Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 11.12.2009 13:52:26
pacuvce
A kapak na se,ova go zaboraviv,od sabajle ne uspeav da vlezam kaj sin mi vo soba da otvoram da provetram,a toj sinoka posle Seherezad bela macka ne gledase od sto mu se spiese,pa corapite gi soblekol i gi stavil na biroto odozgora...AUUUUUUUU...Zivi sramoti...Ke ima muabeti sega... Lele,lele,lele...
RE: Како се чувствувате денес ? 11.12.2009 14:21:10
Enika
Пасувце и да немало чорапи таа ке извадела бајаги материјал...ма на такви лиге не им обрнувај внимание..али сл пут плесни и да незнае како се вика...ај мене на укица колку ги има само...ехееееееееее...мјка ми им им плеснато на некои ама џабе...лугето се такви ти неможеш да ги смениш али можеш да не се замараш и да си го тераш животот...она на тоа и ке останат!!!! а што ти донесе вака за повојница она како мн паметна личност?
RE: Како се чувствувате денес ? 11.12.2009 15:16:29
Cacko
Ja denes se ubiv ood setanje so Elena do sega,i ene ja spie ko zaklana Bevme nesto nastinati doma ja i mm(Elena za sreka ne),pa ne izleguvav,ama denes koa sum mu pisnala i sea se osekam ko drug covek,mnooogu sum raspolozena
RE: Како се чувствувате денес ? 11.12.2009 15:35:07
caci20
Nemame pasosi, a inaku vo Sofija vo februari ima popusti sto da vi kazam. I tamu se pravi dobar soping. Za pasosi ke cekame do juni, osven ako ne pravime pod itno i otidoa parite za soping