Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ве гледав сите на youtube прекрасни сте многу поучни приказни ... Штета само што неможам да ве гледам премиерно баш тогаш излегувам за на работа и браво за Журнал и Бебешки Приказни а секако и за РР
Ne se pofaliv, nas vcera ne snimaa so sin mi, Mila na mama ke javi za tocen termin na TV vo sabota. Super si pominavme, sin mi malku se sramese, ama generalno bese super, edvaj cekam da se vidime na TV. za Mila na mama i Bebeski prikazni
Денес беше Зами, инаку секогаш за Бебешките приказни поставуваме на насловна горе во ПР известување, така да секогаш однапред сте информирани кој ќе биде во Бебшките приказни и што е темата.
Инаку со Наташа си поминав супер се изнасмеавме на снимањето ќе гледате дел утре, а дел следната недела. Зами е една од ретките што воопшто немаа трема на снимање и таму супер поминавме го видовте МИтко во саботата како брои на англиски.
Prilogot bese vo 8-10h,jas gledav i mozam da recam deka se pomina vo najdobar red ne ocajuvajte ke ima uste eden prilog vo sabota,pa togas ke moze da nadoknadite i da mi gi kazeste vasite impresii
во 8 и 10 минути???? леле ќе се задавам па можев на зулу да гледам.јас мислев во 15 до 8 и штом видов немаше знам после бебешки приказни идат кулинарските и викам сигурно биле порано ги утнав и не пушптив после од работа.леле многу ми е криво.СЕ ИСПУШТАМ