдневиетоuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 809
17.12.2009 10:58:29   
Iva
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

еве сега пијам чај, планински, сум снемала брусница на работа, па ке одам после до рамстор да си купам, и таман да земам една желбичка од елката

Јави ми се да одиме заедно, таман ќе правам пауза и плус треба да ги земам влезниците од Vittoria.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 810
17.12.2009 10:59:58   
mami
договорено..јас еве им се виткам овдео д болки..ке одам ако не до рамстор и правец дома

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 811
17.12.2009 11:02:42   
Bogdancanka
супер сум денес расположена,кога треба да се шетам јас сум раположенаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 812
17.12.2009 11:05:08   
profesorica
јованке пак ќе трошип париuser posted image user posted image user posted image , и јас сум супер расположена денес.а и вчера бев таква, без некоја причина се осеќам вредно.user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 813
17.12.2009 11:05:28   
BILJANA_G
Prekrasno se cuvstvuvam i pokraj toa sto sum stanata od 5 i 30.Seta rabota si ja zavrsiv denes ne planiram da pravam rucek i ke pominam prekrasno vreme so kerka mi pa duri ke napravime edna prosetka so mm no sekako vo priroda daleku od zagadeniot vozduh vo gradot.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 814
17.12.2009 11:06:57   
Bogdancanka
Планирам Ане ако мм ме носи на шуткаuser posted image user posted image user posted image ако не ме размане низ Скопјеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 815
17.12.2009 11:07:44   
lilit
   denes mi e bas super se spremam zapregledot vo Sistina i cel den mi e ubav si pivnav edno jakobs 2 vo 1 i sega si se spremam za banajne tintarenje mackanje super mie denot 

Непосредна врска до пораките: 816
17.12.2009 11:09:39   
mother 29
прекрасноооооuser posted image

Непосредна врска до пораките: 817
17.12.2009 11:20:29   
Enika
ништо посебно..треба сега да заглавам на компјутер со превод за сервер некој user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 818
18.12.2009 12:13:24   
Bogdancanka
Денес заникаде како фатена сум во рацете на кај и да се свтам лом правам,ништо не ми иде од рака ама ден пфффффф си сварв кафе сосе гезве го истурив лом направив во кујна море да не зборам денов ми е заникаде.........

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 819
18.12.2009 12:15:24   
mami
ми се спие..а треба да преведувам, да одам по работа нешто..уффф, ништо не ми се фаќа

Непосредна врска до пораките: 820
18.12.2009 12:33:41   
majka 79
denes sum super. od rabota odam kaj majka mi na slava.
a najradosna me pravi toa sto so deckite ke ostanime na spienje, ke si spijam vo mojata detska soba. utre sabajle ke stanam i ke si pijam kafe so majka mi , toa ne sum go napravila odamna...prvo utrinsko kafe so mama...uzivancija. i sto e najvazno ubavo ke se odmoram samo boze zdravje.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 821
18.12.2009 12:35:39   
penelopa
Супер, супер....утре е викенд...ден за шетањеuser posted image user posted image user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 822
18.12.2009 12:37:14   
Еца
user posted image ми фали она станувам од спиење и мамо ќе пиеме кафе? И јас варам кафе покрај шпоретот, врата отворена да влезе воздух, татко ми оди по леб додека јас го сварам кафето... леле се нажалив сега, навистина одмна не сум била домаuser posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 18.12.2009 12:40:01 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 823
18.12.2009 12:39:30   
mami
user posted image user posted image user posted image ајде мила...ке одиш наскоро, не тажи..

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 824
18.12.2009 12:40:02   
jovanka
Odlicno snegot ni dojde zaedno so slavata i so ova mozeme da oznacime i pocetokot na zimata iako kalendarski ima uste tri dena.Vecer odam na vecera svekrva mi slavi a utre kaj brat mi na rodenden i imenden.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 825
Страница:   <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?