Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Бебешки приказни на Журнал 28.12.2009 14:27:52
Еца
Мамички немојте да заборавите да гледате утре Бебешки приказни, да ги слушнете новогодишните желби на дечињата од градинката Осми март во Кисела Вода од 7.30 до 8 часот
RE: Бебешки приказни на Журнал 29.12.2009 13:08:10
Еца
Имаше прилог јас го гледав 7.45 многу беше убав. Дечињата распеани, интересни и оригинални во нивните изјави, а најмногу ме насмеа и ми се допадна изјавата на едно дете дека санките од Лапонија ги влече Дедо Мраз сам срциња се нема што, ми го разубавија денот.
RE: Бебешки приказни на Журнал 29.12.2009 13:18:13
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца
Имаше прилог јас го гледав 7.45 многу беше убав. Дечињата распеани, интересни и оригинални во нивните изјави, а најмногу ме насмеа и ми се допадна изјавата на едно дете дека санките од Лапонија ги влече Дедо Мраз сам срциња се нема што, ми го разубавија денот.
па колку траеше? јас пуштив во 7:50 и веќе беше почнат прилог со готвење