Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 20.1.2010 11:07:16
mami
сепак и тој е наше дете
Деветгодишниот Марко Чаласан успеа да ги положи и последните потребни испити, со што се стана најмладиот Мајкрософт систем инженер во светот. Последниот испит деветгодишниот Марко го положил вчера во Словенија.
Веста за најмладиот систем-инженер предизвика голем интерес и во светските медиуми, а денеска е главна вест на американскиот електронски медиум CNET www.news.com, кој се смета за еден од најмоќните и највлијателни светски електронски медиуми.
Предизвик за Марко во моментов е проектот за HD (High Definitition) видео продукција за едукација, на кој работи веќе една година и е заинтересиран да го промовира на некој од поголемите светски IT саеми и собири. Станува збор за продукција на висококвалитетни HD лекции во Full HD формат, како и дизајнирање на систем за нивно емитување на мрежна дистрибуција. Продукцијата е на англиски јазик и е наменета глобално за сите заинтересирани ученици од целиот свет.
Марко се надева дека за неговите проекти ќе добие конкретна поддршка од заинтересирана компанија или институција во Македонија.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 20.1.2010 14:33:09
Еца
Морам да си ја пофалам мојата среќичка Мартина, учителката ја пофали ептен била умна, си јадела убаво, си играла, многу слушала, и најважно спиела без никаков проблем, за прв пат денес,Легнала демек да одмори и си заспала. Јас сум среќна мајка Ех ќе се растопам
RE: Да го пофалиме нашето детенце 21.1.2010 14:20:45
Еца
Одлично Мис, не постои дете кое не може нешто да научи, постојат родители кои не се доследни во своето, па детето се враќа на стари навики. Биди упорна и резултатот е веке видлив.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 21.1.2010 14:21:05
mis.
За првото до скоро пиеше од шише а за второво сега се оди како подмачкано.И вистина дека вторите деца од нога се изгледуваат,вистина така било и затоа мамички немој да се мислите за второ
RE: Да го пофалиме нашето детенце 3.2.2010 8:30:15
mother 29
Marko e mnogu umen i pameten vo posledno vreme! i pocna sve da zbori,taka odednas...sega svrzuva prosireni recenici muabeti celo vreme sega si imamm drustvo i koga sme sami
RE: Да го пофалиме нашето детенце 3.2.2010 8:37:51
Еца
За Марко
И јас морам да ја пофалам Мила, вчера жената што ми ја чува ја научила да плеска со рачињата на Таши, таши, танана и сега што ќе ја запеам, таа веднаш подготвена, многу е смешна, леле вчера и здосадив со песната на крај вчера вечер веќе беше уморна од мене, па штом ќе запеев таа само се смееше и ме гледа (сигурно си викала, бре што мајка оток, ќе беше )
RE: Да го пофалиме нашето детенце 3.2.2010 9:40:04
zami
utorvo vo gradinka mi kazaa deka Mitko ke ucestvuva vo predstava sto ja spremaat za denot na Proletta (togas e patronat na gradinkata) i ima teska uloga so mnogu tekst ama bil zainteresiran da ucestvuva. Lele ke treba da ucime i vezbame, ama edvaj cekam
RE: Да го пофалиме нашето детенце 3.2.2010 9:52:48
mis.
Е такви работи многу и недостигаат на градинката кај што оди син ми.Таму не организираат вакви претстави туку им доаѓаат театарски групи и тие се само пасивни гледачи
RE: Да го пофалиме нашето детенце 5.2.2010 12:29:10
Mila na mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца
И јас морам да ја пофалам Мила, вчера жената што ми ја чува ја научила да плеска со рачињата на Таши, таши, танана и сега што ќе ја запеам, таа веднаш подготвена, многу е смешна, леле вчера и здосадив со песната на крај вчера вечер веќе беше уморна од мене, па штом ќе запеев таа само се смееше и ме гледа (сигурно си викала, бре што мајка оток, ќе беше )