Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
јас, јас, еве ме , па како си ти Николинче денес? Се надевам посебно расположена.Што направи со бактеријата, што ти рече гин.Ајде пиши во темата таму да не те мислиме
< Поракaта ја уредил Elena -- 27.6.2009 14:42:00 >
па пишав јас уште вчера дека стрептококата ја немам фала богу а ешерихијата пак ми ја најдоа во брис од вагина и цервикс и ми рекоа дека со самото лечење на стрептококата т.е. што многу време пиев антибиотици ми опаднал имунитетот и од мокрача ми прејде во вагина абе свашта и дека била многу осадна за лечење и ми даде пак некој антибиотик и ќе го земам од цетврток бидејќи тогаш ќе стигни на позитивна листа оти приватно е 2.400 денари и ми рекоа дека можам да почекам една недла дека не е итно да не фрлам пари и дека тој антибиотик бил доста добар и за мочните патишта и за се буквално па ќе видиме здравје со Господ напред само ми е страв бидејќи се отрув со антибиотици скоро цела бременост ми е тсрав за бебушот ама овие што ми ги дават демек не му штетеле на бебето здравје само Господ реков да не чува и да ми дава сила оти пукнав
тоа е се ме виде на ехо ми кажа за терминот малку пак му испаничив демек што е ова стално различно пишав нели,за друго ми рече дека е воред се за бактеријата ми ги даде лекарствата и тоа а за царски незнам а и не размилсувам оти морници ме лазат не од самата операција не ми е страв туку се присетувам на порано а инаку уште порано кога разговараавме на таа тема ми имаше речено дека мора да чекам три години од операција ако сакам порано морало пак царски незнам а кај мене до термин ќе има поминато скоро две години од операција незнам дали е тоа пресудно а што се однесува до бактериите да се надевам дека ќе се отарасам до тогаш здравје јас повторно ќе си направам анализи постојано ги контролирам па ќе видиме како ќе речат и сама гледаш дека многу фактори зависат ако е се во ред би сакала да одамна природно како тебе да го остетам тоа чувство а од операцијата ако веруваш и ден денс имам мака ме боли на времето ме сечи инаку многу ми бесе страв од анестезијата кога ми ја клаваа седумпати ме боцкаа во рбетото им се изместував тоа е само се да биди во ред па за тоа ќе те изветсам нахнадно сепак фала што се грижиш за тоа
Знам Николина па јас првото го родив со царски, затоа сега сакам да одам природно, но..како што реков ако биде се како што треба, ако не очигледно пак ќе ме сечат и пак царски
Да го запишав,сакам да ја посетам и да го оставам големиот син.малку е срамежлив кога се во прашање непознати но се надевам нема да имаме проблеми. Може и за мене едно кафе,ми се спие но покрај две деца тешко наоѓам време денски да си поспијам. Ти како си?
Викај ура што да ти кажам...Мартина и гостинката никако не се согласуват, ниту да си заиграт нешто, ма не ...само да се трчало, викало, деца...а за спиење, ехехе па здравје вечер кога ќе заспијат тие и јас по нив, аод толку активности сон не ми доаѓа и така си живеам среќно и весело
Ако не сум наспана тешко функционирам.Кога ќе се наспијам на овој век не ми е јасно.Откако добив деца зива ненаспана сум.Не од бебето туку од големиот син уште знае ноќе да се пробуди и да бара млеко.Млекар е тој на мене сигурно не.
ете ја, јас реков ке правам торта она да се нацрта во кујна одма, да си најде работа и јас пак неможам да си завршам ништо како што сум си испланирала..дајте некоја водка да се смирам оти ке пукне некоја војна пак
ова ми се допаѓа најмногу на рр, секогаш има барем еден да те утеши ма не се буткам, нема шанси, кујнана е коцка од метро на метро уште ние две долу, ауу нема шанси..ке ја чекам како секогаш да заврши и ке работам после до ниедно време