Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 15.12.2009 14:54:01
mother 29
ахх не од дремка ............од многу документи,цифри .......од сабајле се раздрамав и сега се олабавив и оппппппппппп дупло!туку ми беа утнале една декларација и тоа оправам,едвај ја средив работата,камионот на граница во италија....а бре што да ви кажувам неспособњаковици..хихихи добро е што имаат мене
RE: Како се чувствувате денес ? 15.12.2009 18:05:36
Bitolcanka
Мрзоволно, не знам што ми е - скиснав на нет... Човек без работа, пензионерка Прво facebook, па тука Многу интересни теми најдов, ми стана омилена страница и најдобра другарка Поздрав до сите
RE: Како се чувствувате денес ? 15.12.2009 18:37:18
nenicka
па јас сум многу срекна ,на мојата ангелче и излезе сликатаво бебе магазин списанието ,вцера го купив и таму слика од ангелче ,гоки ставил и сакал да ме изненади со тоа за годишнината.
RE: Како се чувствувате денес ? 15.12.2009 20:05:29
ripce
Денес се враќам во нормала, по вчерашната тотална хаотичност... загорување на леќата, кршење на чаша, и што ли уште не, е навистина вчера бев ептен расеана
RE: Како се чувствувате денес ? 16.12.2009 9:58:31
bibi
не се секирај, ПАлешка. не мора да е ништо. Туку ти како си уште 2 недели и терминот ти се ближи? Ајде уште малку па ќе си држиш во рацете едно и ќе се потсетиш на непроспаните ноќи,хе, хе, хе