Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 5.2.2010 12:32:29
mami
Лука гледајќи ја емисијата на Ивце Пивце научил да игра Ден- Ноќ и многу е смешен и тоа никој не го учел, сам од што гледал си повторувал како прават децата
RE: Да го пофалиме нашето детенце 5.2.2010 13:14:49
nadica
навечер на ќерка ми и текнува ајде на чао и јас и викам темно е сега сите спијат утрово се буди и гледа низ прозорецот и ми вика „маме ден нана тао“ што би значело надвор е ден ајде надица да ја носиш на чао
RE: Да го пофалиме нашето детенце 15.2.2010 22:25:25
pacuvce
Денес Андреј го носев на Клиника за стоматологија и на еден заб му најдоа кариес,па му го поправаа...А тој ни А не кажа...Туку се интерeсираше за се,си правеше муабет,се изнасмеаа со докторката и таа на крај му стави две петки...А до него имаше детенце што цело време плачеше и кога станавме да си одиме му вика на детево:Што викаш цело време,па ич не боли ова... ... за моето јуначе...
< Поракaта ја уредил pacuvce -- 15.2.2010 22:26:04 >
RE: Да го пофалиме нашето детенце 16.2.2010 8:40:58
ripce
На неколку дена пред да наполни 1 година син ми почна ептен да покажува дека разбира, еве деновиве почна и да се пушта по малку да оди... Цел ден покажува накај рамката со неговата слика со Дедо Мраз и вика дете, дете
RE: Да го пофалиме нашето детенце 26.2.2010 11:42:24
zami
Do skoro sekogas koga ke go prasaa sto ke bides vikase majstor, ke pravel kuki, demek kako majka mu (arhitekt), e sega imame majstori doma i toj vika ,,jas ke im kazuvam sto da pravat i kako da rabotat deka ke bidam inziner,,, a mama kvasec, sto da vi kazam.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 26.2.2010 12:16:54
Mila na mama
Вчера бевме во игротеката во Соравија кај Наташа. Мила беше жива среќна а јас имав можност да се гордеам со нејзината самодоверба и борбеност. Јас секогаш ја потиснував својата попустлива природа и вежбав да сечам во корен ама сега гледам дека Мила нема да треба да вежба нејзе тоа и е природно. Три деца се фатија за една количка и ќерка ми почна да им збори дади ја Мијата, земам, игам ( дај и ја на Милата да ја земела она да игра) и си го истера своето кај неа остана играчката. Мило ми е што не се откажува што не плаче и што не вика одма мама мама туку се бори.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 26.2.2010 12:22:47
Iva
Михајло научи да игра "Не љути се човече". Сме ги нашле старите игри од мое време и толку многу му се интересни што по цел ден ги играме. Знае кога ќе ја фрли коцката дека треба да добие 6-ка за да почне да игра. И многу е интересен кога брои поле по поле во зависност колку фрлил со коцката.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 2.3.2010 10:48:05
mami
Вчера Лука не сакаше да му облечам пелена после бањање и му викам- Сакаш сам? вика- Да..и му ја дадов пелената, си ја намести како што треба и легна врз неа и му покажуваше на мм каде да ја залепи се утепавме од смеење со мм..Ѕверче, оно стигнало пелена само да си менува