Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Елена е по татко и прилепчанка. Инаку е родена за пред камера баш ги гледам снимките детево како да се мести цело време само во камера гледа. Браво за Елена и Цацко.
Па знаев. Баба и се вика Лела, дедо и Кирил, во Прилеп има дедо Иван, кој е мој колега на работа Мила на мама, а зошто никогаш не се појавуваш и ти во прилозите?
Палешка не и знам баба и дедо на Елена ама татко и е роден прилепчанец Илија своевремено се занимаваше со музика а Еленче си влече нешто од него ја видовте на пијаното во прилогот . Инаку јас не сакам баш многу да се снимам , а работам во ТВ донекаде апсурдно а?
Fala za komplimentite za kerka mi pa i za mene.Samo ako moze da mi pise mami pretpostavuvam koga i kade ke go ima snimenoto,posto pola familija na rabota mi bese toa vreme i ne gledaa,pa na glava ke mi se kacat za da gledaat.Aj ti se molam,i btw Elena e strasna mesavina,po eden dedo od Kocani,po drug od Srbija,po edna baba od Prilep po druga od Kumanovo tato i mama od Skopje abe ziva burleska
jas licno ne sum bas po snimanjeto, ama sin mi ima pet godini, a sve snimate bebinja, bidejki i poveke gi ima takvi, ako imate na um tema za pogolemki, ajde predlozete mi nesto konkretno, za da razmislam.
Neznam zosto utrovo prilogot odese porano,odnosno 7:45.Ama vazno nie si se gledavme.Bravo za mila na mama i pofalbi za uspesno napraveniot prilog.Nie na site sto imavme kazano da ne gledaat od 8:00casot nikoj ne ne gledal. Pa zatoa da prasam,dali ke bide simnat i ovoj prilog i prikacen tuka.Mislam deka mami bese po taa rabota.I koga ke bide na forumov?
Тања супер бевте, а Мила на мама си е професионалец и секогаш прави одлични прилози.
Не знам мами дали снимала, но прилогот ќе се најде на рр, сепак ке треба време малку, додека го земам цд од Наташа. И другите прилози ќе се постават, се работи на тоа, но сакаме да бидат само на рр, а не да ги превземаме од you tube
снимаше снимаше ке си правам дома колекција од прилози сериозно, го имам, среден се, само да почне тоа со поставувањето прилози директно овде и нема проблем